Arama sonuçlarınız

1. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Kolay gelsin. İlgiyle takipteyim.

2. aslanahmet

4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı Güzel kamp olmuş. Takipteyim. Paylaşım için teşekkürler. Kalan fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.
  3. aslanahmet

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması Güzel haber

4. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Tüm Gezenbilir dostlarımın bayramını kutlarım.
  5. aslanahmet

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: Avd 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Yani, tüplü mangal yakacaksak ne işimiz var doğada :) evin balkonunda zaten yakıyoruz diyorsun. Senin adına konuştum :)

6. aslanahmet

AVD 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı

Ynt: Avd 27 - 28 Eylül 2014 Kastro Kampı Tayfun, Gökhan paylaşım için teşekkürler. Bence de güzel bir kampdı. Hele gece uyurken sık sık deprem oluyormuş heyecanıyla uyanmak ayrı bir adrenalin kattı :) Ayrıca ilave edeyim; hava şartları ne olursa olsun Gökhan'ın mangalı yakma azmi ve...

7. aslanahmet

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Bekir Bey, tüm marketlerin temizlik reyonunda satılıyor. Çok çeşitli markaları var. Benim en son kullandığım resimde ki üründü galiba. Eskiden marintek'de satılıyordu. şimdi varmı bilmem. Ama bi dünya para vereceğinize alın şu mavi su bloklarından...
  8. aslanahmet

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Hüseyin Abi bunu daha önce de yazmıştınız :) O zamandan beri aynı yöntemi ben de kullanıyorum. Çok işime yaradı. Fırçalamak çözüm değil. Bizim gibi WC kabini olmayanlar için o fırçayı saklamak dert zaten. Mavi su ile dezenfekte ettikten sonra elime...
  9. aslanahmet

Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Sorum konuyu bilenlere, Diyorlar ki; depoda ki mazotta su olma ihtimaline ve bu suyun araca zarar verme ihtimaline karşı 1 depo mazot için 1 litre motor yağı depoya ilave edin. Bu yağ kaliteli 20/50 olabilir diyorlar. Bu yağ gerçekten...

10. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Enver Abi teşekkürler. Tabii karavanımda ısınırız, sıcak içeceklerimizi içeriz. Sadece Maltepe buluşmalarında değil her yerde her zaman üşüyen dostlarımıza kapımız hep açık :) Levent, Tayfun çok teşekkür ederim.

11. aslanahmet

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Sonunda Beyaz Güvercin de sobasına kavuştu :) Dün karavanıma Açsa'da Eberspacher Airtronic D2 taktırdım. Mustafa'nın da uyarısıyla TIRlar kapıda kuyruk olmadan bu işi halledeyim dedim. Sabahtan aradım müsait dediler. Gittiğimde başka araç...
  12. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen TÜV'ün sağı solu belli olmaz :) M1 sebebiyle 2 yılda bir muayene diye baskı yapılırsa , M1 sınıfından dolayı aracınızı ağır kusurlu olarak muayeneden geçirmeyebilirler. Git ruhsatını M1 den M'ye çevir diyebilirler. Benim daha önce...

13. aslanahmet

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Atilla Abi, şu nokta çok bacak çürütür :) hafif yuvarlatsaydın iyiydi.
  14. aslanahmet

Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine.

Ynt: Aaaah Şu Bunaltıcı Yaz Geceleri...yada Karavana Serin Hava Temini Üzerine. İlk hareket verildiğinde sürtünmeyi yok sayarsak belki uzay boşluğunda çalışır ama hava olan ortamda imkansız. Sürtünme ve havanın direncine karşı gelemez.
  15. aslanahmet

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Hafif karavan arayanlara ( Kapalı römork da diyebiliriz) Sadece 200 kg imiş. Fiyatı 5500 TL . Çekici aracı da satıyorlar...

16. aslanahmet

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Mustafa başka yerlerde de yazmıştım burada da yazayım. Hayırlısı olsun, güzel tatillerde keyifle kullan. İç dizaynı gönlüne göre olsun inşallah. Benim Beyaz Güvercin'e kardeş geldi :) daha doğrusu kardeş demiyelim de akran diyelim. Anladığım kadarıyla...
  17. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ohh!... iyi gezmişsiniz :) paylaşım için teşekkürler.
  18. aslanahmet

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Allah Rahmet Eylesin.

19. aslanahmet

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Araç cinsine minibüs yazmış ve 8+1 koltuklu. Dileyen vatandaş 8+1 minibüslerin ruhsatını otomobile çevirebiliyor. Çevirmese bile 8+1 minibüslerin muayenesi sanırım 2 yılda bir artık.
  20. aslanahmet

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sağolun, teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri