Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!...

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları İçin Çadır Seçimi Lütfen Yardım Edin!... Yolculuk araçla mı, sırt çantası ile mi ? Sırt çantası ile bu çadır taşınmaz simitçi tablası gibi.........:) Araçla yolculuk edecekseniz nalbur naylonu bile olur..............:)

2. tommycan

Yedigöller Çadır Seçimi

Ynt: Yedigöller Çadır Seçimi Gece avlanılmaz (zira sıcakkanlı ve otçul hayvanların çoğu gece uyur, dinlenir vs...) ama gece balık tutulur, çünkü balık gece yemlenir .........şeklinde izah ederde avcı büyüklerimiz............ ;D
  3. tommycan

Satılık Vitara 1998 V6 2.0

Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0 Kullanıcı yeni üye..... isim cisim yok... sadece nickname =mahlas=takma isim.........mesaj sayısı az........hemen satılık ilanı.......ayrıntı yok............merak eden özelden arasın.............. Direk anladığım= 4 çeker meraklısı çömezlere gel geeeel...

4. tommycan

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Mevkii biliyorum Cevdet Bey.... yaklaşık 20 yıldır gidiyorum o bölgeye.......Deveboynu, Haccağız yaylası, Tembel yayla, Haydar yayla, Alabarda, Kıbrısçık, Seben, Kesenözü.... dolanıp duruyoruz......... Taşlıyayla göletine su sağlayan derenin üzerinde geçen yıl şubatta gece 11 de yürümeye...
  5. tommycan

Köylü beni yanılttı o halde....tasliyayla nin yeni olduğunu biliyorum da...sebenin altında elma bahçelerinisulamak için bir gölet daha olduğunu söylemişlerdi.....kışın karla kaplı olduğu için de net görmemiştik...

6. tommycan

Uzun ama gayet güzel manzaralı........Kıbrısçık üzerinden giderseniz kamp alanına daha uygun koşullarda varmış olursunuz.....Seben üzerinden gidildiğinde kanyonu tırmanmak gerekiyor..........oldukça dik ve virajlı bir yol.........(Taşlıyayla göleti için konuşuyorum.......Koordinatları verilen...

7. tommycan

İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Henüz satılmadı...........İstanbul içi elden teslim edebilirim......Şehir dışı kargoyu alıcı öder.........Durumu bildirirseniz gönderirim...........:)
  8. tommycan

Biolite Campstove

Ynt: Biolite Campstove Ateşin verdiği keyfi vermez yahu..............:) çıtır çıtır yanacak........hafif bir is kokusu..............çalıçırpı köze dönünce sapla sucuğu bir tele ya da sopaya.....ohhhhh..
  9. tommycan

Biolite Campstove

Ynt: Biolite Campstove Yahu o amerikaya gidenlere ne oluyorsa bir anda farklı bir adam oluyorlar.........kime ne sipariş etti isek dönüşte çarşafa dolandı............ben de biolite sobayı almanyada yaşayan bir arkadaşa (kalın bir arkadaş) sipariş ettim......bir hafta sonra elinde sallaya...

10. tommycan

Biolite Campstove

Ynt: Biolite Campstove 129.90 dolarlık fiyat sadece Amerika ve Kanada içi internet satışlarında geçerli........Bu ülkeler dışındaki siparişlerde fiyat 220 Euro'ya tekabül ediyor.............:)

11. tommycan

Biolite Campstove

Ynt: Biolite Campstove Bu gizli bilgi yahu.... ;D Herkese yayma........... Şaka bir yana... bende var bir tane.........aynen söylendiği gibi......çalı çırpı yanan paslanmazdan üretilmiş bir yanma haznesi var.......dışında petek dokulu el yakmayan bir kaplaması var........ bir de termojeneratör...
  12. tommycan

Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013) Hadi beaaa... gitti güzelim malzemeler.........Ama kurt da iyidir.....En azından tamamen organik..........GDO yok katkı yok.........:)

13. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Tavşan hiç olmaz.............Veletken bir arkadaşım evin üstünde bir çift hediye tavşanı bakmaya başladı.......Bir sene dolmadan 157 tavşan oldu..........Misafirliğe gitmeye korkar olmuştuk.........Ne bulsalar yediler.............:))))))
  14. tommycan

Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013)

Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirveleri Yolundan Döndü (11 - 12 Mayıs 2013) Bizim için güzel ve neşeli bir kamp oldu........Özellikle bir gün önceden gitmemiz iyi oldu......... Gece kamp ateşi başında nevaleyi götürürken, Çağatay'ın birkaç ay önce aynı bölgede tek başına kamp yaptığını ve gece...
  15. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Vaay dağların aslanı BEKIRO. ... ;D teşekkürler....nasilsin. .... :)

16. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Teşekkürler bilgi için....ama canlı tavugu evin 1km civarına sokmam.... ;D tilkiye tavuk yer misin demisler gülmekten söyleyemiyorum demiş....o derecede de severim üstelik.....yine de sağol....
  17. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Hahahaaaaaa. ....vardım kardeşim...bahçeyi kontroldeyim.....rica ederim senle alışveriş iyinoluyor. ....sıfır sorun.....şimdi teklifte bulunan arkadaşı ele alalım.....ne numara sordu....ne beden sordu ne son durum sordu......ben teklifini samimi...
  18. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Tulum ve gerber hariç de 400 olur...... ;D ya da tulum ve çakı hariç....ama dur yahu berber bende kalsın...her zaman bulunmuyor.....tamam tulum ve gerber hariç o zaman....... ;D

19. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim Iyi geceler ...kaztuyu ceket satildi zaten.... aku lafuma milo çakı olur o fiyata....
  20. tommycan

Ynt: İkinci El Dağcılık, Kampçılık , Giyim KAZTÜYÜ TULUM SATILMIŞTIR..........

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri