Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
off-road katılımcılar sonradan tabanway'a dönmeyecekse bizim mahallden geçen :) olursa beni başlangıç noktasına kadar alıverse de Şila 'sa gelse :)
( Şila kızım oluyor... Tezzmertek hav hav dese de...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
Osman kardesim ben sadece börek yapıyorum.. kuru fasülye bence Murat'ın (gezgozarpacık) spesiyali... eger ördek bulursanız portakallısını da yapabilirim gibime geliyor :P
ördek bir bulunsun da :)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)
hadi hayırlısı ekip kalabalıklaşıyor :) kaç kişi bilelim de ona göre börek açalım :P
Ynt: Töre, Kadın, Şiddet ve Adam !...
Mustafa bey, gözlerimizi nemlendiren bir hikayeydi teşekkürler paylaşımınız için.
Bu kadar töre cinayeti yaşanan bir ülkede sevmenin anlamı konusunda tekrar düşünmeyi sağlayabilir belki.
ya domuzdan ne zarar gelir .. mini bir uydu bağlasam cnbc-e izlesem tamam.. telefon istemem,insan istemem... super :)
Ben şu ağac dallı kulubede Şila ile yaşayabilirim bence :) huzur olayı...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
hah tamam :) Murat (gezgozarpacık) bir fasulye muhabbeti başlattı, ben usta aşçı haline geldim :)
yemekleri Murat yapsın ben aşçı yamaklığı yaparım arkadaslar :P
salata vs.. şeklinde..
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)
ah yaramı deşme kursa başlayamadım zaten...Mart bir gelsin :)
pazar günü yuruyus saatinde yağmur olmasın duasına başlayalım bu arada....
Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)
yok yok resimlere bakıyorum da.. benim evde Queen Elizabeth dönemi kostumleri bulma ihtimalim daha kuvvetli :)
çok ilkel kalacağım galiba...