Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Uzun zamandır İstanbul'a gelmemiştik. Özlemişiz. Erguvanları da göreydim iyi olurdu. Ya da Beykoz'da dut ya da Polınez köyde taze ceviz zamanına ya da Kanlıca da uskumruya denk gelseydikte fena olmazdı ::) çok mu şey istedim
Evet orası. Arkadaşımın erkek kardeşininde düğünü orada olmuştu. Çok güzel bir yer. Bir kerede Mustafa ile orada yanlış hatırlamıyorsam Polina'da kalmıştık. Güzel bir otel vardı. Bir odası boştu ve bebekleri ile gelen arkadaşlarımız orada kaldılar. Bizde...
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Sevinemedim bile. Hatasız tamamladığı halde, ve motor keşmekeşi içinde nasıl görülüpte 40 puanı silinmiş anlamadım ve şikayet dilekçesini yazdı Mustafa. Ama geriye dönük bir anlam ifade etmiyor. En azından ileride olabilecek aksaklıklar konusunda...
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Böyle sınav Hindistan'da bile olmaz. Aynı anda 7,8 motoru salıyorlar. Bakıyoruz yetkiliye başka tarafa bakıyor. Tam keşmekeş. Kursiyerler bile espri konusu yaptı aralarında. Alan yenikent parkın otoparkı. Pazar kahvaltısına gelen arabalar gelişi güzel park...
Çok teşekkürler. Sabah motorsiklet direksiyon sınavımız vardı.
Şimdi Tiflis'ten birkaç kare ekleyeyim. Programın yoğunluğu sebebiyle çok kapsamlı olmadı ama eski şehir ve komşu şehir Misketa çok güzeldi. Halk dansları da favorimdir ve gençlik merkezindeki...
Çok teşekkür ediyorum canım. Sizin gezilerinizi de ben merakla bekliyor olacağım. Yolumuz o taraflara düşerse Muhakkak sizi de ararız. Bu arada Enesle uluslaraarası genç mucitler proje yarışması için Tiflis'deydik ve gümüş madalya ile döndük.
Ne yaparsın be Mustafa... Sıkıntılı bir hatunun var , daraşma yerlere gelemiyor. Hele çocuklar kudurmaya başlayınca hepinizi dışarı atasım geliyor ;D ;D :o
Sen yinede şükret. Garda La quercia kampta gördüğümüz yanlardan çıkmalı otobüsü ve karavan...
Mustafa ,
minik Nova pek şirin görünüyor.İç mekan fotoları yokmuydu ?
Bu yıl 6 kişilik karavanımızda 5 kişi seyehat edeceğiz .Bakalım nasıl olacak ?Umarım güzel havalara denk geliriz de dışarılara seriliriz bol bol ..