Arama sonuçlarınız

1. ssbman

ZJ de yeni teyp uyumluluğu

Ynt: ZJ de yeni teyp uyumluluğu Uyar hocam sorun olmaz . Pioneer kullanıyorum şuann orjinalin yerine ... Yalnız soketleri uymayabilir , onunda hemen hemen her teypçide bulunan bir adaptörü var (basit bir konnektör çevirici) onunla çözüyorlar kesip biçmeden . Dikkat! abi keselim ekleyelime girme...

2. ssbman

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Milanoyu bilmiyorum servise sormak lazım . BRC de olduğunu biliyorum . Hatta Ecu bunu 5kereyele sınırlamış sonra bilgisayara bağlayıp sıfırlatmak gerekiyor .
  3. ssbman

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Motorun sürekli ilk çalıştırmada gazla çalıştırılması sorun yaratabilir . Ama diyelim yolda kaldınız yada gittiniz biryerde pompa bozuldu vs bu durumda gazda çalıştırılabilir , genleşmeyle ilgili öyle anlık bir sorun olacağını sanmam . Yalnız eski sistem lpg...

4. ssbman

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Bir uygulama örneği ... http://jeephorizons.com/tech/zj_fuel_pump.html Kullandığı pompa : http://www.jegs.com/i/MSD+Ignition/121/2225/10002/-1
  5. ssbman

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Çıkmaya girmenizi önermem . Şimdi hurdacı da yarısı kadar ister en azından . Alına parçanında kaç gün yada kaç ay çalışacağı muamma .

6. ssbman

G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak!

Ynt: G.Cherokee'm Sanırım Şanzıman Dağıtacak! Eh güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim . Hayrlı olsun :)

7. ssbman

İzci

Ynt: İzci Takipteyiz . Başarılar ve teşekkürler ...
  8. ssbman

Ankara'da Haftasonu Gezileri

Ynt: Ankara'da Haftasonu Gezileri Kar gayet güzel . Zaten geç gelmiştim . Baktım kar tekrar başladı aynen dışarı fırladım . İki aracıda tarlada , yokuşta , inişte denedim bol bol oynadım , Herkese tavsiye ederim ...
  9. ssbman

wj ön sol aks arızası ve yedek parça

Ynt: wj ön sol aks arızası ve yedek parça Soru soralı çok olmuş ama atlamışısız demek ki . Neyse ... Zedelenme nasıl gördünüz mü ? Bilyanın oturduğu yerde karıncalanma olabiliyor . Bu durumda genelde yapılan uygulama tornada yüzük geçirtip aksı kullanmakaya devam etmek . ZJ de bu şekilde uzun...

10. ssbman

ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?

Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir? Çıkmacıdan başka bulabilceğinizi sanmam . Sıfır olarak servislerin elinde de yok bildiğim kadarıyla ...

11. ssbman

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Küçük kaçaklar kolay farkedilmeyebilir .Sabahtan akşama eksiliyorsa parkettiğiniz yeri kontrol ettiniz mi ? Yerde su yada antifiriz oluyor mu ? Birgünde ne kadar su eksiltiyor ? Su eksiltme ya sistemdeki bir kaçaktan yada üst kapak contasından...
  12. ssbman

Selam Arkadaşlar, Ben Birol

Ynt: Selam Arkadaşlar, Ben Birol Birkaç çözüm düşünülebilir . Ufak Caretta karavanla var ama arazide nasıl sonuç veriri kestirmek zor . Sonuçta bu iş için yapılmamışlar . Bu konud asıl önemli nokta ısınma bence . O karavan nasıl ısınacak ? Yada onu taşımaya yetecek kadar ısı farkı...

13. ssbman

Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav ve Belgelendirme Yönetmeliği Hakkında ADF nin yaptığı tamamen ayrı bir sınavdır . Henüz Yönetmelik Resmi Gazete de yayınlanmadığı için durum belirsizliğini korumaktadır .
  14. ssbman

2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri

Ynt: 2010 Motorlu Taşıtlar Vergileri Malesef öyle olmuyor . Sadece bir dilim alta düşebiliyor . Yani yine yüzde beşin üstünde kalması bir işe yaramıyor :-\
  15. ssbman

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Ben dedim Modlarla konu sahibi ortak karar versin diye ;D JEEP konseyinde büyüklerimiz karar versin en güzeli :) Saygılar , selamlar ...

16. ssbman

Lastiklere Çivi Taktırmak

Ynt: Lastiklere Çivi Taktırmak Eh Hayırlı olsun şimdiden :) Jeep Listesine bekleriz tez zamanda ;)
  17. ssbman

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Sanırım hala biraz fazla ... Ortalam kaç litre yakıyor bu hesaplam 24 falan gibi ... 20-21 yaksa ideal . Gerçi çok ince hesaplar konuştuğumuz . Gidilen toplam mesafeden , trafik yoğunluğuna kadar herşek etkiliyor mesela şehir içinde akıcı bir...
  18. ssbman

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

Ynt: Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin Evet evde ve araçta mobil CB cihazlar ve sabit - mobil antenlerle denenebilir . Ama lisanssız olarak zor görünüyor .

19. ssbman

LSD Limitli defransiyel kilidi

Ynt: LSD Limitli defransiyel kilidi Foruma hoşgeldiniz ama öncelikle Türkçemize biraz dikkat. Arkadaşlar lütfen önce biraz araştıralım . Forumun arama kısmına lsd yazsak birsürü sonuç çıkıyor mesela ... Levent hocam gerekenleri yazmış zaten ... İyi forumlar ...
  20. ssbman

Discovery lastik seçimi için yardim

Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim Aslında forumda benzer konular çok tartışıldı . Benim önerim eğer arazi ile işiniz yok ben sadece asfaltta binerim diyorsanız bir takım yazlık bir takım kışlık en sağlıklı çözümdür . Yazlık yerine At de düşünülebilir alternatif olarak .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri