Arama sonuçlarınız

1. ssbman

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım Tam tersi olmalı . LPG sistemi neymiş ? Sıralı değil mi? Sıralı ise LPG kitinden kaynaklıdır ama fikir yürütmek zor han markaysa servisiyle konuşmalı yada en tuzlu parçalardan olan beyin ve regülatörün fiyatı sorulmalı ... Aracın kendinden kaynaklı olabilir mi kesin...

2. ssbman

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi Bu biraz zevk meselesi . 93-95 in iç dizaynı bana daha güzel geliyor . Daha köşeli , daha uyumlu daha maço gibi . Ahşap malzemelerin 96 sonrasında önceki modele göre birazdaha basit görünüyor olduğu izlenimi bende de oluşmuştu , bir ara forumda konusu da olmuştu hatta...
  3. ssbman

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Yeni gördüm konuyu ... Ben ısrarla 4.0 aramıştım . Ve bulup aldım . Yakıt olarak bir miktar tabi ki fark oluyor . Uzun süredir ölçüm yapmadım aslında yakıt konusunda ama LPG fiyatı 2 lirayı geçmiş durumda ... 1 yıl önce 1.20 gibiydi ... Sanırım son...

4. ssbman

Difransiyellerin Çalışma Mantığı

Ynt: Difransiyellerin Çalışma Mantığı Çok güzel bir video . Teşekkürler ...
  5. ssbman

Vega hakkında bilgi verebilecek var mı?

Ynt: Vega hakkında bilgi verebilecek var mı? Ercan ustam burdayken bize laf düşmez aslında ama Vega bana daha narin ve daha sorunlu gibi geliyor samaraya göre . Samara gözümde , düzgün bakıldığı taqkdirde taş gibi araba ama aynı güveni vega vermiyor sanki . Tabi vega kullanmadım ben bilmiyorum...

6. ssbman

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...

7. ssbman

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:) Bir gösterge değil zj açısından , birdünya video var sitede ve internette ... Araç sıkı saplanmış olabilir strapta kopuyor sonda sanırım . Sakız kvamında balçığa asfalt lastiğiyle dalınmışta olabilir .
  8. ssbman

Kopuk Sanzuman Teli

Ynt: Kopuk Sanzuman Teli Geçmiş olsun hocam güle güle kullan :) Paylaştığın için ayrıca teşekürler .
  9. ssbman

ZJ de arazi vitesi sorunu

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu Genel kontrol ve en azından yağ değişimine kadar denemeyin bence de . Ne yazık ki bu aracı tanımadan kullananlar yağları ömürlük gibi kullanıyor , alınca da direk değiştirmek gerekiyor .

10. ssbman

12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım...

Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım... Eh keyifle kullanmanızı dilerim . Geçmiş olsun :)

11. ssbman

Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım... Anladım . Bu yedili sanırım . Aslında soketin iğnelerin ucu objektife bakacak şekilde bir fotosu olsa dizilimi tam görmüş oluruz . Bu tür güç soketleri ile uğraşan arkadaşlara sorardık . İçine kaça plastik bir şekilde çıkmaz mı...
  12. ssbman

Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım... iğnetipi olan sokette kırık var mı ? Yoksa gri kutu üzerinde ki iğnelerin girdiği kısım mı bozuldu ?

13. ssbman

Defender'da Çift Akü Kullanımı

Ynt: Defender'da Çift Akü Kullanımı Sistem hayli basit aslında . Selonoid değilde bildiğimiz röle o . Hani küp çeklinde olanlar varya onun kocaman olanı :) Sanayide bulunuyor . Sanırım kutu şarj durumlarına bakıyor ve röle ile aküleri seçiyor yada linkliyor . Pratik bir sistem gerçekten . Ama...
  14. ssbman

Ynt: 12500'lük T max Vincimin Kumanda Merkezini Kırdım ! Yardım... Birkaç foto ekleseniz daha kolay yorum yapılabilir sanırım ... Geçmiş olsun ...
  15. ssbman

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu Doğru tek hareketle ve kararlı şekilde ;) Ama lowa geçerken n de duruyoruz alltime a geçerken durmadan direk geçiyoruz . Dökümanlar ısrar böyle tarif etmiş , vardır bir bildikleri

16. ssbman

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) Abi hepinizi saygılarımı sunarım . Bu ne maceradır yav ... Paylaşımda harika gezide ... Ağzımın suyu aktı ama kayıpları oynamaya devam ediyorum daha şu saatte hala çalışmkatayım , gerçi işi serdim ağzım açık buratı...
  17. ssbman

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu Aslında mantıklı abi ama kitap dur demiş ben dururum :) Kutu Selectrak olsa o zaman 40 km ye gider değiştir rahata rahat :D
  18. ssbman

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım Limited de deri koltuk , gövde rengi koruma plastikleri ve aynalar , infiniti gold ses sistemi , detaylı araç bilgisayarı , limited tipi jantlar,Elektrikli koltuklar ,dijital klima gibi eklere sahip olursunuz . Temiz ve uygun olursa loredoda tercih edilir tabi ki ...

19. ssbman

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu Evet bu tür donanımı uzun süre yatırmamalı . Araziye çıkmıyorsanız bile zaman zaman kullanmalı ... Geçiş şekli şöyle olmalı quadra trac için : Durulur , otomatik noşa alınır . Arazi levyesi boşa çekilir sonra low a geçirilir . Normale dönmek için : Aynıı...
  20. ssbman

1993 4.0 Zj Yardım

Ynt: 1993 4.0 zj yardım Bu ara zamanın çok kısıtlı olduğundan pek yazamıyorum ama konu dikkatimi çekti . Araç hem loredo hem sürekli 4 çeker kutu var üzerinde . Açıkçası ben hem loredo hem sürekli dörtçeker olanını görmemiştim . Belki vardır bilmiyorum ama ben görmedim bu yüzden sıkı kontrol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri