Arama sonuçlarınız

1. M

401 unimog alıp toplamak istiyorum

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum hafta sonu kaportacıın düğünü derken araya zaman girdi.neyse yarın kaporta tekrar başlıyor.bu arada fren tablaları üzerindeki eksantrik ayar cıvatalarının balataları kurmadıgı ve frenin tutmadığına uyanıldı.Türkün aklı sonradan gelir hesabı neyse...

2. M

Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması

Ynt: Merrcedes G için Şnorkel Yapımı ve Uygulaması Hadi kolay gelsin degisik calisma olmus agirligi nedir acaba
  3. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Valla insanlarin niye boyle bir sey yapiyorsun bu kadar masraf veya bu caba diye sorguladigi zaman is yaptirmak zor.ama ahsaplari ben kendim olcu alip kestirdim.ve rende kullanarak yerine oturttum.kasanin kacik oldugunu biliyordum zaten asiri yukten kici...

4. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum tabi arada eskiyi de hatırlamakta fayda var
  5. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum paylaşıma devam..Dün büyük ölçüde benim sanayiler arası koşuşturmam bitti diyebilirim.revizyonlu ikinci el diye sıfır marş motoru ve kendinden konjektörlü bir dinamo sahibi oldum.hemde marş motoru 4,5 beygir hemde çok ucuza.Adam girişimci 3 katlı...

6. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum bahadır bey kuyruk bende çıkacak yakında valla bu ustalar hem cahil hem çok bilmiş hem çok uyanık hem herşey ama programlı düzenli iş yaptırmak deveye hendek atlatmak. biraz boş bıraksan bu daha kibar olur diye kullanmayı çok sevdikleri bir tabir var...

7. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum abinizin unimogu eger 20 inç jant ise özka ve starmaxx da lastik var ikisi ayni özka daha ucuz aynı kalıp.tabi hangi mtip unimog olduguda önemli daha yenilere bu lastikler olurmu bakmak lazım.18 inç jantsa başka biraz araştırın derim
  8. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Arkadaşlar güzel temennilere teşekkürler.Dün bir süspansiyon ünitesi hariç (52 lerde amortisör yok)daha evvel yazmışmıydım hatırlamıyorum dışarıda yaptırılan mekanik işler tamamlandı bir marş dinamosu ve şarj dinamosu alırsam parçalar tamamlanacak. dün...
  9. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Ali fuat bey valla sizden baska yorum yapan yok keyif almaniz ne guzel ben de keyif aldigim icin paylasiyorum.paylasilmayan heyecan ve bilginin bir onemi yok diye dusunuyorum.Aslinda gezenbilir bu tip hobileri ortak insanlari bir araya getirmesi...

10. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum kaportacı araya iş almış benden iş bitmeden para çıkmayacağını bildiği için abi dükkana para girsin dedi valla sen bilirsin benim acelem yok dedim yarın başlayıp bu hafta kupayı kumlamaya gidecek hale getirecekmiş.tabi bu arada ufak tefek diş açma torna...

11. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Neyse sonunda her sey kumlandi ve astarlandi.parca yikama ve tornaci,balataci vs gibi yerlerden gelen parcalarla yavas yavas toplama basliyor.Ankaradan 404 un senkromencli sanjimani geldi ama bizim sanjimanin vites vs bagli oldugu ust tablayi takmak...
  12. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum hala isşler devam ediyor sasi kumlamayı yagmurlu havadan dolayı geciktirdik yarın hazır olacak.bu gun dif bilyalarına bakıyoruz iyi gbi gözüküyor.yarın Ankaradan komple şanzıman ve kilit kolları geliyor.bu gün astarlı macunlu kasanın üzerinde ahsapları...

13. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum arkadaşlar bu günde koşuşturma ile geçti cam cercevesinin eksik pimi,tenetenin köşe kelebeklerini ve koltuk iskeletlerinin kaynak işlerini yapıp Ankaradan gelen parcalar ile izmire gittim merkezler 4 tane sıfır olarak geldi şahane fren tutacak gibi...
  14. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum iyi niyet mesajlarına teşekkürler.paylaşıma başlayınca devam etmek lazım bu gün kumdan alınan parcalara epoksi astar atıldı.el fren teli şahane yapıldı valla 2 tel 60 lira sudan ucuz almanya fiyatı nedense bazı parcalarda pahallı bazılarında ucuz mesela...
  15. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum uf yarın 4 gün olacak her gün izmir 1000km ye yakın oldu bütceye koy 500 mazot parası.neyse fren merkezlerinin tümü ankaradan sıfır olarak geliyor.Tornacı işler başladı ama ne kadar delik varsa ve o delikten gecen pim vs hepsi lacka butun burçlar vs...

16. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum merkezler tanıdık gelirse diye koydum.
  17. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum bu arada arka kasanın tepesi düz ahsap cıvatalarını bulana kadar gitmediğim cıvatacı kalmadı neyse sonunda bir miktar buldum.gitmişken diğer cıvatalardan da gerekli olanları aldım.camurluk fitillerini de fitilci diye bir yerden aldım biraz komik geldi...
  18. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Arkadaslar tum iyi niyet ve kendiniz yapiyormuscasina yaptiginiz yorumlara tesekkurler. Bu gun gene is gunuydu direksiyon kutusu,dort yagli suspansiyon sistemi diyelim adina onlar,2 rot kolu,km teli,ana merkez ve tekerlek merkezleri tornacinin yolunu...

19. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Bu gun iyi haberle gune basladim.motor simdilik gayet saglikli gozukuyor calistirdik dinledik.devridaimi degistirerek isi kurtariyorum cok sevindirici oldu.debriyaj ve sanjiman yarin inecek direksiyon kutusu rot kollari yagla calisan suspansiyon sistemi...
  20. M

Ynt: 401 unimog alıp toplamak istiyorum Tesekkurler Özay bey.Lastik körüğün icindeki (her iki diferansiyeldeki körük)kisimdan bahsediyorsaniz evet kontrol edecegiz.Baska bir sey ise soylediginiz lutfen ikaz edin tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri