Arama sonuçlarınız

1. sefa55

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Ön ve arka diferansiyel yağlarını değiştirdim. Diferansiyel yağları 30.000 km'de bir değiştirilir. 80W-90 numaralı yağ koyuldu. Oto yıkama yağlama servisinde işçilik dahil 30 tl'ye yaptırdım.

2. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Tamer ustam teşekkür ederim. Terios'u sevdim. Haziran ayının yarısı Terios'a bakım ile geçti diyebilirim.
  3. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Terios'a 70 Tl'ye pasta cila yaptırdım.

4. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Benim için yedek sipariş listemdeki asıl parça bagaj kapak gergi koluydu. Araç hafif sağa ya da sola eğimli olunca kapak yerinde durmuyordu. Kendini atıyor ya da kapatıyordu. Şimdi 2 kademesi var. 45 derece ve 90 derece açıda kalabiliyor. Bu parça: 81 tl.
  5. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Arka kapılardan toz giriyordu, tanesi 93 tlden 2 adet kapı fitili aldım.

6. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Denso marka bujiler yenillendi. 4 tanesi 46 tl.

7. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Samsun'un ilçesinde özel servis'te yaptırdım.
  8. sefa55

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Ön fren balatalarını işçilik dahil 60 tl'ye yeniledim.
  9. sefa55

Daihatsu - Terios ile Samsun'da Hafif Off Road

http://www.youtube.com/watch?v=ZtzrtcF3a5M

10. sefa55

4 HAZİRAN 2010 tarihli doğa gezisi. 1 gün önce yağmur yağdığını söylersem aracın başarısı ortaya çıkacaktır.

11. sefa55

Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur? 1500 cc'lik terios yokuşları 3. vitesle 80 km/h'ye kaptırıyorum hızını koruyarak çıkıyor, 1300 cc ise 3. vites 80 km/h ile başlarsınız ama yokuşun ortasında 2. vitese düşersiniz.
  12. sefa55

http://www.youtube.com/watch?v=8469BkmcobQ

13. sefa55

2008 model terios ile doğa gezisi
  14. sefa55

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. Ön lastikler 215 65 R16 olup arkalar 205 60 R16 olsa Auto modunda ve Lock modunda diferansiyele zarar verir mi? Bu durumda arka lastik çapı yanak yüksekliği azaldığı için azalacaktır. Bu soruyu 2 gündür düşünüyorum...
  15. sefa55

Merhaba arkadaşlar. Mayıs 2011'de 2008 model 75000 km'de manuel vites Gold Terios aldım. Aracın periyodik bakım km'leri nedir? Hangi yağlar değişir? Motor yağı, şanzıman yağı, diferansiyel yağı,kayışlar, triger vb. başka neler var?

16. sefa55

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Beni de ekleyin. 2008 model, Gold, Samsun, siyah
  17. sefa55

Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey

Ynt: Honda CR-V ve HR-V Hakkında Hersey Çünkü kasa değişiyor. İç ve dış bambaşka oluyor.
  18. sefa55

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Veteriner, Olgun ve Ümit ustalara yorumları için teşekkür ederim.

19. sefa55

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Duster'a 205 55 R16 ebatında lastik takılabilir mi? Yazdığım ebatta lastikler kolay bulunuyor ve 215 65 R16'dan 50-60 tl daha ucuz. Lassa 205 55 16 kış lastiği 170 tl, 215 65 R16: 235 tl.
  20. sefa55

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları http://www.youtube.com/watch?v=KYws-l-t0ZQ Duster'ın da 2wd-auto-lock modlarında buzlu, hafif yokuşlu zeminde test videosunu görmek isterdim. Yaparsanız favorime ekleyeceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri