Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

Ayıya önlem olmazmış

Ynt: Ayıya önlem olmazmış ;D ;D ;D ;D ;D Erkaaan

2. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Buda bizim buzagı :D
  3. discovery-V8

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Aaa pardon Televizyona bile çıktı offender ;)

4. discovery-V8

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen şaft yok abicim kırılan , bir kerede pim var oda eski dingilden , aynı dingildi hep kırılan , onu değiştirdik işte bizde :D
  5. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Yahu sadece ön dingil farklı, başka bişey değişmedim :) Çit meselesine gelince iki adet ön aksım var kırık ikiside eski dingileden biri yerli biri orjinal, başka kırığım yok henüz, 2 aksla çit olurmu bilmem :D :D

6. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Mücom benim sana sararmıyım hiç :) , açıkçası ben bu konuyu uzun zamandır araştırıyordum , senin başlık tam üzerine geldi :D aklımdan geçmişti vx80 dingili nasıl olur hazır kendiliğinden kilitli falan derken inceleyince onlarında...

7. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Müco ben söylemem kimlerin neyi dağıttığını gizliyorlarsa vardır bir bildikleri, bizde gizli saklı yok neyi kırdıysak çıkıp söylüyoruz ;) Ama zaten çok düşünmeyede gerek yok , araziye giren %10 var 80 kasadan zaten kaç araç varki...
  8. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Müco çok sakat başlık açmışsın , ben söyleyeyim soldaki LC sağdaki LR , ikiside birbirinden kötü, Sakın ola LC nin aksı sağlam deme başta ihmud a bak herkes özellikle 80 kasa akslarından illallah demiş durumda. Senin tabirinle...
  9. discovery-V8

benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim?

Ynt: benim sayfamı benim haberim olmadan silen kim? Arkadaşlar konu silinmedi, Düzenlenecek başlıklar kısmına taşındı , neden taşındığını Şeref usta biliyor, Bildiği halde neden böyle bir başlık açtı açıkçası bende anlayamadım. Durum netleşsin ona göre ya başlık geri konur ya da yeni bir...

10. discovery-V8

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Otomatik arazi aracımı olurmuş zaten :D :D :D Gel gel sokalım benim çukurlara, depelere :D

11. discovery-V8

Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik Babuş , ver geri alayım lastikleri mındar oldular :( bu lastik bu fiyata alıcı yok ilginç.
  12. discovery-V8

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çağlar Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok güzel görünüyor, Evet birazda iş makinası tarzı var G de ama benimde o hoşuma gidiyor. ;)

13. discovery-V8

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hacı Abanozumun canı sıkkın o kadar kuyruğuna bastım sadece sapık demiş gitmiş ;D Hayırdır inşallah ::)
  14. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D IsSSsssssssssssssssss
  15. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yerim öyle ekonomiyi, en önde tır tır 50 ile giden iki toyota , yokuş çıkarkende 40 a düşüyorlar , Dede bile isyan etti CJ ile , 250 km direksiyonu yedim sinirden oyüzden bana hiç öyle gidiyo böyle gidiyor demeyin. :D Bişey daha , Bir Defeneder 110, bir disco...

16. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi iyi hacı abanoz görmemiş burayı henüz :D :D Müco hız hiçbişey değil, Bir geziden dönerken bizim konvoyu iki toyota tıkamıştı , onura sor anlatsın sana mavi filleri, hacı abanozu yokuş yukarı itmemek için kendimizi zor tuttuğumuzu :D :D
  17. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Busefer kesin kaçtım kapıştırıcan bizi hacıabanozla Müco :D
  18. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Benimde videolarım var arkada 1 ton römeorkla otobanda değil nolmal yolda 130 la seyir halinde , yalansa yalan desinler :D :D

19. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Defender dan kuyruk acısı var adamın , zamanında pis çaktılar, bir ayda sanada hem prizdirek hem turbo girse sende çıldırırsın , ama düşünmüyo prizdireği kaynaklayan p..venk 5 km ötede, turboyu çakan yine o , arabanın üzerinden çıkan turbonun ne turbosu olduu...
  20. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben kaçar, hacı abanoz beypazarında aile gezmesinden dönmek üzeredir üzerime sıçramadan ısıyorum :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri