Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yelkenciligi öğrenmek isteyen bunlardan birini bakıp kontrol etttirip alsın. major hataları yoksa minimum maliyetle sizi yelkenci yapar. Yol yakınken begenmez iseniz isinamaz iseniz geri donersiniz.
MARİNTEK WİNDY 5.80 - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 410056567
Orjinal...
Çandarlı o kadar güzel bir yer ki.
Deniz kenarında taş mektebi , arnavut kaldırımı çarşı caddesi , arkası orman önü deniz. Kalabalık değil , fiyatlar makul.
Cartera vermek için yeni yada yeniye yakın 100.000-150 bin euroluk tekne (yelkenli) alman lazım. Surasi gercek ki 40 feet tekne aldın 200 bine de alsan 40 bine de işletme masrafın amortisman hariç yuvqrlak hesap yılda 10.000 euro. Yani yeni tekne alıp charter e verirsen işletme giderlerin 10 bin...
Avrupa karavanların en ufagi bile genelde 750 kg dan agirdir. Orjinal etiketi varsa yazar. Etiket yoksa bilin ki 750 kg dan agirdir. Su ana kadar kantara sokulan karavan duymadım. Ama cekme karavanlarin cok yolda gezmedigi dusunulurse kantara cekilip ceza yazılma ihtimaliniz çölde kutup ayısı...
DENİZ ZENGİNİ SEVER. Bu sözü unutmayın tekne aldıktan sonra çok duyacaksınız.
Kiralamak güzel fikir ama bunun icin de ADB sahibi ve tecrübeli olmanız lazım.
Kiralama esnasında ne ne yakar görürsünüz. Ancak yakıt teknelerdeki esas masraf degildir.
40 ft lik bir tekne icin yıllık en az 4 bin...
Bu forumda fazla denizci olmamasından cevap az almış olabilirsiniz.
Guneyde yelkenliler cok tercih edilir. Ancak yelkenli calisan vakti az olan insanlar icin hic uygun degildir. Yelkende amac varmak degil denizde olmak ve suzulmektir. 3-4 kisilik aileler icin 9 m gunubirlik haricinde yetersiz...
Butce limitiniz yoksa landrover discovery 3 ve 4 de koltuklar yatınca inanilmaz uzun yüksek ve dümdüz bir zemin ortaya çıkıyor. Son kasa grandcherokee de ben (183) rahatlıkla kıvrılmadan yatabiliyorum
1200 masraf olsa adam yaptırır size öyle verirdi. Sanzumanı motoru hata sinyali veren satılık araçların %99'u son sahibini bekleyen patlamaya hazır bombadır. Vakitsizlikten zamansızlıktan yaptıramıyorum vs diyenlerin yanından kaçın hemen.
Dostlar bu işler ustalıkla atölyede deneme yanılma ile olamayacak kadar detay içeriyor.
Çizmek yetmez en öenmlisi hesaplama zaten esas çizim o hesaplamalardan ve malzeme seçiminden sonra yapılabilir. Hesaplama ve malzeme seçimi için de her bir rediktör için öngörülen:
a- ağırlık (aracınıza kaç...
4*4 olayına adım atmak için 43 yasinda bir araç seciyorsunuz ???
landrover sahibi olmadım henuz. Özel araclar oldukları kesin ancak ciddi ergonomi sorunları oldugunu ve sanayi ve usta bagimliliklarının yuksek oldugunu okudum hep.
40 küsür yasinda bir arac sizce 20-25 yaparmı?
kamp olayını...
Dostlar supercharger bir asiri besleme sistemidir. Turbo gibi. Vortec in superchargerla alakasi yoktur.
asiri besleme silindir hacmine kompresorle asiri hava ve beraberinde yakıt sokup aynı hacimden daha fazla hacimmiş gibi performans almaya yarar. Supercharger da kompresor kranktan kasnak yada...
Her sigara icen kanser olmuyor , rakı içen ölüyor da su içen ölmüyormu? Bizim bi arkadas direk R1 le basladi gayet de memnun..... Car car car car vır vır bır bır milyon kelam...
dostum bu dunyada hiçbisey icin kesin olmaz yada olur seklşnde ahkam kesmek mumkun degil. zaten sorarken biliyorsun...
Her aracın artıları vardır seversin eksileri vardır seni rahatsız eden. Artılar eksilerden fazla ise kullanırsın eksiler artıları geçince satarsın. İnsan hep güzellikleri hatırlar sorunları unutur....
Niye sattın niye alıyorsun iyi analiz et
ben de gızel hatıralarım olan aracları bir süre sonra...
İlla ne alicam diyorsan
keyfine ve kullanacağın yere göre
250 cc japon racing gorunumlu motorlardan birini alabilirsin (cbr250 gibi)
250 cc japon enduro motorlardan biri olabilir (klx250 crf250 gibi)
yada en guzel 250 cc supermoto al mt25 duke250 gibi
yukarıdaki motorların 2 yaşını geçmemiş ilk...
Klasik cevap : çin malı alma
Kişisel cevap : chopper sevmem , seveni de sevmem :tonguewink:
Uzun cevap : asla bütçe sınırlarına sokma kendini. Bütçen zayıfsa cbf150 tarzı japon commuter alıcan mis gibi keyfine bakıcan. Haaa ben keyfime biniyorum baba makine istiyorum diyorsan da 3-5 e...