Satılık Kamaz 4326

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moğuz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,682

moğuz

Ana Kamp
Yer
ANKARA
Karayolları muayene istasyonunda karşılaştığım araç
Kamaz 4326 96 Model tüm yürüyen aksamı faal, 0 dev gibi lastiklerin yeni yedeklerininde olduğunu söyledi kullanan arkadaş.
Araç bir peyzaj firmasına ait (ANKARA 'da) .

İlgilenen offroadçu arkadaşlar olursa resimleri bende, mail atabilirim.Forumda yeni olduğumdan resim yüklemeyi beceremedim.

Firma bilgileri : Karaoğlu Peyzaj Tel: 0312 235 99 91
Yasin Bey - Mehmet Bey

Satmayı düşünebilirlermiş!!!!!!!

Etiketler

Ynt: Satılık Kamaz 4326

ve isterseniz resimleri bana atın ben yükleyeyim yada
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

Ercüment Bey; 40 civarı diye kullanan arkadaş söyledi.Resimleri gönderirim

teşekkür ederim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ama 40 çok fazla geldi bana

Bu arac 6x6 ise 40 cok fazla degil. DEV gibi bi arac istanbul'da bi tane var gidip gordum dev dev dev. Uzerinde vinci ile 75 milyar istiyorlardi. Hem de kotu durumda idi lastiklerinden biri parcalanmis digerleri de kotu durumda. Ici dokuk vaziyette idi

Mehaba arkadaşlar
Bahsi geçen Kamaz 4326 4x4 kamyona ait fotoğrafları buradan göre bilirsiniz.

irtibat için ahmetyildiz@karaoglu.com.tr
veya +90 312 235 99 91

Yasin OTUZOĞLU
Ahmte YILDIZ
Mehmet YÜKSEL
[imgzoom][/imgzoom]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR