Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
yok yok ..ayağım kesin uğurlu geldi :))
%100 artış... bakalım gerçekleşecek mi :P
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
ya sen yanlış yerden kopyaladın galiba senol .. zaten 7 kişi geliyordu :)
ya pardon da... neden cumartesi günü sucuk ızgara partisi...
pazar günü haşlanmış patates :(
yok yok.. sizde hiç pazarlama kabiliyeti yokmuş arkadaslar :)
cmt...ziyafet, pazar karın toklugu :)
:) :) samanlıkta iğne arayacak bence ... ama iğne biraz buyuk oldugu için bulabilir belki :)
yağmur konusuna gelince.. söylemekle yağıyor olsa kıtlık diye bir kavram olmazdı :P
ooo... bayağı bir kolaya kaçma durumu sezdim.. üstelik o çardak başka rotada...
dağcı dediğin biraz yaratıcı olmalı değil mi... biraz da pratik.. yoksa doğa da hayat zor :)
yol arkadaslarına (yani yenilere )...
:) bekleyip göreceğiz bakalım...
yalnız hava açık olurda başladıktan sonra yağarsa kötü.. Murat'la Ömer rotayı bozmaz...yurutur bizi :)
yalnız tüm siteler yağmur gösteriyor pazar gununu ...
yani yağmursa ben evden ruhumla kalben eşlik ederim sizlere :)
makarna :)
evet evet benim yorulmama sebebim buydu galiba...
en az bir italyan kadar çok makarna yediğim için :)
ben yine pek ağaç göremedim ya neyse :))
bu arada sayımız hızla artıyor ne guzel .......
ayağım ugurlu mu geldi ne :P
Başlangıç noktası pek bir kötü göründü gözüme.. ve yine ağaç göremedim :(
ya lütfen ağaçolsun artık bu rotada :)