Arama sonuçlarınız

1. tabiatdostu

Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler

Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler ön koruma demirine ısı izolasyonunda kullanılan sünger vari malzeme kullandım hem paslanmaya hem göze hitap etsin düşüncesi ile.fikirleriniz varmıdır, acaba. bu arada fotoğrafta gördüğünüz an ilk batış anımdır altı oturdu.

2. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları dişi çamurcun....
  3. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Anas crecca çamurcun ördeği.kış aylarında yurda girer yerel olanlarıda vardır.erkek birey fotoğraftaki gibi renklidir dişi birey daha sade renklere sahiptir.

4. tabiatdostu

terios evrak işlemleri

Ynt: terios evrak işlemleri yeni yönetmeliğe göre zorunlu trafik sigorta poliçesindeki pul artık kaldırılmış. bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış:)
  5. tabiatdostu

Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?..

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. merhabalar her geçen gün yeni birşeyler yaşıyor görüyorum,bunları sizlerle paylaşıp engin fikirlerinizden istifade etmek çok güzel... aracımda acaba 95 oktan mı 97 oktan mı benzin kullanmalıyım pompacı 97 daha iyidir diyor taxi ci arkadaşım...

6. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları teşekkürler Sami bey.elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim.selamlarımla... tepeli karabatak göç kuşudur diğer karabataklara nazaran nadir bir su kuşu türümüzdür.

7. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Plegadis falcinellus (Çeltikçi) uzaktan bakıldığında siyah bir kuş gibi görünüz ama tüyleri çok renkli ve parıltılı dır.su kuşu türümüz ve göçmendirler.
  8. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Kara sırtlı martı (Larus fuscus), martıgiller (Laridae) familyasından Avrupa'nın Atlantik kıyılarında yaşayan bir martı türü.yurdumuzda azda olsa görülebilen bir martı türüdür.
  9. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Küçük karga (Corvus monedula), kargagiller (Corvidae) 33 cm boyunda, açık alanlar, kayalıklar ve kentlerde yaşayan bir kuş türü. Diğer kargalar gibi "zeki" olarak bilinir. Gövdesi siyah, ensesi gri, gözleri beyazdır. Sesi diğer kargalarınkinden daha tiz ve metaliktir...

10. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Coracias garrulus Gök kuzgun.göçmendir renkli ve yapılı bir kuştur...

11. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Merops apiaster Arı kuşu göç kuşumuzdur yurdumuzun en renkli kuşlarından biridir.
  12. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Corvus corone gri leş kargası en cesur ve en çok yaygın türümüzdür.

13. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. haklısınız Ömer bey nasıl düşünemedim servise sormayı.çok teşekkürler.selamlarımla.
  14. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Corvidae Kuzgun yurdumuzda bulunan en iri karga türüdür.
  15. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Corvus frugilegus ekin kargası göçmen kuşumuzdur yurtta bir çok bölgede görülebilir.

16. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Türkiye de yaşayan yada Avrupa Asyada yaşayıp Türkiye ye göç eden yuvalanan türleri zaman zaman burada paylaşmak isterim. Yurdun bir çok yerinde kısmen göçmen olan popilasyonu oldukça tatmin edici olan (Emberiza cirlus Bahçe Çintesi) ile başlayalım...
  17. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. teşekkürler Ömer bey. değerli terios cular ist avrupa yakası güvendiğiniz bildiğiniz terios lpg dizaynı yapabilecek yer varmıdır...
  18. tabiatdostu

terios evrak işlemleri

Ynt: terios evrak işlemleri 20 ocak 2011 201 tl olan poliçe.10.03.2011 de 352 tl bu nasıl bir zam sistemidir anlıyamadım....

19. tabiatdostu

terios evrak işlemleri

Ynt: terios evrak işlemleri bir sigorta şirketi ile görüştüm 357 tl ye yapıyorlarmış,bu gün için,birkaç gün sonra arasanız bu değişebilir dedi.dövize mi endexli dedim:) belki benim gibi başka terios cularda merak ederler bu konuyu kafamda kalacağına yazıda kalsın ben unutursam siz öğrenmiş...
  20. tabiatdostu

terios evrak işlemleri

merhaba dostlar aracımın zorunlu sigortasını yaptırmak istiyorum.nette araştırdım illere göre fiyat listesi buldum aracımı geçen hafta aldım aracı aldığım şahıs ocak ayında sigorta yaptırmış.yani bir aylık bir poliçe.fakat eskisi gibi zeğilname olmuyormuş,ben yeni sigorta yaptıracağım ama aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri