Arama sonuçlarınız

1. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) butun izmir bu kadar mı :(

2. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) iki yetmez diyorlar... onlarda yuruyecek galiba :)
  3. yelola

Google Map'de Yeni Özellik; Street View

Ynt: Google Map'de Yeni Özellik; Street View ya şimdi bunları görünce... gerçekten dünya küçük bir köy haline gelmiş diyor insan...

4. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) off-road katılımcılar sonradan tabanway'a dönmeyecekse bizim mahallden geçen :) olursa beni başlangıç noktasına kadar alıverse de Şila 'sa gelse :) ( Şila kızım oluyor... Tezzmertek hav hav dese de...
  5. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Osman kardesim ben sadece börek yapıyorum.. kuru fasülye bence Murat'ın (gezgozarpacık) spesiyali... eger ördek bulursanız portakallısını da yapabilirim gibime geliyor :P ördek bir bulunsun da :)

6. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) hadi hayırlısı ekip kalabalıklaşıyor :) kaç kişi bilelim de ona göre börek açalım :P

7. yelola

Töre, Kadın, Şiddet ve Adam !...

Ynt: Töre, Kadın, Şiddet ve Adam !... Mustafa bey, gözlerimizi nemlendiren bir hikayeydi teşekkürler paylaşımınız için. Bu kadar töre cinayeti yaşanan bir ülkede sevmenin anlamı konusunda tekrar düşünmeyi sağlayabilir belki.
  8. yelola

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) bir daha ki sefer gelecek pazar oluyor :)
  9. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) ya domuzdan ne zarar gelir .. mini bir uydu bağlasam cnbc-e izlesem tamam.. telefon istemem,insan istemem... super :)

10. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Ben şu ağac dallı kulubede Şila ile yaşayabilirim bence :) huzur olayı...

11. yelola

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Doğa Yürüyüşü (01 Şubat 2009) Gerçekten guzeldi... yürümek lazım yani :)
  12. yelola

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet evet herkes hoşgeldi :) ama izmirden kimse gelmiyor mu ne ????

13. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) evet evet biz mangaldaki etin kokusuna geliyoruz :) :)
  14. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Katılımcı Listesi ; 01-) TezzMertek (Murat ÖZ) 02-) Ozzz (Osman) 03-) matiate (Ömer Adil Kutlu ) 04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ) 05-) yelola ( yelda)
  15. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) hah tamam :) Murat (gezgozarpacık) bir fasulye muhabbeti başlattı, ben usta aşçı haline geldim :) yemekleri Murat yapsın ben aşçı yamaklığı yaparım arkadaslar :P salata vs.. şeklinde..

16. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ateşi yakacak ilk üç belli oldu :)
  17. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) guzel görünüyor... menüyü alabilirsek :) karar verelim :P
  18. yelola

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) guzel resimler, teşekkürler Esra...

19. yelola

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009) ah yaramı deşme kursa başlayamadım zaten...Mart bir gelsin :) pazar günü yuruyus saatinde yağmur olmasın duasına başlayalım bu arada....
  20. yelola

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009) yok yok resimlere bakıyorum da.. benim evde Queen Elizabeth dönemi kostumleri bulma ihtimalim daha kuvvetli :) çok ilkel kalacağım galiba...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri