Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri
Ön ve arka diferansiyel yağlarını değiştirdim. Diferansiyel yağları 30.000 km'de bir değiştirilir. 80W-90 numaralı yağ koyuldu. Oto yıkama yağlama servisinde işçilik dahil 30 tl'ye yaptırdım.
Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri
Benim için yedek sipariş listemdeki asıl parça bagaj kapak gergi koluydu. Araç hafif sağa ya da sola eğimli olunca kapak yerinde durmuyordu. Kendini atıyor ya da kapatıyordu. Şimdi 2 kademesi var. 45 derece ve 90 derece açıda kalabiliyor. Bu parça: 81 tl.
Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?
1500 cc'lik terios yokuşları 3. vitesle 80 km/h'ye kaptırıyorum hızını koruyarak çıkıyor, 1300 cc ise 3. vites 80 km/h ile başlarsınız ama yokuşun ortasında 2. vitese düşersiniz.
Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi
Arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. Ön lastikler 215 65 R16 olup arkalar 205 60 R16 olsa Auto modunda ve Lock modunda diferansiyele zarar verir mi? Bu durumda arka lastik çapı yanak yüksekliği azaldığı için azalacaktır. Bu soruyu 2 gündür düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar. Mayıs 2011'de 2008 model 75000 km'de manuel vites Gold Terios aldım. Aracın periyodik bakım km'leri nedir? Hangi yağlar değişir? Motor yağı, şanzıman yağı, diferansiyel yağı,kayışlar, triger vb. başka neler var?
Ynt: Dacia Duster Videoları
http://www.youtube.com/watch?v=KYws-l-t0ZQ
Duster'ın da 2wd-auto-lock modlarında buzlu, hafif yokuşlu zeminde test videosunu görmek isterdim. Yaparsanız favorime ekleyeceğim.