Arama sonuçlarınız

1. yelola

Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Egekent-2 - Yamanlar Dağı - Egekent-1 Trekking Duyurusu (01 Şubat 2009) kostüm sorunum olmakla birlikte gelmeyi umuyorum :)

2. yelola

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) 15 Şubat olmasın lütfennn.... 22 daha iyi..
  3. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) Tanrım , yanaklarım bu kadar tombul muymus :)

4. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) sonunda fotolar :) acaba biraz picasa ile aydınlatsa mıydın :) ışık az çünkü...
  5. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) portakallı ördek yapardım ama doğasever yönümüze aykırı olabilir :) bu arada Murat , Nisan'a kadar yuruyemeyecektin di mi sen ?? ne çabuk iyileştin :)

6. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) pek net çıkmamış :(

7. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) gunaydın :)) sabah sabah adımı kurufasulye ile yanyana gördüm ya..yıkıldım :P bu hafta yağış devam edecek(miş) kamp zor olur gibi.. yurusek mi acaba :)
  8. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) esra ve ömer çekmişti...yarın için umut var yani :) hoş niye merak ediyorsak o da ayrı bir komik :P
  9. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) saat kaç olmuş hala fotolar yok :P guzel bir zamandı....

10. yelola

Kaju Arıyorum

Ynt: Kaju Arıyorum teşekkürler bakacağım :)

11. yelola

Kaju Arıyorum

Ynt: Kaju Arıyorum Teşekkürler... O siteye baktım ama meyve fidanları üstüne çalışıyorlar... Kaju yok :(
  12. yelola

Kaju Arıyorum

Kaju deyince aaa...çerez di mi ?? deniyor... Ama ona sadece çerez demek haksızlık... çerezlerin şahı bir nevi.. ve çerez olmadan evvel bir ağacın meyvesi tabii :)) Ben tam bir kaju hastası olarak , acaba evde kaju yetiştirebilir miyim dedim ve hafif araştırdım. Guney Amerika kökenliymiş. Şimdi...

13. yelola

Hintli Ressam

Ynt: Hintli Ressam sorry... merak , meslek hastalığı işte bende :)
  14. yelola

Hintli Ressam

Ynt: Hintli Ressam hım.. iki kocaman gulumseme.. demek ki hem ressem hem de enstitude çalışıyor :):) yada o kadar alaka bir şey ki, bana gulunuyorrrr :)
  15. yelola

Hintli Ressam

Ynt: Hintli Ressam yani ressam mı , patent enstitusunde mi çalışıyor her şey olabilir :)

16. yelola

Hintli Ressam

Ynt: Hintli Ressam merak ettim şimdi Yunus bey ne iş yapıyor :)
  17. yelola

Hintli Ressam

Ynt: Hintli Ressam Guzel bir hikaye... özellikle bizim toplumumuza tam oturuyor... yapıcı olmak yurek ister aynı zamanda.. bencillikten sıyrılmak...teşekkürler...
  18. yelola

Bu Fotoğrafa Dikkat

Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat aslında konu uzayınca politikaya girilecek ve bu pek uygun degil sanıırm... Çoban elbette bir benzetmeydi... Bekir Coşkun'un göbeğini kaşıyan adam benzetmesi gibi... eminim hepsi göbeğini kaşımıyor o adamların :)) ama bir sıfat bir tipleme koymak gerekiyor işte.. uzun...

19. yelola

Bu Fotoğrafa Dikkat

Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat aslında dün yazacaktım ama forumun tarzına ters gelmesin diye sustum fakat bir yorumdan sonra cesaretle yazayım :)) Aysun Kayacı dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz derken millet yaygara koparmıştı... buyrun bu adamla da hepimizin oyu bir..   ülkemizde demokrasiye...
  20. yelola

Hayvanların da Muhabbeti Olur :)

Ynt: Hayvanların da Muhabbeti Olur :) gerçekten superler.. umarım miyaw buyudugunde de resimlerini görürüz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri