Arama sonuçlarınız

1. sefa55

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

KAR YAĞIŞLARI BAŞLADI,HAYIRLI OLSUN Abant ve Kartalkaya’ya da mevsimin ilk karı düştü. Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da mevsimin ilk karı yağdı. Dün gece başlayan ve Salı gününe kadar aralıklarla devam etmesi beklenen yağışla kar kalınlığı Oteller Bölgesi’nde 10...

2. sefa55

Daihatsu - Terios ile Samsun'da Hafif Off Road

Bugünki gezi Üçpınar Şelalesiydi. Yolun tamamı asfalt. Şelaleye ulaşmak için aracı parkedip 15 dakika yürümek gerekiyor. Şelale yüksekliği 7-8 metre kadar. Aracın yanına dönerken keçi sürüsü ve koyun köpeği ile karşılaştım. Koyun köpeğinin yolundan çekilmek için çok dik bir yamacı tırmanmak...

3. sefa55

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 2007 MODEL VE ÜSTÜ KULLANMA KLAVUZU: http://www.daihatsu.com.tr/kullanim-kilavuzu.html
  4. sefa55

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Daihatsu internet sitesinde/satış sonrası/periyodik bakım bölümünde resimdeki tabloyu gördüm. Buna göre yağ değişimi her 7.500 km'de bir olmalı. Halbuki kullanma klavuzunda 15.000 km'de bir yağ değişim aralığı görünüyor. 2008 model Terios'un yağ değişim...

5. sefa55

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri hakman ustam ben sanayideki ustaya yaptırdım. Beyin ile ilgili bir işlem yaptırmadım. Bujilerim iridyım buji değil. İridyum bujinin tanesi 40 tl idi ben de normal buji aldım.

6. sefa55

DRANAZ GEÇİDİ(SİNOP VE GERZE'Yİ-BOYABAT'A BAĞLIYOR)

Ynt: DRANAZ GEÇİDİ(SİNOP VE GERZE'Yİ-BOYABAT'A BAĞLIYOR) GÜZERGAH
  7. sefa55

Ynt: DRANAZ GEÇİDİ(SİNOP VE GERZE'Yİ-BOYABAT'A BAĞLIYOR) Gerze'de hava sıcaklığı 16 derece iken Dranaz geçidinde 8 derece idi. Asfalt kalitesi üst düzey, ayrıca yolun 15-20 km kadarı da 3 şeritli. 2 şeritli bölümün de şerit dışında 1 metrelik güvenlik şeridi var. 3 minübüs rahat yan yana geçer...
  8. sefa55

Bugün Kış mevsimi için yeni güzergahlar keşfetmek için yola çıktım. Sinop'un kıyı ilçelerini Boyabat'a bağlayan Dranaz dağı ve geçidinden geçtim. Tünel Boyabat'a 27 km. uzaklıkta. Tünel zirveyi oluşturuyor

9. sefa55

http://www.youtube.com/watch?v=LTcIBa47eMk Güzergah üzerinde çeşme önünde gördüğüm çamura girdim.

10. sefa55

Gümüşova köyü ve ilköğretim okulu. Son fotoyu da dönüş yolunda orman içinde çektim.
  11. sefa55

Baraj yaklaşma süreci yarım saat sürüyor

12. sefa55

Pelitbükü köyünün farklı mahalleleri. Gümüşova'ya 6-7 km kaldı
  13. sefa55

[size=12pt]Alaçam-Gümüşova gezisi. Gümüşova Alaçam'ın en uzak köyüdür. Vezirköprü ilçesine sınırı bulunmaktadır. Gümüşova'ya gitmek isteyenler için tavsiyelerim: Baraj kenarında hava sıcaklığı Alaçam ile aynı. 25 derece idi. Yaz mevsiminde 30 derece. Yollar tozlu, topraklı olduğu için camları...
  14. sefa55

Arkadaşlar bu geziyi kış mevsimi için keşif amaçlı yaptım. Kar yağdığında 2-4 araçla gidebileceğimiz güzergahlar belirledim. Fotoğraflarda görülen yerler 800-1400 arası rakıma sahip.

15. sefa55

terıos

Ynt: terıos 2010 yılından sonra Terios'a Star ve Galaxy donanım paketleri eklendi. O paketlerde eğim iniş kontrolü, patinaj önleme sistemi, dijital klima gibi bazı özellikler eklendi. Benim Gold'da eğim inişini 1. viteste yapıyorum gayet güvenli oluyor.
  16. sefa55

terıos

Ynt: terıos ÇATI DA BİTTİ.
  17. sefa55

terıos

Ynt: terıos KEPÇE

18. sefa55

terıos

Ynt: terıos Arkadaşlar Terios'uma garaj yaptım. Başından bu güne kadar 15 gün geçti. Demir kapı da yapılacak. 2-4 gün de kapı ile uğraşsam- 18 günde iyice bir garaj yapmış oldum. Aranızda garaj yapmaya heveslenenler için söylüyorum garaj zemini ile yol arası seviye farkı olmazsa işiniz kolay ve...
  19. sefa55

terıos

Ynt: terıos 2008 MODEL 1500 CC TERİOS'UMUN MTV ÖDEMESİNİ YAPTIM. DARISI BAŞINIZA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri