Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. merak

2. mfthk

Temmuzda HindistanM

Ynt: Temmuzda HindistanM iran - afganistan - pakistan - hindistan - nepal rotasını ben de düşünüyorum ancak nisan veya mayıs gibi. bir hafta on gün kanaatimce az olur. daha önce giden arkadaşlarla çok sohbetlerim oldu. önce motor veya araç ile gitmeyi düşünürken şimdi otobüs ile gitmeyi...
  3. mfthk

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... ailesinin ve ailemizin başı sağolsun.. fatih..

4. mfthk

'99 Forester S-Turbo aldım

Ynt: '99 Forester S-Turbo aldım işlerimden dolayı sık giremediğim ve sorularınıza cevap veremediğim için tekrar özür dilerim. forester' ın düşük devirlerde tekleme problemi vardı, bunu daha önce de paylaşmıştım. Bunun üzerine aracın knock (vuruntu) sensörünü değiştirdim. Bu değişiklikten...
  5. mfthk

Ynt: '99 Forester S-Turbo aldım merhaba, uzun oldu yazmayalı. Bir konuyu siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim. başlıktan da anlaşıldığı üzere bir heves s-turbo sahibi olmuştum, bu hikaye pek de uzun sürmedi. şu an da hali hazırda sahibinden.com ilan sitesinde satışına devam edilen 06 JPP 59...

6. mfthk

İnterrail ! (2010)

Ynt: İnterrail ! (2010) merak ettiğim konulardan biridir, ahmet bey fotoğraf ve paylaşımlarınızı ben de sabırsızlıkla bekliyorum. :) Fatih..

7. mfthk

Ynt: '99 Forester S-Turbo aldım yiğit teşekkür ederim. tork garajdan orhan usta ile dün görüştük ve arabanın bir kaç bakımını yaptık. 4 adet z rot ve 1 adet rot başını değiştik. yağını mobil1 10-60 kullandık. ancak yağın fiyatı konusunda bir anlaşmazlık çıkınca sanırım biraz bana kızdılar. :)...
  8. mfthk

Ynt: '99 Forester S-Turbo aldım hosbulduk :) amortisorleri nam amortisorde tamirini yaptik simdilik, pek uzun soluklu olacagini tahmin etmiyorum ama. motor yeni yapildigi icin turbo basinci dusuk tutulmus, agir ilerliyordu, barini yukseltelim dedik ama 1000 km sora yag degistiricez, o zaman...
  9. mfthk

Foruma üye olmadan başlayan, üye olduktan sonra ise iyiden iyiye artan yüksek bir 4*4 hikayem, şimdilik dağa bayıra festivallere antreman olucak şekilde foresterla başladı. İlk başlarda niyetim Cherokee XJ ydi. XJ harika bir dört çekere olmasına rağmen konfor sıfırdı. Sonra Discovery lere...

10. mfthk

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Mehmet Fatih Kaya Doğum Tarihi ve Yeri: 1982 - Malatya Memleket: Malatya Semt: Kavaklıdere İlgi Alanı: Formula1, wrc, R/C ve die-cast model, yeni yeni off-road vs. vs. Not: Fakülteden sonra 3 sene ayrılığın ardından tekrar Ankara'dayım...

11. mfthk

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat benim tercihim, ilk etapta kendi sisteminin elden gecirmek olurdu, zehirli agacin meyvesi de zehirli olur :)
  12. mfthk

Satilik Range Rover Vogue SE

Ynt: Satilik Range Rover Vogue SE rica ederim mete bey. aslında, fazlasıyla aklıma takılan bir araç. ancak şartlar işte :) alana da satana da hayırlı olur işallah..

13. mfthk

Satilik Range Rover Vogue SE

Ynt: Satilik Range Rover Vogue SE kırmızı alfa için görüşmüştük, anıl otoda gördüm aracı. hayırlı satışlar dilerim. fatih..
  14. mfthk

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland işaret koyayım, yazılarınızı ve fotoğrafları bekliyorum..
  15. mfthk

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km keyifle yazdıklarınızı okuyor ve paylaştığınız fotoğrafları seyrediyorum. yazdıklarınızı okumaktan başka birşey yapmadığım halde teşekkür etmişsiniz, bu güzel paylaşımınız ve yazılarınız için ben fazla fazla teşekkür ederim. :)...

16. mfthk

Bisiklet seçimi konusunda yardım

Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım bu modelin fiyatı ne?
  17. mfthk

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması nazarı çıkmış :) geçmiş olsun..
  18. mfthk

Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım internetten biraz araştırınca farkettim, hard-rock pro disc modelinde shimano' nun altus ve alivio gibi alt/orta seviye denilebilecek vites grupları var.

19. mfthk

Ynt: Bisiklet seçimi konusunda yardım bildiğim kadarı ile hard rock aliminyum kadro kullanıyor ve kaya gibi sağlamlık vaadediyor. iyi tercih olabilir.. benim fikrime göre de, aliminyum olduktan sonra kadro olarak bisanın eski art kadrolarından (cromali) çok çok da iyi olacağını düşünmüyorum...
  20. mfthk

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum ercan abi kolay gelsin, en yakin zamanda ziyaretinize gelecegim. hasan usta araca baktiktan sonra sizi aradim ancak sanirim musait degildiniz. disovery duzgundu ama fiyatinda anlasamadik. hayirlisi deyip farkli araclarabakiyorum. selam ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri