Arama sonuçlarınız

1. yelola

Bu Fotoğrafa Dikkat

Ynt: Bu Fotoğrafa Dikkat 'odun' yorumu supermiş... ama oduna da haksızlık ediliyor bence.. sonucta odun bile işe yarayan bir nesne bir şekilde...

2. yelola

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) ya evet pardon... bende mesaj uzerine kontrol ettim ben alıntıyı hatalı yerden yapmısım :(
  3. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) organizasyonun her aşaması ile ilgilenmek bu olsa gerek :) otobus sefer no.su na kadar...super...

4. yelola

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) 1)- TezzMertek (Murat ÖZ) 2)- Nuran(biophilia) 3)- Ahmet ( vosdost 4)- denizimm_35 5)- matiate 6)- Buğrahan 7)- gezgözarpacık (Murat) 8- Erco 9)- VoDaFoNeCeLL 10)- yelola
  5. yelola

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu evet şöyle baharla birlikte o dağın başına küçük bir tur yapsak iyi olur :))

6. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu şimdi ne desem boş.. üstelik ereglide kardesim oturuyor.. ah ah :)) ya insan bu sitede obez olur :)) yine de sağolun :)))

7. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim ... yolda soğur gibi ama :)) malum yol uzun....
  8. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu buna zulüm hatta mezalim demek mümkün bence :)) ya ofisteyim nereden bulacağım ben şimdi bunları :(
  9. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ama sabah sabah açıp barbunla karşılaşılmaz ki.... haksızlık di mi bu ??? nerede bu dağın başı :))

10. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sağol canım :)

11. yelola

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu içimden hoşbulduk demek geldi :) ben katıldıgımda kimse bu kadar çok hoşgeldiniz demiyordu, içimde kalmış demek ki :)
  12. yelola

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar Tanrı'nın esprili olduğunu düşünüyorum.. Sevgi dolu ve ince bir espri anlayışı ile hayatlarımıza küçük dokunuşlar yapıyor bence...

13. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Yelda Şen Doğum Tarihi ve Yeri: - Memleket: İzmir Semt: Alsancak İlgi Alanı: Köpekler, Su altı ve polisiye romanlar. Not: Herkese selam :) avukatım fakat epey sıkıldım artık emlakla da ilgileniyorum..boş zamanlarımda da Telli Baba'nın izmir...
  14. yelola

Tropikal ve Egzotik Bitkiler

Ynt: Tropikal ve Egzotik Bitkiler İzmirdeyim...buyukçe bir terasım var ve yazın 50 derecenin üstüne çıkan bir sıcaklık :)
  15. yelola

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları göstermelik degil...sadece şu anda bankalar standart tüm müşterilerine mesaj yolluyor ... size bir örnek vereyim..ben avukatım birkaç yıl evvel UYAP isminde bir sisteme geçildi adliyelerde...açılan her davada her icra takibinde işlem yapılan vatandaşın TC kimlik no.su...

16. yelola

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları yani...yaptıgınız her işlem, attıgınız her adım elektronik ortamda izlenebiliyor olacak.. sağlık halleriniz,hangi bankada kaç liranız oldugu,ne zaman nerede ne yediginiz ne içtiğiniz,kiminle konustugunuz,alışveriş alışkanlıklarınız,müdavimi oldugunuz...
  17. yelola

Tropikal ve Egzotik Bitkiler

Ynt: Tropikal ve Egzotik Bitkiler yaz gunesine dayanma durumu nedir ? yani yazın 50 dereceye çıkan açık bir terasta yaşayabilir mi ? yada böyle bir teras için sıcağa da dayanıklı ve bol yapraklı hangi bitkiyi önerebilirsiniz ? teşekkürler...
  18. yelola

Yeni Kimlik Kartları

Ynt: Yeni Kimlik Kartları yararları şüphesiz... ama aynı zamanda tam bir fişlemeye doğru adım adım gidiyoruz... özgurlük çok yakında eski zamanlara ait bir kelime olacak....

19. yelola

2. Burçlar Gecesi

Ynt: 2. Burçlar Gecesi Sevcan hanım... yay içinde gun gun listeniz var mı :) malum biz yay'lar meraklıyız... dayanamadım..
  20. yelola

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) Teşekkürler... bu kadar çabuk cevap super :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri