Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında
Yazmıyacaktım ama dayanamadım :)
Nilüfer ve Serhat çifti bizlerin ailecek görüştüğü aile dostumuzdur. Kızları kızımın arkadaşıdır. Nilüfer Hanım İngilizce öğretmenidir. Hatta ortaokulda kızımın İngilizce öğretmeniydi. Serhat Bey de beden eğitimi öğretmendir...
Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında
Nilüfer Hocam selamlar, sizleri aktif olarak forumda görebilmek ne mutluluk. Serhat Hocama da çok selam söyleyin. İnşallah gene beraber kamp yapalım. Sağlıcakla kalın.
Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak
Şu da bir gerçek ki foruma eskisi kadar sık giremiyorum. Girsem bile yeni konulara göz atamıyorum ya da gözümden kaçıyor. Çoğunlukla bir tuşla ulaşabildiğim, mesaj yazdığım konulara gelen cevaplara anca bakabiliyorum. Foruma sık giremeyeşimin ya da eskisi kadar...
Ynt: 3 Sistem Buzdolapları
Şu bir gerçek ki eskiden çok gezen ve kampinglere girmeyen karavancı için 3 sistem buzdolabı zaruri idi. Güneş panelleri çıkıp bir de ucuzladıktan sonra bu zaruret kalmadı. Güneş paneli taktırmak istemeyen ya da taktıracak yeri olmayan için 3 sistem buzdolabı, güneş...
Ynt: 3 Sistem Buzdolapları
Ben de 3 sistem, Elektrolux Tropicana var. Mükemmel soğutuyor. Buzluk kısmı 4 adet 250ml su şişesini alıyor. 4 - 5 saat içerisinde su şişelerini buz kütlesi haline getiriyor. Karavanımla daha güneye inme fırsatım olmadı ama karavan içinde sıcaklık 38 - 40 derecelerde...
Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014
Yine güzel bir buluşma oldu. Klasikleşdi artık. "El Clasico" diyebiliriz :) Her sene daha da kalabalıklaşıyoruz. Katılan, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle fotoğraflar için Yusuf'a çok çok teşekkürler.
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
Haşmet babam ibiş keyfi yapmasını sever. Bir sürü ibiş keyfi fotosu var. Senin "ibiş baba" şakana da kızmaz çünkü babam nüktedan bir şahısdır. Zaten buraları okumadığı için haberi bile olmaz :D
Sayın KIPÇAK70 ben teşekkür ederim. Adınızı...
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
Enver Abi yine hatırlatayım 50. teşekkür benden. İnşallah 100. de benden olur :)
Gültekin, demek ki yazın oraya cuma akşamından gidip yerini kapmak lazım. Pazar da öğlen kalabalıklaşmaya başladığında kaçmak lazım :)
Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??
Şu açıdan bakarsan özgürlük sayılabilir. Önceden ciddi program yapmana gerek yok. Her an programını değiştirebilirsin. Otele yetişdim geç kaldım vs derdi yok. İstediğin saatte yola çıkabilirsin. Uykun geldimi kenara çekip uyursun. Ben uykum...