Arama sonuçlarınız

1. ayşenalev

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... bodrumu gezen arkadaşımızın notlarını ve resimlerini izlerken sizin yol harikaları sayfanızında olduğunu görünce tıkladım . hakikaten görmek gerekiyor bakmayı bilmek gerekiyor. bunu her zamandüşünür ve dile getirirdim . doğayı dinlemek, izlemek izlemek başka bir...

2. ayşenalev

Bodrum - Milas - Söke Yolunda Ayrı Bir Seçenek

Ynt: Bodrum - Milas - Söke Yolunda Ayrı Bir Seçenek mrb arkadaşlar .Bodrumu geçereken şöyle bir uğratmıştı eşim ,hoşuma gitmemişti ,turizmnedeniylemi bilemem ,ama şimdi öyle izlerken anıları okurken iyi bir gezmem izlemem gerektiğine inandım sayenizde bol geziler ve paylaşımlar . Eldeki...
  3. ayşenalev

Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi için Bir Adim

Ynt: Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi için Bir Adim Ankara da adog üyeliğim sayesinde fazıl Say ı ve Patricia yı izleme ,dinleme mutlulğuna eriştim . bu arada buradan Adog kurucularına ve buna vesile olan herkese minnettarlığmı ve teşekkürlerimi bildirirken kaçırılmaması gereken bi konser...

4. ayşenalev

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Emeğigeçen herkese teşekkür eder başarılarının devamında gençlerimizinde takipçisi ve gelişiiminde gerçek duyguları ile katkıda bulunmaları emekleriniz ve çabalarınızın onlara ve geleceğe ne kadar önemli bir katkıda bulunduğunu...
  5. ayşenalev

Sinop'u Görenler Görmeyenlere Anlatsın...

Ynt: Sinop'u Görenler Görmeyenlere Anlatsın... önce paylaşımınız için tşk. bi kaç gün önce yeğenim sinopa gezmeye gitti dedimki defalarca çağrıldım nasip olmadı bari senin gözlerin olayım çekete izleyelim geldi ben adanada o ankarada olunca izleme şansım olmamdı kısmetse haftaya evime gidince...

6. ayşenalev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu iyi geziler ve eğlenceler paylaşımlarınızı bekliyor ve gözlerinizle görmekte güzel inanın

7. ayşenalev

İskenderun - Arsuz

Ynt: İskenderun - Arsuz uçmak özgürlük . hele bide insan bunu oğluyla yaşıyorsa dahada zevkli. gittiği vegördüğü tüm güzellikleri paylaşmayı ,öğrendiğini doğru araştırıp, öğrenip öğretmeye çalışan gerçekten doğanın her yerinden yararlanmaya çalışan ve bulduğundan daha temiz bırakmaya özen...
  8. ayşenalev

Adana Çakıt

Ynt: Adana Çakıt kanyona girerken ayrı dönüşte ayrı bir keyf alıyorsun sanki başka bir yerden dönüyor gbii bir izlem uyandı bende çok hoştu ve güzeldi çocuklarım sayesinde gördüm ve doğa sever fosil den bir kaç kişiyle tanıştım o bir kaç kilometrelik yürüyüşl bile güzellikleri paylaşmak adına...
  9. ayşenalev

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal adana kabasakal da benimde 3 tandem uçuşum var bende fotoğrafımı bırakırım buraya eshabıkeyftede 2 uçuşum var doğa sporlarının her türü yaplmaya müsait mesela çakıt kanyonunda yürüyüşler gibi gençler inş bu yönde hobi geliştirirlerse paylaşım ve dostluk gelişir...

10. ayşenalev

Fotoğraflarla Ankara

Ynt: Fotoğraflarla Ankara bence yaşanacak şehir deyince büyük şehirlerimizin içinde benim gördüğüm kadarıyla ankaranın her semtinde yaşanır . benim fikrim bu bazı zorluklara rağmen yaşanılacak yer seviyorum tartışılacak tabiiki her yerin olduğu gibi başkentimizinde sorunları var nerenin...

11. ayşenalev

Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer...

Ynt: Adana Ne Kadar Ucuz Ve Yaşamak İçin Bir O Kadar Güzelmiş Meğer... adana belki sıadece vatanımın bir parçası olacaktı ama benim için önem kazandı nedenmi oğlum 10 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapıyor ve kızm da abisinin yanına gitti şehir ikiye bölünmüş vaziyette inş taşra denilen...
  12. ayşenalev

Kastamonu Yaylaları

Ynt: Kastamonu Yaylaları kastamonuyu eşim ve bazı orada görev yapmış arkadaşlar vasıtasıyla dinlerdim ama şimdi dahada merak ettiğim (zaten vatanımın her köşesini merak ediyor ve gezmek istiyorum ) hakkındaki bazı bilgileri daha rahat öğrendim ve şehri görmüş gibi oldum . bu sanal dünyadada...

13. ayşenalev

Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009)

Ynt: Ankara - Çubuk - Karagöl Kış Trekkingi (8 Şubat 2009) tebrikler. zorda olsa çok güzel kareleri çekmişsiniz . eminim enerji dolu olarak dönmüşsünüzdür ki yüzünüzden haz aldığınız o kadar belli oluyorki gülen yüzünüz solmasın. daha nice güzellikleri payalşmanız ümidiyle . hasta olan şifa...
  14. ayşenalev

Likya Yolu 2007

Ynt: Likya Yolu 2007 Bence Türk vatandaşlığına geçen ve Türk isim ve soyadı ile anılan Kardelen Karlı hanımın yazılarını okuyup, çizdiği rotayı takip etmek daha rahat ve eğlenceli kılacaktır gezilerimizi.. Bizlerden yani ekipten birilerininde böyle rotalar çizerek yeni keşifler katacaklarına...
  15. ayşenalev

Likya Yolu /Temmuz 2008

Ynt: Likya Yolu /Temmuz 2008 yeni üyeyim .yavaş, yavaş arkadaşlarımızın gezip gördüğü yerleri paylaştıkları ölçüde yazı ve fotoğraflarını okuyup izlemekle yetiniyorum bu gün sizin kini okuyup izledim . ben zaten birilerinden bir şeyler istemeyi sormayı sevmem yani dışarıdan birilerine çünkü...

16. ayşenalev

Yürüyüşün 24 Faydası

Ynt: Yürüyüşün 24 Faydası mrb gerek teknik bilgiler gerkse sağladığı faydalar konusunda tşk. kemik erimesini geciktirdiğini veya önlediğinin bir örneği olduğum için yazayımda herkese bir örnek olsun istedim ana ,bacı ,teyze, hala ,dayı, amca,çocuk , genç,yaşlı yani lütfen herkesi uyaralım...
  17. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu zamanın kıymetini bilenlerin burada olduklarına inanıyorum. güzellikleri keşfedip paylaşmanız ve geleceğe güzel dostluklarla başlayıp bırakmanız dileğiyle iyi geziler doğa dostları.
  18. ayşenalev

Antalya Olympos

Ynt: Antalya Olympos orada tatil geçirmiş biri olarak oraların aşkıyla da yanıyorum elimden geldiği kadar imkanlarım dahilinde gezdim yürüyerek yanar ateşe kadar olan gittim gördüm herkese de önerebilirim tekrar o güzellijkleri görmek bile beni mest etti sağolun sağlıcakla kalın iyi yıllar...

19. ayşenalev

Çok Güzel Mağara Fotoğrafları

Ynt: Çok Güzel Mağara Resimleri inanılmaz güzellikler yeni bir üyeyim imkan buldukça paylaşımlarınızı izleycem umarım bir gün bir yörede gezilerinizde olurum tşk devam sağlık ve bol gezili iyi yıllar
  20. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben geldim dedim ama kendimi tanıtmadım emekli hemşireyim bundan böyle mümkün olduğunca izleycem ve katılabilidiğim kadar sizinle beraber olmayı umut ediyorum herkese iyi geziler ve yaşamlarının her gelen gününüz geçen günlerinizden çok dah iyi geçmesi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri