Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Uzun zamandır İstanbul'a gelmemiştik. Özlemişiz. Erguvanları da göreydim iyi olurdu. Ya da Beykoz'da dut ya da Polınez köyde taze ceviz zamanına ya da Kanlıca da uskumruya denk gelseydikte fena olmazdı ::) çok mu şey istedim

2. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Evet orası. Arkadaşımın erkek kardeşininde düğünü orada olmuştu. Çok güzel bir yer. Bir kerede Mustafa ile orada yanlış hatırlamıyorsam Polina'da kalmıştık. Güzel bir otel vardı. Bir odası boştu ve bebekleri ile gelen arkadaşlarımız orada kaldılar. Bizde...
  3. Ebru Yetim

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Sevinemedim bile. Hatasız tamamladığı halde, ve motor keşmekeşi içinde nasıl görülüpte 40 puanı silinmiş anlamadım ve şikayet dilekçesini yazdı Mustafa. Ama geriye dönük bir anlam ifade etmiyor. En azından ileride olabilecek aksaklıklar konusunda...

4. Ebru Yetim

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Böyle sınav Hindistan'da bile olmaz. Aynı anda 7,8 motoru salıyorlar. Bakıyoruz yetkiliye başka tarafa bakıyor. Tam keşmekeş. Kursiyerler bile espri konusu yaptı aralarında. Alan yenikent parkın otoparkı. Pazar kahvaltısına gelen arabalar gelişi güzel park...
  5. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Tiflis

6. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Tiflis

7. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok teşekkürler. Sabah motorsiklet direksiyon sınavımız vardı. Şimdi Tiflis'ten birkaç kare ekleyeyim. Programın yoğunluğu sebebiyle çok kapsamlı olmadı ama eski şehir ve komşu şehir Misketa çok güzeldi. Halk dansları da favorimdir ve gençlik merkezindeki...
  8. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Çok teşekkür ediyorum canım. Sizin gezilerinizi de ben merakla bekliyor olacağım. Yolumuz o taraflara düşerse Muhakkak sizi de ararız. Bu arada Enesle uluslaraarası genç mucitler proje yarışması için Tiflis'deydik ve gümüş madalya ile döndük.
  9. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Ne yaparsın be Mustafa... Sıkıntılı bir hatunun var , daraşma yerlere gelemiyor. Hele çocuklar kudurmaya başlayınca hepinizi dışarı atasım geliyor ;D ;D :o Sen yinede şükret. Garda La quercia kampta gördüğümüz yanlardan çıkmalı otobüsü ve karavan...

10. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Bu da benim favorim

11. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Mustafa , minik Nova pek şirin görünüyor.İç mekan fotoları yokmuydu ? Bu yıl 6 kişilik karavanımızda 5 kişi seyehat edeceğiz .Bakalım nasıl olacak ?Umarım güzel havalara denk geliriz de dışarılara seriliriz bol bol ..
  12. Ebru Yetim

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) İlk fotoğrafınız muhteşem :o

13. Ebru Yetim

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Bendeki görseller şimdilik bu kadar .
  14. Ebru Yetim

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) :)
  15. Ebru Yetim

16. Ebru Yetim

17. Ebru Yetim

18. Ebru Yetim

19. Ebru Yetim

20. Ebru Yetim

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) :)Turumuzdan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri