Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GPS TÜRK 7''Araç Navigasyon Cihazı
Aynı fiyata 9007 si çıkmış ve dahili pili ile enerji sorunu çözülmüş.
http://www.gpsturk.net/index.php?pid=18&sid=compare&cat=14&id=104&id2=70
Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)
tarif ettiğim gibi benim gidişim biraz simultane oldu. eyüp belediyesi piknik alanından aşağı devam edip mauntrain tabelasından daldım yol götürdü.
Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..
cj nin bu derece hızlı hararet yapıyorsa
devirdaim pompası ,kasnağı pervanesi bozuk yada verimli değil
termostat yada diğer borularda tıkanma var
önce bir boruyu söküp aracı çalışıtırp devir daimi test edin derim.
Ynt: Pajero 3.5 Tavsiye Edermisiniz ?
http://www.sahibinden.com/gorkemden_pajero_lpgli-43WQQaXQQ13917335WQQpXQQdisplayitem
hem daha ucuz lpgli kmsi düşük
Ynt: Pajero 3.5 Tavsiye Edermisiniz ?
bence modifikasyonlara fazla bulaşmadan orjinal hali ile on road - off road performansı en yüksek 20000 tl civarındaki seçim. sahibindende bir tane daha var
Ynt: Hangi Pajero 3.0 v6 - 3.5 v6 ya da Hangisi ?
parça fiyatı pahalı ama ömrü hayatında bir kez değiştireceğin için kullanım maliyeti ekonomik, off road kitine gelince bence en azından benim tarzımda kullanım amaçlı fazla donanım ve modifiye yapmadan orta üstü off road a dayanabilecek bir araç...
merhabalar kamp I kamp II veya benzeri rütbe diye ifade edeceğim sınıflandırmanın kriteri anlamı ne nasıl oluyor artıyor yada eksik kalıyor ? forum içinde ben bulamadım . benimki merak .
tüketime gelince sizin verdiğiniz değer 4x2 olarak sanırım. ben zj 5.2 ile tabiki sürekli 4x4 olduğu içinde genel ortalamada 16 litre şehiriçi yaklaşık 19-20 litre yakıyordum ama tabi hava sıcaklığı ve dur kalkın yoğunluğu sert kullanım hızla...
verdiğiniz bilgilere teşekkürler bende zj yi bozdurup mitsucu olacağım . çok da yabancı değilim zayen daha önce bir galan bir lancer bir carisma 1.8 gdi tecrübem var. parça pahalıdır. ama takar ve unutursun .