Arama sonuçlarınız

1. MYWAY

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan) Gelişmeler bahsettiğiniz gibir maalesef. Uyarınız için teşekkürler

2. MYWAY

VW T3 El Kitabı

Ynt: VW T3 El Kitabı kitapçıktan ben de yararlandım. Teşekkürler
  3. MYWAY

Volkswagen'ciler Aydos Buluşması Fotoğrafları

Ynt: Volkswagen'ciler Aydos Buluşması Fotoğrafları Bende birkaç AYDOS resmi gönderiyorum

4. MYWAY

T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler

Ynt: T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler çooook güzellll anlar....
  5. MYWAY

VW T3 Caravella Topluyorum ?..

Ynt: VW T3 Caravella Topluyorum ?.. semih can ne yaptın araç duruyormu?

6. MYWAY

İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım sizlere iyi eğlenceler. Başka bir etkinlikte görüşürüz

7. MYWAY

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın arkadaşlar birde şunu merak ediyorum. yakıtı doğadan elde edebilirmiyiz? mesela ağaç reçinesi,bir hayvanın iç yağı, sığla yağı, reçine vb. aklıma şimdi geldi bu soru. fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
  8. MYWAY

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın gayet faydalı bilgiler öğrendik. teşekkürler peki yakıt olarak KARPİT kullanılıp böyle pratik birşey yapılabilir mi?
  9. MYWAY

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım Bahsettiğiniz tarihlerde izmirde olamayacağım. Fakat 1 hafta sonra 23-24-25 nisanda VKOD.ORG.TR olarak çanakkale gezimiz var. ben sizi oraya davet etmek isterim. hoşçakalın

10. MYWAY

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım Sevgili volkan bende İstanbuldan bir izmirli olarak Karagöl resimlerine bir bakıyım dedim. 15 sene önce günübirlik bir piknik yapmıştık ama galiba yaz'dı ve göl kuruydu. Pek beğenmemiştim o zaman ve bir daha gitmeyide düşünmedim. Genelde spili...

11. MYWAY

Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü

Ynt: Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü Atilla bey gerçekten çok ileri görüşlüsünüz. Eminim ki son 30 yılda kullanacağınız asansörün teknik dataları ve projesini şimdiden hazırlamışsınızdır. :) tekrar nice yıllara
  12. MYWAY

Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü

Ynt: Atiladi (Atilla Dinçer)'nin doğum günü Yarım yüzyıl geride kaldı.... Yarım yüz yılın ancak son % 10'unda keşfedebildim Karavanı,................... Nice yaşlara Atilla Bey. Siz teknik bir mantığa sahip insansınız. Bende hayattaki riskleri ±%10 toleransıyla kabullenirim. En azından...

13. MYWAY

Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler

Ynt: Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler Atila bey merhaba, bende gezenbilirin yeni üyelerindenim. Bilgi paylaşımınız takdire şayan. Bende T3 olmasına rağmen ilk bakışta bile birçok bilgiden faydalandım. görüşmek üzere
  14. MYWAY

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Merhaba , bende gezenbilirin yeni üyelerindenim. Karavanınız çok güzel olacağa benziyor. Nice güzel günlere yol almanızı temenni ederim
  15. MYWAY

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey selam, Bende çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum. kolay gelsin.

16. MYWAY

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan) herkese selam, işte yeni gezimiz......www.vkod.org.tr VKOD ve AVD Çanakkale Şehitlikleri Gezisi ve Anzak Şafak Ayinine Katılım için 23-24-25 Nisan 2010 tarihlerin'de Gelibolu’ya Gidiyoruz. "Anatolia Vosvos Derneği" ile...
  17. MYWAY

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya herkese selam, işte yeni gezimiz...... VKOD ve AVD Çanakkale Şehitlikleri Gezisi ve Anzak Şafak Ayinine Katılım için 23-24-25 Nisan 2010 tarihlerin'de Gelibolu’ya Gidiyoruz. "Anatolia Vosvos Derneği" ile "Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği", ortak bir projede...
  18. MYWAY

İzmir de Vw Bus Etkinliği Düzenlesek Acaba Kaç Kişi Katılır?

Ynt: İzmir de Vw Bus Etkinliği Düzenlesek Acaba Kaç Kişi Katılır? Merhaba, İstanbulda yaşayan bir İzmirli olarak herkesi 3,5 saat uzaklıktaki Çanakkaleye davet ediyorum. Aşağıda gezi ile ilgili ayrıntıları bulabilrsiniz. http://www.vkod.org.tr/forum/index.php?topic=2528.0 VKOD ve AVD...

19. MYWAY

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Tüm T3 çülere selam, Yakın tarihli yeni bir etkinliğimiz hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum.... http://www.vkod.org.tr/forum/index.php?topic=2528.0 VKOD ve AVD Çanakkale Şehitlikleri Gezisi ve Anzak Şafak Ayinine Katılım için 23-24-25 Nisan 2010...
  20. MYWAY

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' de İzcilik yok elbette gizli değil. İstanbul kağıthanedeyim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader