Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)
Ellerinize sağlık Atilla bey, anlatımınız da harika teşekkür ederiz :)
Benim de sonbahara bir 17m3 karavan projem var ama zaten piyasada az var bu konudan sonra da iyice karaborsa olacak gibi :(
Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!
Kampanyamiz Nisan ayi sonuna kadar uzatilmistir. Lafuma urunlerindeki indirim yuzde 50 ye cikarilmistir!
Ynt: Çadır Seçimi
Şu anda Adrenalin Kadıköy mağazasında tüm ürünlerde Gezenbilir üyelerine yüzde 40 indirim var. Kaçırmayın derim ;)
Bahsettiğiniz çadırın muadili olan Lafuma Campo 2 elimizde mevcut 199.90TL den 109.90TL ye indi Gezenbilir üyelerine özel.
Bizam'ın açıklamasında 4 mevsim olarak...
Bu model magazada mevcut ancak guncel stok bilgisi icin magazayi 0216 541 01 14 nolu telefondan aramanizi rica ediyorum.
Affınıza sığınarak bu açıklamayı yapıyorum. Şu sıralar satışlar çok hızlı olduğu için malesef ayırtma talepleri de çok fazla geliyor. Bu sebeple malesef bu taleplere cevap veremiyoruz. Yani erken gelen alıyor :) Anlayışınız için...
Etiket fiyatlari aynidir, bu fiyatlar uzerinden teknik malzeme ve yeni sezon urunleri haric yuzde 40 indirim vardir. Teknik malzemede yuzde 30 dur. Yeni sezon urunlerde de yuzde 30 olarak indirim devam edecektir. Bir kisim yeni...
Indirim sadece magazada gecerlidir ancak Turkiye'nin her yerine eft ile odeme kosuluyla ucretsiz kargo imkanimiz vardir.
Gule gule kullanin, sadece iyi gunde degil kotu gunde de kullanin ;) zor kosullara da dayanir rock 2 :)
Ferhat bey hoşgeldiniz, macera filmi tadında bir gezi yazısı okumuş olduk sayenizde :)
İran'da yaşanan problemler bana Ermenistan'ı hatırlattı ancak sizin uğradığınız soygun çok daha büyük olmuş. Benim izlenimim turistin az uğradığı bu tarz ülkelerde gelen kişinin inatçı bir maceraperest...