Arama sonuçlarınız

1. N

satılık alman çoban köpeği alman kurdu k-9

Ynt: satılık alman çoban köpeği alman kurdu k-9 Abi ben de konuyu takip etmekteyim. ;) Köpeğin yetişeceği ev için arsa buldum. Sonra parayı toparlayacağım. Üzerine ev yapacağım derken.... :D ;D Bak bu köpeğin yavrusunu alan falan varsa ben ancak onların yavrularına yetişebilirim. ;D Şakası...

2. N

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Eksik olma abi, Bekleriz buralara ... Nasıl Ankara'ya kış geldi mi? Lastik konusunda haklısın . 35 ile araba çok heybetli oluyor ama yorduğunu ben de düşünüyorum. Eğer uygun yollu 33 çamur lastiği bulursam en ideali diye düşünüyorum. Daha abartısına gerek...
  3. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Hocam derler ya lafı ağzımdan aldın diye ben de tam sana teşekkür edecektim bu güzel fotolar için. Fotolardaki emek için İlhami Hocama çok teşekkür ediyorum. Herşey için sağol...

4. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Eeee ... ne demişler ?: Alırsın TOYOTA doyarsın doğaya... Ya da öyle değil miydi? Neyse işte.... ;)
  5. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Abi ne bu toyotacıların hali yaaa...Hep dağda hep dağda.... ;D

6. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Ama bakın ya şu güzelliğe buna da deli olunmaz mı ? Doğa ne güzel...(tabi bizim göbiş de almış başını gitmiş. Bunu da daha bir net gördüm yani... :D :o )

7. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi elma maceramızadan sonra öğle arası kaşıntımız başladı. Ben tabi iş yerinde ceketli meketli ama ne olursa olsun deli işte ;D
  8. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Yok abi yok, baktım Ankara'lılar doğal elma bırakmayacaklar arkada görünen yokuşu bir iniş bir çıkış kursaklarında kaldı :D Elmayı melmayı unuttular ben de sonra toplayacağım kalanları :D ;D
  9. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi offff elmalar da ne lezzetliydiler ama bari sahibi helal etse....kuruttuk bahçeyi beee....

10. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Tabi kızkardeş ile enişte gelmiş Ankara'dan yol kenarında görünce doğal elmayı daldılar haniii :D

11. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Allah razı olsun Hakan kardeş. Baktık bugün boş , Ankara'dan da misafirler gelmiş gerçi çamur yok ama şöyle bir kurtları dökelim dedik veeee...
  12. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Tabiii araç 'toyota' olunca alelale bir araba gibi yıkamacıda yıkayacak değiliz ya... :o Varsa 'toyota'n önce dolaşır offroad yaparsın sonra eve dönerken geçilen bir derede biraz şov yaparak altını yıkar bir iki fırça ile de aracını temizlersin; velhasıl...

13. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Öncelikli olarak herkesin kurban bayramını kutlarım. Ayrıca eski fotolara bakarken baktım bizim kocaoğlan bol bol çamulanmış.... Eeeee yakındır yine çamur mevsimi :D Tahminim hepimiz özledik... Bir iki resimi var çamur banyolu...
  14. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1988-model-dizel-bj-60-97431823/detay/ Selam , evet aracım halen satılık. Aracım hakkında bilgi , yukarıda verilen linkte mevcut olup beni arasanız istediğiniz detaylı bilgileri verebilirim...
  15. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Arkadaşlar merhaba. Burada hikayesini kısaca geçtiğim ve ailenin gerçekten bir üyesi gibi sevdiğimiz 'hüdaverdi'yi miraslı bir alım durumu olduğu için satışa çıkardım.İlanlarda mevcut.İlgilenen ve özellikle site içerisinden kıymetini bilecek kimse var ise...

16. N

fj 60 bj 60 arasında tercih

Ynt: fj 60 bj 60 arasında tercih Selam.Sitede dolaşırken bj60 ile ilgilendiğinizi okudum. İlanlar kısmında yer alan ve yine site içerisinde bir arkadaştan aldığım araç ile ilgilenirseniz görüşebiliriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=107
  17. N

Almayı düşündüğüm BJ60 için yorumlarınızı rica ediyorum.

Ynt: Almayı düşündüğüm BJ60 için yorumlarınızı rica ediyorum. Sorununuzu çözmenize çok sevindim. Gerçekten belirttiğiniz gibi arazide çok başarılılar tek eksik konfor o da biz ''dağ adamlarına'' ne gerek ;D Daha da güzeli hiçbir ek işleme gerek duymadan 35 lastiği rahat çeviriyor. Motor sesi...
  18. N

Satilik VX100 Hatasiz

Ynt: Satilik VX100 Hatasiz Hayırlı olsun. Topiğini takip ettiğim araçlardandı. 'Benim ilan ile takas düşünür müsünüz?' diye bile soracaktım ama .... Allah daha güzellerini nasip etsin herkese...

19. N

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Ynt: Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli) Gece çok karanlıktı birşey anlayamadım :D. Bi daha bakmam lazım ;) ;D ;D
  20. N

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im O zaman satmamış olduğunuza sevindim diyeyim ;) Belki hatırlarsınız bir bj60 topiği açmıştım. 'hüdaverdi ailenin yeni üyesi ' gibi bir başlık vardı. Allah'ım boş zamanda araziye o kadar giriyorum ki artık foto yüklemeye bile zamanım olmuyor :D ;D. Toyota bambaşka bir dünya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri