Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dikkat ettim ama bulamadın tabi varsada affınıza sığınıyorum forumda jantlarla alakalı konu açılmamış hiç.benim ricam ben jant araştırması yapıyorum şu anda arazi araçları için bu.1992 l200 çift kabin .2008 l200 ve toyota hilux olarak planlama yaptım.lütfen bana resim olmasada sizin...
Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model
özhan abi çok tatlı olmuş araç beyazda afilli duruyo ama bi port bagaj ve 5-6 adet projektör arabayı dahada kaba gösterir tavsiye .takipteyim abi.
Ynt: türk hummer ne oldu haberi olan varmı
valla gecen bu türk hummeri üreten yani ilk adı humimog ikinci adı olan simge olan makinayı o dönem tanıtan firmaya mail attım hem öneri hem iletişim adresinden ama geri döönen olmadı.
Ynt: Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek
ASLINDA BU TİP ARAÇLAR KENDİ KATEGORİLERİNDE EFSANE OLDU.GOLF GİBİ MESELA SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEDİ VE ŞU ANDA 6 SI PİYASADA.BEN DEFENDERIN CIKMASINDAN YANAYIM ÇÜNKÜ LAND ROVERI DÜNYAYA TANITA DEFENDER MODELİDİR.