Arama sonuçlarınız

1. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) ya kaçırmışım yemyeşil çayırları ve şelaleri :( ah ah....

2. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) umarım dünkü gibi yağmur olmaz :(
  3. yelola

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yeni nickin hayırlı olsun Murat. 22 sinde gelip bize yemek pişirmeyecek miydin :) bekliyoruz ...

4. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ben dogrudan asıl duraga gelsem.. ok. mi :) 8.00 de.
  5. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) yok yok ..ayağım kesin uğurlu geldi :)) %100 artış... bakalım gerçekleşecek mi :P

6. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ya sen yanlış yerden kopyaladın galiba senol .. zaten 7 kişi geliyordu :)

7. yelola

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin Şenol :) ee..uye olmadan yuruyuse gelemezsin dedim ama itiraf edeyim uydurdum biraz :)
  8. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ya pardon da... neden cumartesi günü sucuk ızgara partisi... pazar günü haşlanmış patates :( yok yok.. sizde hiç pazarlama kabiliyeti yokmuş arkadaslar :) cmt...ziyafet, pazar karın toklugu :)
  9. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) :) :) samanlıkta iğne arayacak bence ... ama iğne biraz buyuk oldugu için bulabilir belki :) yağmur konusuna gelince.. söylemekle yağıyor olsa kıtlık diye bir kavram olmazdı :P

10. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ooo... bayağı bir kolaya kaçma durumu sezdim.. üstelik o çardak başka rotada... dağcı dediğin biraz yaratıcı olmalı değil mi... biraz da pratik.. yoksa doğa da hayat zor :) yol arkadaslarına (yani yenilere )...

11. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Aniden yağmur bastırınca duracağız... Ömer çardak kuracak :)
  12. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) göreceğiz tabii... kısmetse :)

13. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) :) bekleyip göreceğiz bakalım... yalnız hava açık olurda başladıktan sonra yağarsa kötü.. Murat'la Ömer rotayı bozmaz...yurutur bizi :)
  14. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) yalnız tüm siteler yağmur gösteriyor pazar gununu ... yani yağmursa ben evden ruhumla kalben eşlik ederim sizlere :)
  15. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) makarna :) evet evet benim yorulmama sebebim buydu galiba... en az bir italyan kadar çok makarna yediğim için :)

16. yelola

129 Yaşındaki Özbek Nine

Ynt: 129 yaşındaki Özbek nine:..... keşke bir fotografı olsaydı da görseydik ...
  17. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ben yine pek ağaç göremedim ya neyse :)) bu arada sayımız hızla artıyor ne guzel ....... ayağım ugurlu mu geldi ne :P
  18. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Başlangıç noktası pek bir kötü göründü gözüme.. ve yine ağaç göremedim :( ya lütfen ağaçolsun artık bu rotada :)

19. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) afiyet olsun :)
  20. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Katılım Listesi ; 01-) TezzMertek 02-) Yelola 03-)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri