Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Buradaki kampingimizde ,3 günlük internet 10 Euro .Çamaşır makinası 5 euro.Günlük elektirk dahil 34 Euro olacak.Alanlarda çeşme var ve suyu içilebiliyor .Les Frenes kamping sesiz ve gölgesi bir bir yer .4 gün daha kalmayı planlıyoruz .Çevreyi gezeceğiz.

2. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Lido kamping
  3. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

4. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :D
  5. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

6. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız İtalyada internet bağlantısı çok kötüydü. Burada güzel.ımperiada kalmaktı niyetimiz ama kampingler en az bir hafta deyince, Nice'ye doğru yol aldık. Yolda çok yorulduk. Kampingler çıkmaz sokakta idi ve sağlı sollu arabalar parketmişti.Moverımız sağolsun...

7. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Keşke Enver abi. Bugün Antibesteyiz. Yazdıklarımı kopyalamadığım için malesef silindi ve gönderilemedi.
  8. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Gardaland
  9. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız lazise

10. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Garda gölünde 2010'da kaldığımız Lido kamping'deyiz .Burası değişmiş.Büyük kısmını prefabrik evler yapmışlar .Gardaland'e yakın diye tercih ettik.Hava 30 derece ve bugün 3. kez Garda'da idik.Kamping'in havuzu ve kaydırakları güzel .Hava bozmazsa yarında...

11. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız HERKESE SELAM , Sabah 9.30 gibi feribotumuza bindik.Şu sıralar Karadağ açıklarında seyrediyoruz .Akşam yemeğimizi karavanda yedik. Feribot yarı yarıya dolu .Kalabalık olmayınca daha rahat oluyormuş .Dün geceyi liman otoparkında geçirdik .Havada sıcak değildi...
  12. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Feribottayız

13. Ebru Yetim

Yunanistan - İtalya Feribotu Hakkında Her Şey

Ynt: Yunanistan - İtalya Feribotu Hakkında Her Şey Bizim bir hafta sonra inşallah üçüncü geçişimiz olacak .İlki Superfast ile Ancona ve diğeri Anel lines ile Venedik idi . Kamping on board olarak seyehat ettik.Yani karavanımızda elektirik alarak kalabildik ve geminin her yerine girip...
  14. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok teşekkür ederiz .İlgi gördük ,muhabbet gördük bizde seve seve eşlik ettik.Allah bir daha nasip etsin inşallah .
  15. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Avusturya Zillertal'de geçen yıl Legoland'de Enes ile babasının denediği high rope course'un benzerini Outdoor Center'da buldum .çocuklar içinde ayrı parkuru var. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b7pKUGA3Pto#! Ellmi's magic world'dE...

16. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Zaten sizin geçen kış yaptığınız tatil ilham kaynağı oldu bize .Mustafa Aralık başı için bilet rezervasyonu yaptı.Nasipse bizde böyle harika fotolar çekeceğiz kayarken .Şimdi Haziran rotamız üstünde bazı kaydırmalar yapıyoruz .Thun gölü ve Hallsttat...
  17. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yunanistan daha az evrak istiyor .Yedi ceddinle alakalı soruda sormuyor .Ve ilk için gayet iyi verdiler .Almanya'dan almak daha sorunlu .Ancak oradan da 3 yıl üstüste alınca sonrası uzun verirler denmişti.Ama biz dördüncü hakkımızı Yunanistan'dan kullandık...
  18. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Ailemin Cebeci'de yazlığı var .Çocukluk ve gençliğimin yaz ayları orada geçti .Turistik açıdan gelişmiş yerler değil.Çoğunluk yazlık evi olanlar yada çadırla tatili tercih edenler oluyor .Öyle bir niyet olursa konaklama ile ilgili anneme danışırım .En...

19. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Mustafa kardeş biz düşünelim bu teklifi .Cidden tatilin en keyifsiz işi bu vize ...O evrakları hazırlamak benim için işkence ile eşdeğer Üstelik sekreterimde yardım ediyor .Ona rağmen .Herhalde yeşil pasaportumuz olsa bir bu kadar daha gezerdik .:)))
  20. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Nevzat bey, Kefken, Cebeci, Kerpe taraflarını gördünüz mü hiç?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri