Arama sonuçlarınız

1. yılmaz45

Babama Hediyem...

Ynt: Babama Hediyem... ellerinize sağlık başka projelere artık.

2. yılmaz45

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) hoş olmuş ama jant şart abi güzel bi jant ve lastik
  3. yılmaz45

1977 Dodge S100 4x4

Ynt: 1977 Dodge S100 4x4 USTA DODGE PROJESİ NE OLDU .HİÇ FOTO YÜKLENMEMİŞDE ONDAN SORDUM.?????

4. yılmaz45

89 model V8 90 defender

Ynt: 89 model V8 90 defender HOŞ OLMUŞ USTA ELİNE SAĞLIK EMEĞİ GCENLERE
  5. yılmaz45

Bir Hikaye de Bizden

Ynt: Bir Hikaye de Bizden USTA BU DEFENDERLAR HARİKA ARAÇLAR HERALDE 90 MODELİNE BİLE DÜNYA PARA İSTİYORLAR.

6. yılmaz45

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model GAYET HOŞ OLUR AMA JANT SEÇİMİNEDE BAGLI

7. yılmaz45

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi ÖMER ABİ Bİ KAÇ KONNUN ALTINDA PROFİL RESMİNİ BULMAYA ÇALIŞIYODUM BU KONUDA ARAÇIN COK FOTOSUNU BULDUM ABİ TEŞEKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK ON NUMARA Bİ ARAÇ OLMUŞ ALLAH BANADA NASİP EDERİ İNŞALLAH.ABİ TEK BİŞİ SORCAM YÜKSELTME KİTİ NE KADARA MALOLDU.
  8. yılmaz45

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

ARTIK BİTİR USTA:) BAK SABIRSIZLANIYORUZ GÖRMEK İÇİN
  9. yılmaz45

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) usta araç hoş oldu ama jant isteR. B ARACI JANT AÇAR.HOŞ GÖSTERİR BENİM FİKRİM İNTERNETTE GTTİ GİDİYORDA SAHİBİNDENDE FİLAN ON NUMARA JANTLAR BULABİLİRSİN YARI FİYATINA.

10. yılmaz45

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor abifotoları bekliyoruz.jantları orjinalmi takıcaksın abi yoksa başka bi jantmı birde bir şey daha sorucam çok güzel iş çıkarmış kaportacı arkadaşlar adeta bu araç fabrika çıkış bi araç olmuş.toplamak ne kadara maloldu.

11. yılmaz45

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor neden doğru düzgün fotoğraf koymuyosunuz abi bizde takip edelim burdan.
  12. yılmaz45

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mert usta aracı sattınmı

13. yılmaz45

Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... abi takip ettim biraz araç çok güzel olmuş ama jantlar biraz daha ofsetli olsaydı çok daha hoş dururdu ama bu halide çok estetik olmuş bayada masraf ettin sen araca.
  14. yılmaz45

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek iki resimdeki beyaz ve siyah araçta cok güzel olmuş ama keşke jantlar daha ofsetli olsaymış araş daha okkalı dururmuş.
  15. yılmaz45

Dodge - PW150 Aracım İzmir'de

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de abi bu arscın başka fotosnu bulamadım ama bi bak abi farları dışarı çamurluklara almış ön tamponu komple iptal etmiş yerine borulardan koruma yapmış

16. yılmaz45

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de abi bak bahsettiğim araç bu
  17. yılmaz45

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de abi evdeki bilgisayarımda bi foto var görmeni isterim.ben dayımın atölyesindeyim şimdi yollayamam ama akşma evde eklicem o fotoya bi bak.
  18. yılmaz45

DODGE D 100

Ynt: DODGE D 100 VOLKAN HOCAM ELİNE SAĞLIK VERDİĞİN LİNKTEKİ FOTOLARADA BAKTIM MÜKEMMEL İŞÇİLİK VERİYOSUN BANA CHOP SHOT LONDON GARAGE PROGRAMINI ANIMSATTIN.KOLAY GELSİN.

19. yılmaz45

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de ABİ ASLINA BAKARSAN L 200 İSTİYORUM BEN AMA SIRF ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN ALAYIM Bİ TANE 3 4 MİLYARA ENİŞTEM DAYILARIM DEMİR KAPORTA KALIP TORNA İŞİ YAPIYOLAR İNTERNETTE GÖRDÜÜĞÜM VE UFAKKEN ATÖLYEDE ÇALIŞTIKLARIMI UYGULAYAYIM GÜZEL Bİ ARAÇ ÇIKARAYIM DİYORUM BU...
  20. yılmaz45

Ynt: Dodge - PW150 Aracım İzmir'de HASAN ABİ BENDE Bİ ÇİFT KABİN DODGE S150 ALMAYA ÇALIŞÇAM TOPLAMAK İÇİN SENCE NASIL BU ARAÇLAR ALMAYA EMEK HARCAMAYA DEĞERMİ.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri