Arama sonuçlarınız

1. N

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? Sizin gibi usta değilim ama Toyota öncelikli olmak üzere Japon ... (Bu arada mesajımı düzelme ihtiyacı hissetim , hem bilgi edinme açısından soru olarak da alabilirsiniz hem de bir iki yerden olumlu yorum duyduğum için ismini zikredeceğim 'isuzu' oylama listesinde...

2. N

yurt dışından ok-yay getirme

Ynt: yurt dışından ok-yay getirme Ben de av için ok yay bakıyorum. Getirme yöntemi konusunu tam bilmiyorum ama spor malzemeleri kendi ihtiyacın kadar ise getirebiliyorsun diye biliyorum . Sen en iyisi serbest bölgede gümrük muhasebecileri oluyor. Onlara sorarsan bence daha iyi bilirler...
  3. N

Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi Hasan Hocam Allah razı olsun güzel dileklerin için. Ne demişler 'dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur' İnşallah en kısa sürede görüşmek ümidiyle. Nazik davetin için teşekkürler bakalım durumlar neyi gösterir ama ben de sizi Bolu'ya bekliyorum.Bakarsın ben...

4. N

VX-100

Ynt: VX-100 Aracınız hayırlı olsun. VX 100 hedefim Kendi mesajımdan alıntı yaptım ama ne dersiniz bir fırsat çıkıverir ;)
  5. N

4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar Gerçekten öyle başka araç artık beğenmez oluyorsun . Aracım BJ60 pardon 'Hüdaverdi' ;) ;D Uyarılarınızı açtığım topikte okumuştum ve ardından hemen strap, mapa tedarik ettim. Vinç şu an aktif çalışıyor. Artık zamanla bu işin...

6. N

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Ben de araştırma içerisindeyim. Bakalım en kısa sürede aranıza katılmak istiyorum. Sağolsun osman_vip90 nikli kardeşim benim için de ufak bir araştırma yapıyor. İnşallah kısmet olursa en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle...

7. N

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar Eksik olmayın verdiğiniz destek için sağolun. Gerçekten de arkadaşların yardımıyla , tabi sizin gibi ustalar için basit sayılacağına eminim ama benim daha önce buradan araç geçmez dediğim yerlerden ..., nasıl geçtiğimi ve...
  8. N

Ynt: 4 WD (Dört çekiş) Sistemin Kullanılması Gereken Koşullar Aslında burada söyleneni ben tam anlamıyla anlıyorum. Ama itiraf edeyim ben de ki stop etme mekanik nedenden dolayı olmuyor. Ben arabayı yeni aldım ve kullanmaya başladım. Bendeki stop etmeler 'panik yapma' nedeniyle olanlar. Hani...
  9. N

Sarıkaya Mağarası

Ynt: Sarıkaya Mağarası Tamam da orlara gittikten sonra bir de YİYENBİLİR kısmının da hakkını vermek lazım olur...Offf o çiğbörekler de ne güzel gider orman ateşinde...

10. N

Sarıkaya Mağarası

Ynt: Sarıkaya Mağarası Güzel Eskişehirimin benim bilmediğim ne güzel mekanları varmış :)

11. N

Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi

Ynt: Uçuk Bir Ailenin Pazar Gezisi Hasan hocam nasılsın? Valla geç tanıştık erken ayrıldık gibi oldu ama kısmet oralardan ayrılıp buralara gelmekmiş. Nasıl gidiyor Antakya'da işler ? İnanın gözümde tütüyor oralar. Daha bana motoru öğretecektini ama... , insanoğlu kuş misali bir gün orada bir...
  12. N

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Ama su buz gibiydi beee.... ;)

13. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Ohhh buz gibi suda sabah mesaisinin tüm stresini attım. Benim Hüdaverdi'de sevilnce aldı 4 çekere asfaltta gibi şahlandı gari.... Bu arada İlhami Hocam hem foto çekip hem de 'otomatik hub iyidir' diyip duruyor ama sevmek için de vesile oldu be...
  14. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Haftasonu Bolu'ya yağmur yağdı biz çamur çaylak olur dedik ama ne gezer... ee biz de kendimizi serin dere suyuna attık... Attık ama bir türlü alışamadım ki her araziye girmeden önce bizim Hüdaverdi'yi inip sevmeye... Baştan sevmezsen sen arabanı böyle su...
  15. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Eveeet arada Bülent Hocam ile ufak bir gezi yaptık ama onun fotoları elime daha ulaşmadan bugün öğle arası ufak bir kaçamnak yapalım dedik. İlhami Hocamı ayartıp öğle arası başladık gezmeye...

16. N

BJ60 Acil yardım

Ynt: BJ60 Acil yardım Öncelikli olarak ben de yeni bir BJ60 kullanıcısı olarak sana aşağıdaki açtığım linki göndereyim... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86237.0 Benim duygu ve düşüncelerimi çok açık bulacaksın. Yakıt konusu söylediğin civarda(arazi için kısmı) ama şunu unutma bir...
  17. N

VX-100

Ynt: VX-100 Şu anda bj60'ım ile çok mutlu gezi yapıyorum. Binek aracımdan da çok memnunum. İlk sahibi olarak kullandığım araç. Hatta 4 teker daha yeni. 15 bin'lik periyodik bakım yeni. Kısaca araca ben binmek için elimden geleni yapıyorum. Sözün özü satıcı değilim ama uygun ve güzel bir vx100...
  18. N

SİLVERSTONE MT117 XTREME 35X11,5 R 15 5 ADET SIFIR LASTİK ARIYORUM

Ynt: SİLVERSTONE MT117 XTREME 35X11,5 R 15 5 ADET SIFIR LASTİK ARIYORUM bj60 için düşünüyorum. Ama önce burada 35 inç lastikleri olan arkadaşlar var bir takıp deneyeyim . bence direk sipariş geçmekten önce daha iyi olur diye düşünüyorum.

19. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Mehmet Hocam merhaba. Pazar günü az biraz gezelim dedik. Kar kümesi üzerinde biraz oynayalım derken araç oturdu. Beni çekmek isterlerken ön tampon eğildi. Aracın tamponu yapan usta kancayı direk şasiye giden delikler üzerine monte etmemiş. Direk tampona...
  20. N

VX-100

Ynt: VX-100 Hayırlı olsun . İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri