Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!...
Yolculuk araçla mı, sırt çantası ile mi ?
Sırt çantası ile bu çadır taşınmaz simitçi tablası gibi.........:)
Araçla yolculuk edecekseniz nalbur naylonu bile olur..............:)
Ynt: Yedigöller Çadır Seçimi
Gece avlanılmaz (zira sıcakkanlı ve otçul hayvanların çoğu gece uyur, dinlenir vs...) ama gece balık tutulur, çünkü balık gece yemlenir .........şeklinde izah ederde avcı büyüklerimiz............ ;D
Mevkii biliyorum Cevdet Bey....
yaklaşık 20 yıldır gidiyorum o bölgeye.......Deveboynu, Haccağız yaylası, Tembel yayla, Haydar yayla, Alabarda, Kıbrısçık, Seben, Kesenözü.... dolanıp duruyoruz.........
Taşlıyayla göletine su sağlayan derenin üzerinde geçen yıl şubatta gece 11 de yürümeye...
Köylü beni yanılttı o halde....tasliyayla nin yeni olduğunu biliyorum da...sebenin altında elma bahçelerinisulamak için bir gölet daha olduğunu söylemişlerdi.....kışın karla kaplı olduğu için de net görmemiştik...
Uzun ama gayet güzel manzaralı........Kıbrısçık üzerinden giderseniz kamp alanına daha uygun koşullarda varmış olursunuz.....Seben üzerinden gidildiğinde kanyonu tırmanmak gerekiyor..........oldukça dik ve virajlı bir yol.........(Taşlıyayla göleti için konuşuyorum.......Koordinatları verilen...
Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim
Henüz satılmadı...........İstanbul içi elden teslim edebilirim......Şehir dışı kargoyu alıcı öder.........Durumu bildirirseniz gönderirim...........:)
Ynt: Biolite Campstove
Ateşin verdiği keyfi vermez yahu..............:)
çıtır çıtır yanacak........hafif bir is kokusu..............çalıçırpı köze dönünce sapla sucuğu bir tele ya da sopaya.....ohhhhh..
Yahu o amerikaya gidenlere ne oluyorsa bir anda farklı bir adam oluyorlar.........kime ne sipariş etti isek dönüşte çarşafa dolandı............ben de biolite sobayı almanyada yaşayan bir arkadaşa (kalın bir arkadaş) sipariş ettim......bir hafta sonra elinde sallaya...
129.90 dolarlık fiyat sadece Amerika ve Kanada içi internet satışlarında geçerli........Bu ülkeler dışındaki siparişlerde fiyat 220 Euro'ya tekabül ediyor.............:)
Bu gizli bilgi yahu.... ;D Herkese yayma...........
Şaka bir yana... bende var bir tane.........aynen söylendiği gibi......çalı çırpı yanan paslanmazdan üretilmiş bir yanma haznesi var.......dışında petek dokulu el yakmayan bir kaplaması var........ bir de termojeneratör...
Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013)
Hadi beaaa... gitti güzelim malzemeler.........Ama kurt da iyidir.....En azından tamamen organik..........GDO yok katkı yok.........:)
Tavşan hiç olmaz.............Veletken bir arkadaşım evin üstünde bir çift hediye tavşanı bakmaya başladı.......Bir sene dolmadan 157 tavşan oldu..........Misafirliğe gitmeye korkar olmuştuk.........Ne bulsalar yediler.............:))))))
Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013)
Bizim için güzel ve neşeli bir kamp oldu........Özellikle bir gün önceden gitmemiz iyi oldu.........
Gece kamp ateşi başında nevaleyi götürürken, Çağatay'ın birkaç ay önce aynı bölgede tek başına kamp yaptığını ve gece...
Teşekkürler bilgi için....ama canlı tavugu evin 1km civarına sokmam.... ;D tilkiye tavuk yer misin demisler gülmekten söyleyemiyorum demiş....o derecede de severim üstelik.....yine de sağol....
Hahahaaaaaa. ....vardım kardeşim...bahçeyi kontroldeyim.....rica ederim senle alışveriş iyinoluyor. ....sıfır sorun.....şimdi teklifte bulunan arkadaşı ele alalım.....ne numara sordu....ne beden sordu ne son durum sordu......ben teklifini samimi...
Tulum ve gerber hariç de 400 olur...... ;D ya da tulum ve çakı hariç....ama dur yahu berber bende kalsın...her zaman bulunmuyor.....tamam tulum ve gerber hariç o zaman....... ;D