Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Taaaş taaaşşş diye vadiyi yırttım....az daha heyelan veya çığ düşecekti........ arkadaşlar 10 mt. aşağıda mel mel bakıyorlar.......(doğrusu budur ... yeniyetme tabiri ile mal mal değil......mel mel bakılır......koyun...

2. tommycan

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Hahahah............güle güle bir hal oldum yahu........anılar canlandı gözümde........zirve dönüşü 4200 den 3200 kampına yudosk grubundan yaklaşık 1.5 saat önce gelmemize rağmen çadırımız ve yükümüz atlarla sonradan...
  3. tommycan

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Hay ağzına sağlık Cem Cihan........Dağda kapris ovadakinden daha gıcık......İrtifadan mı nedir insan zaten daha tahammülsüz oluyor........Bu durum açıkçası benim keyfimi çok kaçırdı........Hiç bir zorlanma belirtisi...

4. tommycan

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır - 20 , -25 lerde kullanılabilecek çadır oldukça profesyonel olmalı...... The North Face'in çift kat 4 mevsim (bazı kaynaklarda 5 mevsim olarak da yer alır) çadırları olabilir......Husky'nin Flame modeli daha ekonomik bir seçim olacaktır. İki kat olmasını önermemim sebebi...
  5. tommycan

08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı

Ynt: 08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı Ne dipsiz gölü yahu........bildiğin fışkiyeye gitmişsiniz, yemeyin bizi....(Ankara belediyenin önündeki fışkiyeyi kim kırdı loooo) Baştan gerilim yüklü bir iki foto görünce aha da 13.Cuma filmi için harika bir plato didim kendi kendime (Hani...

6. tommycan

Ynt: 08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı Çok yavan bir kamp olmuş ki paylaşacak bir şey bulamıyor arkadaşlar........:)))

7. tommycan

Ynt: 08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı Kamp yerine taşkömürü işletmelerine çalışmaya gitmiş arkadaşlar......Ne yorgunlukmuş 5 gündür gitmedi..............Evet ayrıntıları ve kamp raporunu hala bekliyoruz..........:))))))) bekliyoruuuuzz... bekliyoruzzzz...zzzzzz....zzzzzz..... aaaa...
  8. tommycan

Ynt: 08-11 Ağustos 2013 | Yalova - Dipsiz Göl Kampı Merhaba.... 3 kişiyiz demişsiniz... kızlı-erkekli demişsiniz.... kaçınız kız kaçınız erkek olabilir ... merak ettim olasılık hesabını...........3 kız 0 erkek mi........3 erkek 0 kız mı.........:))))))
  9. tommycan

Treking Ekipmanları

Ynt: Treking Ekipmanları Buyrun..... dakika bir gol bir.................... "Sentetik değil daha çok pamuklu giysiler tercih etmelisiniz " demiş.... bilgi veren arkadaş..... Hemen altta muhtemelen internet kaynaklarından derlediği bilgilerde de sentetik giysilerin ter transferi bakımından daha...

10. tommycan

Treking Ekipmanları

Ynt: Treking Ekipmanları O ayırdığın bütçe ile bu iş olmaz demektir ki bu kadar insan okuyup da yorum yazmamış..... El insaf..... yoktan var etmek Allah'a mahsustur...............Biraz anlayıp lütfen...........Bu siteye üye olurken para mı ödediniz.........Karşılığını böyle sert bir üslupla...

11. tommycan

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Çakı bu hengamede kayboldu sanirim...bulamıyorum
  12. tommycan

Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013)

Ynt: Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013) Hasan'im güzel ozetlemissin. ..

13. tommycan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Hafif trek ve su için http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=440&id=9136 Bot olarak da http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=373&id=5823 Tavsiye olunur...........:)
  14. tommycan

Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013)

Ynt: Sakarya;ayyıldız D.y.g Ve Proceciler Hasan Dağı Zirvesinde (13-16 Haziran 2013) Gezenbilir Orta Anadolu yollarında............... ;D ;D ;D ;D eline sağlık Hasan'ım.............(şu iniş videolarını da yüklesen... hani Çağatay'ın elinin derilerinin soyulduğu iniş)
  15. tommycan

Satılık Vitara 1998 V6 2.0

Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0 Siteye giren arkadaşların en azından okuma -yazması olduğunu kabul etmek zorundayız...........Eee.. o halde birazcık okuyacaklar, birazcık vakit harcayacaklar.......... Çadır ya da bot için açılan başlıklara bir bakın..........bir sürü var............Başlık...

16. tommycan

Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!...

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... Şu gecirmezlik ve ağırlık olarak bak..husky daha iyi değerlere sahip diye hatırlıyorum
  17. tommycan

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... 3 kişilik demek fazladan 1 kg.taşımak demek..
  18. tommycan

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... ikinci el kullanabilirim diyorsan bunu da alabilirsin......... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151367179703445&set=oa.10151478439479133&type=1&theater tatonka taştır taaşşş.... (bende de var bir tane......20 yıl...

19. tommycan

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... Yaz ayında gezeceğini düşünerek şunları tavsiye edebilirim............... http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=31&alt_kat_id=195&id=3749&isim=Husky-Monti--11-C-Uyku-Tulum Yoğun karlı kış ortamında da...
  20. tommycan

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=28&alt_kat_id=185&id=3744 Birden fazla kişi ile kamp yapacağınızı ve çadır yükünü paylaşacağınızı düşünerek yukarıdaki çadırı öneririm........Fiyatı da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri