Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Yazmıyacaktım ama dayanamadım :) Nilüfer ve Serhat çifti bizlerin ailecek görüştüğü aile dostumuzdur. Kızları kızımın arkadaşıdır. Nilüfer Hanım İngilizce öğretmenidir. Hatta ortaokulda kızımın İngilizce öğretmeniydi. Serhat Bey de beden eğitimi öğretmendir...

2. aslanahmet

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Geç de olsa ben de yerimi aldım :) hızlı hızlı okuyup yetişeceğim :)
  3. aslanahmet

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Ben cevaplayayım :) 105 hp lik 1.6 dizel motor

4. aslanahmet

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Nilüfer Hocam selamlar, sizleri aktif olarak forumda görebilmek ne mutluluk. Serhat Hocama da çok selam söyleyin. İnşallah gene beraber kamp yapalım. Sağlıcakla kalın.
  5. aslanahmet

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Şu da bir gerçek ki foruma eskisi kadar sık giremiyorum. Girsem bile yeni konulara göz atamıyorum ya da gözümden kaçıyor. Çoğunlukla bir tuşla ulaşabildiğim, mesaj yazdığım konulara gelen cevaplara anca bakabiliyorum. Foruma sık giremeyeşimin ya da eskisi kadar...

6. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (karavan Dünyası) Murtaza'yı al :)

7. aslanahmet

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-afyon-esk. Güzel bir gezi yazısı. Takipteyim.
  8. aslanahmet

Gezi Yazısı Hazırlamak

Ynt: Gezi Yazısı Hazırlamak Katılıyorum. Çoğunlukla ben de bu şekilde mesajlarımı yazmaya çalışıyorum.
  9. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Devamsızlıktan sınıfta kalacam bu gidişle :)

10. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları süper....

11. aslanahmet

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Buluşun bakalım :( bari fotoğraflarını yükleyin ;) :)
  12. aslanahmet

Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Buluşmadan genel bir fotoğraf

13. aslanahmet

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 AMİN!!!
  14. aslanahmet

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Şu bir gerçek ki eskiden çok gezen ve kampinglere girmeyen karavancı için 3 sistem buzdolabı zaruri idi. Güneş panelleri çıkıp bir de ucuzladıktan sonra bu zaruret kalmadı. Güneş paneli taktırmak istemeyen ya da taktıracak yeri olmayan için 3 sistem buzdolabı, güneş...
  15. aslanahmet

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Ben de 3 sistem, Elektrolux Tropicana var. Mükemmel soğutuyor. Buzluk kısmı 4 adet 250ml su şişesini alıyor. 4 - 5 saat içerisinde su şişelerini buz kütlesi haline getiriyor. Karavanımla daha güneye inme fırsatım olmadı ama karavan içinde sıcaklık 38 - 40 derecelerde...

16. aslanahmet

Ynt: Gezenbilir 6. Geleneksel Maltepe Karavancılar Buluşması 13-14 Aralık 2014 Yine güzel bir buluşma oldu. Klasikleşdi artık. "El Clasico" diyebiliriz :) Her sene daha da kalabalıklaşıyoruz. Katılan, emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle fotoğraflar için Yusuf'a çok çok teşekkürler.
  17. aslanahmet

Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş

Ynt: Yeni Gezi, Etkinlik Ve Kamp Aracım: Maviş Motorlardan anlamam ama resimlerden çok güzel duruyor. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  18. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Haşmet babam ibiş keyfi yapmasını sever. Bir sürü ibiş keyfi fotosu var. Senin "ibiş baba" şakana da kızmaz çünkü babam nüktedan bir şahısdır. Zaten buraları okumadığı için haberi bile olmaz :D Sayın KIPÇAK70 ben teşekkür ederim. Adınızı...

19. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Enver Abi yine hatırlatayım 50. teşekkür benden. İnşallah 100. de benden olur :) Gültekin, demek ki yazın oraya cuma akşamından gidip yerini kapmak lazım. Pazar da öğlen kalabalıklaşmaya başladığında kaçmak lazım :)
  20. aslanahmet

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Şu açıdan bakarsan özgürlük sayılabilir. Önceden ciddi program yapmana gerek yok. Her an programını değiştirebilirsin. Otele yetişdim geç kaldım vs derdi yok. İstediğin saatte yola çıkabilirsin. Uykun geldimi kenara çekip uyursun. Ben uykum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri