Arama sonuçlarınız

1. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Arkadaslar baska gelen yok galiba.sabah 10,30 da gidiyoruz.izmirden tek katilim terano lu arkadasimiz galiba. Bilgi verirmisiniz katilan varsa saygilar

2. M

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Valla ne dersen haklisin.Seviye buralarda oldugu surece kabahat benim gibi yazan eşşekte..
  3. M

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban bey bakın ben aslında bana yazdıklarınızı okuyunca söylediklerimden pek bir şey çıkaramadıgınız kanaatine vardım.Cevap vermemeyi kendime yakıştıramadım.Tekrar izah edeyim. Nasıl olduysa konuyu bilmediğim kanaatine varmışsınız.Eger buradaki yorumlar...

4. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Ayni kareye nasil yaziliyor bilmiyorum ama alacatidan LR 130 ekleyelim
  5. M

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi kampın tarihi bellimi 2 arac varız

6. M

Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012)

Ynt: Haydi İzmir Nif Dağına Çıkıyoruz. (02 Aralık 2012) arkadaşlar pazar gunu alaçatı urla yapacagız hafif orta (yagısa göre) sertlikte bir parkur.saat 10,30 alaçatı total de buluşuyoruz eger izmirden gelenlere erken ise saati istediğiniz saate çeviririz.Buradan 3 araç katılıyoruz.Ege başlığı...

7. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla off road gezisi bu pazar saat 10,30 alaçatı total benzincisinde buluşuyoruz.alaçatıdan urlaya araziden gidiyoruz.yol şartları hafif ve orta sertlikte. alaçatıdan katılanlar: not izmirden gelenlere 10,30 erken ise isteiğiniz saate kaydırırız. mercesedes g 300 mercedes g 230 LR...
  8. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Valla o yolu bu yonde yapmak daha keyifli.otobandan gelip alacati urla rotasi yapilir.Yol aslinda muhtemelen izmire kadar uzatilabilir ama kamp yapmak gerekebilir o zaman.5-6 aractan fazla olursa tempo iyice duser.bir de yolun bazi bolumlerini daha onceden kesfetmek lazim
  9. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Arkadaslar pazar gunu alacati urla parkurunu yapabiliriz ilgilenen varsa. Bizden 2 G ve belki bir seri 3 cikabilir

10. M

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi valla egede akdenizde marmarada nerede arclı bir off road vs yapacaksanız evveldenhaberimiz olmak kaydıyla 2 g hazırız

11. M

Arkadaslar G toplantisi offroad bir seyler yapacakmiyiz.hus55 yok oldun hocam insallah iyisindir.bu kis biraz kipirdasak diyorum. Gecen sene bir kac bilgi paylasimi yaptik bence hepimize faydali oldu.eger burada da paylasim yapmayacaksak benden paso. Gezenbilir gibi odullu bir forum da malesef...
  12. M

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Murat bey belliki bana gicik almissiniz caniniz sagolsun ama bu konuyu uzatmak niyetim yok yazdiklarinizi okuyun bilgileriniz gene eksik sizin polemik dediginiz ben unutmusum bile gene boyle eksik bilgiden kaynaklaniyor.cevap verirken bile kendinizi...

13. M

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Arkadaslar baskalarinin fikirlerine bu kadar kapali bu kadar asagilayici sekilde yaklasirsaniz malesef kendiniz calar kendiniz oynarsiniz.medeniyet baska fikirlere de saygili olmaktir. eger boyle bir ortamda Yazisiyorsaniz bunlara dikkat etmek varsa fikrini...
  14. M

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Saban usta boyle arac kullanan oldumu diye sormussunuz valla cok cok sahanelerini kullandim.100% kilit toprakta olsa asfaltta olsa kullanmasi son derece zor bir seydir.bu gun pek tavsiye edilen bir sey degil.motorunuz torklumudur kac beygir bilmiyorum bastan...
  15. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Tesekkurler bu hafta gelebilirmiyim bilmiyorum.takip edecegim

16. M

Alacati-urla

Arkadaslar eger ilgilenirseniz alacatidan urla yagcilara off road dan orta sertlikte yollar var bazen yagmura dayali olarak kismen zorlasabiliyor.yagcilar koyunde yoruklerde bir seyler yenip dagilinabilir. Alacatidan 2 mercedes g,bir seri 3 eger organize olabilirsek katilir. Kimse gelmezse ben...
  17. M

W460 Kupa Değişimi

Ynt: W460 Kupa Değişimi gokhun galiba mogzillayı yanlış anladınız.soylediğiniz şekilde yapmak bana göre illegal olur.en iyisi Tuv e sormanız.Ben bir iki konuda sordum yazılı cevap aldım.kolay gelsin
  18. M

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Guzel bir DIY projesi tebrikler.lastik olarak ne dusunuyorsunuz.kolay gelsin

19. M

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs Arkadaslar arabanin butun ufak tefek ve buyuk dertleri bitti.makina cok saglikli ve sessiz calisiyor cekis filan gayet iyi.otoban rampalarinda 50-60 dusuyor ve hizlanmiyordu simdi gayet guzel hizlaniyor.daha az yakiyor...
  20. M

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs İzmir mercanlar veya 0554 4968918 cep telefonu.selahattin dindar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri