Arama sonuçlarınız

1. yucesan

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) http://www.dailymotion.com/video/xdrbjm_2-geleneksel-gezenbilir-doya-sporla_sport

2. yucesan

Arkadaşımız (ata036) Tarık'ın Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız (ata036) Tarık'ın Doğum Günü Kutlu Olsun Nice nice mutlu yıllara,doğum günün kutlu olsun yol arkadaşım :)
  3. yucesan

Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.? Arkadaşlar merhaba, nihayet konu açıldı :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57785

4. yucesan

Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010) http://www.dailymotion.com/video/xdm221_gezenbilir-mayukiye-sapanca-golu-do_travel
  5. yucesan

Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010)

Ynt: Gezenbilir, Maşukiye - Sapanca Gölü Doğa Yürüyüşü (06 Haziran 2010) Organizasyonda emeği geçen ve etkinliğe katılan bütün arkadaşlara gönül dolusu teşekkürler.Ellerine,emeklerine sağlık..

6. yucesan

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba İbrahim Bey Dernegimize gelebilirseniz tişört ve sticker alabilirsiniz. Adresimiz aşağıda, gelmeden önce ararsanız dernekte olup olmadığımızı teyitleşiriz. Atatürk Mah. İnönü cad. No :44 Ataşehir 0536 9364588 Saygılar Mehmet Ali Yücesan

7. yucesan

Arkadaşımız Koza'nın (koza) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Koza'nın (koza) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice nice mutlu yıllara ,Doğum günün kutlu olsun koza :)
  8. yucesan

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Trabzonspor
  9. yucesan

Arkadaşımız Ender'in (endy) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ender'in (endy) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice nice mutlu yıllara ,Doğum günün kutlu olsun ender :)

10. yucesan

İskenderun

Doğa güzellikleriyle tarihsel zenginliklerin birbiriyle kucaklaştığı İskenderun, Türkiye'nin eşsiz tatil beldelerinden birisidir. Kent; Amanos dağları ile Akdeniz'in mavi suları arasında bir ovada yer alır. Kent; M.Ö. 333 yılında İssos kenti yakınlarında Pers Kralı III. Darius'u mağlup eden...

11. yucesan

Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.? Merhaba Arkadaşlar. Yeni yapılan stickerlar hafta içi elimde olacak..Ölçülendirilmiş çalışmasını ve fotoğraflarını en kısa zamanda detaylı olarak sizlere yazacağım.. Saygılar
  12. yucesan

Guvaj Çalışmalarım....

Ynt: Guvaj Çalışmalarım.... Güzel çalışmalar..Eline sağlık yeni çalışmalarınıda görmek isterim..saygılar

13. yucesan

Karakalem Çalışmalarım (gezgen)

Ynt: Karakalem Çalışmalarım (gezgen) Çok güzel çalışmalar. Devamını bekliyorum.. Saygılar
  14. yucesan

Karakalem Çalışmalarım

Ynt: Karakalem Çalışmalarım Teşekkür ederim Nursel..Benim kendime ait potrem yok sanırım serdarın potresini diyorsun :)Bos zamanım olursa memnuniyetle çizerim arkadaşım..Saygılar
  15. yucesan

Karakalem Çalışmalarım

Ynt: Karakalem Çalışmalarım Biraz gölgelendirme bıraz farklı :) Son çalısma sedat arkadaşımın potresini yapmaya çalışmışım:) Başarılı olmuş mu? Arkadaşların fikri önemli:) Teşekkür Ederim Teşekkür Ederim ,Füzen kullanmadım ama bir ara denerim ..Bugün sizin ''Kara Kalemim (gezgen) konunuzu...

16. yucesan

Arkadaşımız Esra'nın (EftaLYa) Doğum Günü Kutlu Olsun...

Ynt: Arkadaşımız Esra'nın (EftaLYa) Doğum Günü Kutlu Olsun... Nice nice mutlu yıllara, Doğum günün kutlu olsun..
  17. yucesan

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) Çok güzel bir gezi olduğu fotoğraflardan belli..Memleketimi bir de sizin gözünüzle görmüş oldum saygılarımla..
  18. yucesan

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba Sinan Bey Size söyle yardımcı olayım .M beden tşört isterseniz bugün MNG kargoyla vermis oldugunuz adresinize gönderebilirim ..Bir yanlıslık olmaması için bana özelden tlf numaranızı verirmisiniz ? Stıcker su an elimizde yok haftaya...

19. yucesan

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Merhaba Arkadaşlar Gezenbilir Tişörtleri isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj veya e-mail gönderirseniz en kısa zaman icinde tişörtlerinizin elinize ulaşması için yardımcı olacağım .. Saygılar e-mail : yucesan@gezenbilir.com Tlf : 0536...
  20. yucesan

Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü...

Ynt: Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü... Fotoğraflar bir an önce yollara düşme isteği uyandırıyor , Keyifli bir gezi olduğu anlatımınız ve fotoğraflardan anlaşılıyor... Gezinizin devamını da merakla bekliyorum ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri