Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Bu hafta sonu Poyrazlar Gölü kampına katılma niyetinde idim. Lakin son anda cumartesi çalışma durumum ortaya çıkınca bu programı iptal etmek durumunda kaldım. Öğleden sonra 15:00 gibi işten çıkıp eve varmıştım. Cumartesi İstanbul trafiğinin...

2. aslanahmet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Ben de gelmek istiyordum ama yarına iş çıktı :( gidenlere keyifli kamp dilerim.
  3. aslanahmet

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Karavanınızı keyifli tatillerde güle güle kullanınız. Karavanınızla mutluluğunuz devamlı olur inşallah.

4. aslanahmet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Malum ilan sitesinde 5 - 6 tane var. ama beğendiğim iki tanesinin linkini veriyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-kisa-bir-sureligine-fiyat-dustu-satilik-alkovenli-ford-karavan-177004370/detay...
  5. aslanahmet

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Antalya'da yaşamak karavancılık adına bayağı avantajlı imiş. Paylaşımlar için teşekkürler.

6. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sağol mehmet abi :) sizin gibi uzun soluklu gezi yapamasak da hafta sonlarını değerlendirmeye çalışıyoruz.

7. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Kavaklı sahilde bir yamaca çıkıyorum. Akşamdan telefonlaşırız. Sabah buluşup beraber gideriz. Yeri belki bulamıyabilirsin.
  8. aslanahmet

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... Güzel kar kampı ve macerası olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
  9. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Herzaman efendim :) Bu pazar sabahı gidiyorum, bekliyorum. İnşallah!

10. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Bizler de kara hasret :) Güneşi görünce ani bir kararla evden çıktık. Bidahakine mutlaka.

11. aslanahmet

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fotoğraflara bakıp güzellikleri, yeşillikleri , temizliği gördükçe imrenir oldum. Hadi güzellikler , yeşillikler Allah vergisi, bol yağışın getirisi. Ama temizliğe ne demeli? Bizde niye böyle değil? İmrenmemek elde değil. Bu işin püf noktası; orada ki...
  12. aslanahmet

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' oooouuuu!.... Kardan sazan süper olmuş.

13. aslanahmet

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Güneşli bir pazar günü, kahvaltı sonrası, doğal seyir terasından manzara seyri. İçimiz ısındı.
  14. aslanahmet

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Aynı yerde (yakınlarında) 2010 kış kampına katılmıştım. Bu sene de kısmet olursa katılmayı düşünüyorum.
  15. aslanahmet

Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi İki şekliyle de yükleyebilirseniz daha iyi olur. Bazı navigasyonlar derece-dakika-saniye sistemi ile çalışırken bazıları ise ondalık sisteme göre çalışıyor. Çevirme konusunda sıkıntı yaşarsanız excel'de dönüşüm tablosu hazırlayıp gönderebilirim.

16. aslanahmet

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Ömerli'de ki kamp yeri bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/istanbulkampkaravan?ref=profile İletişim bilgilerinde ki harita yanlış. Yer Ömerli'de
  17. aslanahmet

Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi Gerçekten iyi düşünmüşsünüz. Böyle bir siteye ihtiyaç vardı. Tebrik ederim. İstanbul Ömerli'de ki yeni açılan kampingi ve Kilyos'da ki Mıstık kampingi ekleyebilirsiniz. Ayrıca İstanbul Selimpaşa'da istanbul mocamp var.
  18. aslanahmet

Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim

Ynt: Haydin Yılbaşında Simav Kaplıcalarına Gidelim Süper kareler. İyi seneler dilerim.

19. aslanahmet

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Tüm gezenbilirci dostlarımın yeni yılını kutlarım.
  20. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (trekking) Bu başlığı herkes unutmuş galiba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri