Arama sonuçlarınız

1. yılmaz45

92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E

Ynt: 92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E bülent abi uzun yolda lpg de 400 yakıyo diyo sahibi meslektaşım

2. yılmaz45

92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E

lütfen yardım araç alınırmı .ne kadar yakar 4.3 motor .parçaları ne alemde
  3. yılmaz45

Fotoğraflar Görünmüyor

Ynt: Fotoğraflar Görünmüyor aynı problemi bende yaşıyorum hala cözülmedi

4. yılmaz45

Amortisör

Ynt: Amortisör araç satıldı konuda kapandı.
  5. yılmaz45

toyota ln65 2013 model izmirden:)

Ynt: Toyota Ln65 2013 Model İzmirden:) takippp takipp

6. yılmaz45

Amortisör

2008 fiestaya monreo gazlı amortisör taktırmayı düşünüyorum acil yardım kullanan oldumu yada türkiye distiribütörlüğüne nasıl ulaşırım .çünkü internetten buldugum bazı adreslerde stokta gözükmüyo.

7. yılmaz45

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması biraz bende örnek vereyim bakkaldaki ayçiçek yada mısşır özü yağını bile depoya koyup çok rahat kullananırsınız.10 litre yağ doldurdugunuz araca hiç diesel koymasanız bile yarım litre benzin atmanız yeterli yada...
  8. yılmaz45

NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda

Ynt: NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda bu araçlar şantiyeden tutun orman işletmeye dsiden tutun il özel idaresine kadar o kadar yaygın kullanılıyo şahsi binenlerde çok ticari amaçla kullananlarda var .hususi kullananlarda.adminden ricamız skystarıd EKLEYELİM BAŞLIKLARA
  9. yılmaz45

Offroad Garajı ORÇUN USTA'dan 65 model F100 Restorasyonu

Ynt: Offroad Garajı ORÇUN USTA'dan 65 model F100 Restorasyonu konu açılmış bırakılmış 3 adet fotograf var 1 yıldan fazla olmuş devamı gelecekmi acaba merakla bekliyoruz

10. yılmaz45

SKAYSTAR GERÇEK STAR..!!

Ynt: SKAYSTAR GERÇEK STAR..!! abi çok hoş olmuş ama jant şart gibi gözüküyo

11. yılmaz45

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular.. hocam aracta yükseltme varmı ve lastik ebadı alabilirmiyim
  12. yılmaz45

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır abi lastik ebatlarını ve markasını söylermisin bide araçta yükseltme varmı gümüş gri olanda

13. yılmaz45

Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video)

Ynt: Hummer H2 ve Diğer 4x4'ler Karşılaştırması ( Video) benim fark ettiğim nokta şu hummer a rakip olarak çıkan araçlar daha çok prestij için yapılmış yarı şehir hafif of-road araçlları ve reklam olduğunu biz anlayabiliriz zaten bazı basit sahnelerinden ama mevzu şu internette dolaşan bu tarz...
  14. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi tamer abi 2 inç yükseltmemi var araçta
  15. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi umut abi sanada teşekürler.

16. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi abi zaten yükseltme gerekebilir diye ömer abiye danıştım lbide lastikçi bi arkadaşla konuştum sürtmez dedi ondada cj var örnek olarak kaba taslak oturacak gibi duruyo ama eğer yükseltme gerekirse çözüm bulcam maddi açıdan zorlancam ama yapcak bişi yok gönül verdim abi...
  17. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ömer abi 31x10.50r15 lastikler hilux a olurmu sürtme yaparmı 2088 model araç yükseltilmemiş vaziyette şu anda.
  18. yılmaz45

yeni nissan hazırlanıs -----

Ynt: yeni nissan hazırlanıs ----- takip takipppp

19. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ömer abi bi hilux tanırım oda senin hilux adamsın abi adam
  20. yılmaz45

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model usta bi yuvarlak petek ağızları j 9 j 10 dolmuşlardakiler hem ucuz hemde çok sağlam istersen bi onlarıda araştır bizim dolmuş var j 10 ve j 9 ondan söledim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri