Arama sonuçlarınız

1. E

Daihatsu Terios 1

Ynt: Daihatsu Terios 1 http://www.youtube.com/watch?v=TTY0DRk8r0Q şöyle bir şey yapmak istiyorum

2. E

Daihatsu Terios 1

Ynt: Daihatsu Terios 1
  3. E

Daihatsu Terios 1

4. E

Daihatsu Terios 1

5. E

Daihatsu Terios 1

Ynt: Daihatsu Terios 1 bunu aldım ilan resimleri henüz ben çekemedim.

6. E

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) tekrar merhabalar ben ercüment oflas 1973 istanbul doğumluyum evliyim ve 2.5 yaşında bir kızım var lafı uzatmadan doğaya yeniden dönmek adına ve gündelik hayatta da kullanmak için yürütme masrafları bütçeme uygun 2006 model otomatik terios aldım. kısa vadede bir...

7. E

Satılık Unimog 421 (SATILDI)

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) hayret ya ne kadar masrafı var ne kadar istiyorsunuzki ?
  8. E

Mastercraft Avenger GT 225/70/15

Ynt: Mastercraft Avenger GT 225/70/15 murat bey bende terios aldım standart lastiği 205/70 r 15 yarın bir araştırayım çamurluklara sığdırabilirsem lastiklerinize talibim.
  9. E

Satılık Unimog 421 (SATILDI)

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) sayın aceldir aracınız ne oldu ?

10. E

Lastik ve Jant

Ynt: Lastik ve Jant terios 1. nesile 2006 uyarmı acaba

11. E

Daihatsu Terios 1

Merhabalar terios hakkında teknik tuning ve off road hazırlığı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız linkler verirseniz sevinirim.
  12. E

LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı?

Ynt: LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı? şehir trafiği kavramınada bir netlik getrmek lazım e-5 dur kalkla şişli osmanbey fulya da şehir trafiği sayılıyor. ben bir daha net örnek vereyim .bostancı - halkalı bakırköy hadımköy geri dönüş bostancı yarı sıkışık arcı ezmeden ( sanki şehir...

13. E

Lada Niva'lar da Motor Yenileme

yok öyle zaten de ön diferansiyel nerden baksaniz 1-2 litre oynatır
  14. E

ladanın yakıt tüketiminde en büyük handikaplarından biri sürekli dört tekerlekten çekiş olması ön diferansiyeli ayıracak sistem yapıldığını duymuştum öyle olsa kilitli poryalarla otoban tüketiminin çok farkedeceğini düşünüyorum
  15. E

Unimog

Ynt: Unimog pardon doğru karıştırdım :) yanlış bilgi nadir beyden döner

16. E

Unimog

Ynt: Unimog transfer bilgi nadir beyden öğrendiğimi size satayım :) sadece 404 lar benzinli
  17. E

o da bir lada parasınına patlar
  18. E

resmi yoldan ithalatı ve faturası olmadıktan sonra hiçbirşey yapamayız. bulgaristanda blok sabit kalıp yürüyen ve aksamı yeni ladalar la topluyorlar.

19. E

burdada bulgaristana götürüyorlar
  20. E

Satılık Kamaz 4326

Ynt: Satılık Kamaz 4326 teşekkür ederim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ama 40 çok fazla geldi bana

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri