Arama sonuçlarınız

1. B

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

Ynt: Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz tesekkur ederim okan bey

2. B

Uzun Yol Motosiklet Rotası İçin Kask Önerileri

Ynt: Uzun Yol Motosiklet Rotası İçin Kask Önerileri ls2 problemsiz kullandiglm guzel bir kask ama kask ın gezinize pozitif yada negatif etkisini fazla hissetmezsiniz bir mont veya bot gibi degildir kasklar. yeter ki bedeni tam olsun bol yada sıkı olmasın en iyi ve en kötü kask arasında kaza...
  3. B

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim bence iç güzeliği de en az dışıvkadar önemli

4. B

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: Niva Yakıt Tüketimi İçin Acil Yardım. İflas Ediyorum. - arazi kullanımı hiç yapmadan ölçüm yapın arazide koşullara gore 20 de yakar 30 da. - 100 km ölçüm yapmak için çok kısa mesafe en az 300 yapin hatta birkaç depo toplamını ölçün - devqmlı 4 çeker 25 yaşında karbürtörli niva hem de...
  5. B

Yeni Off-road'cuya Araç Tavsiyesi

Ynt: Yeni Off-road'cuya Araç Tavsiyesi 1- cheroke ile baslamayın bir kere 2- yapılı arac almak her zaman karlıdır. ben yapayımmderseniz hem pahalı olur hem de cok zaman harcamanız gerekir 3- yapılı ve masrafsız araba bulmak kolay bisey degildir cok dikkatli olmalı cok iyi anlayan bir yakınınız...

6. B

2004 Ranger Yardım

Ynt: 2004 Ranger Yardım burada anormal bisey yok ki %70-30 olayına nasıl vardınız? arkada lsd kilit var birini tutamazsınız önde kilşt olmadigi icin biri tutulabilir yani durabilir. zaten durmasın diye kilit takılıyor

7. B

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! kurtuldugu zaman kimse b tipi ehliyetle 750+ karavan cekemeycek. bence cekememesi de normal. degil 750+ bence 750 altini da cekememesi lazim cunku gercekten zor bir iş karavan cekmek sorumlulugu var riskli bir olay bilincsiz...
  8. B

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

arkadaslar aracimin rengini kaplatıp değiştirmek istiyorum . ama guvenemiyorum merak ettimlerim cikartirkenalttaki boyaya zarar veriyormu? yada aksine yıllar sonra puruzsuz piril piril bi yuzey mi cikiyor altindan ? kisa bir sure sonra kalkma acilma gibi seyler oluyormu?
  9. B

Discovery4 İle Cok Sorun Yasarmıyım

arkadaslar disco4 almayi dusunuyorum ama yurtdisi forumlarda hakkında cok kotu bansediliypr! tecrubesi plan varmi?

10. B

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. cift kabin kamyonet dusundunuzmu?

11. B

Defender Kamyonet Ruhsat Sorunu Acil Yardım

Ynt: Defender Kamyonet Ruhsat Sorunu Acil Yardım keske .... ama Imkansız , dediginiz gibi olsa 4x4 pickupların hepsinin ruhsatı arazi tasiti yazardı. hepsinde kamyonet yazıyor... bu da yuksek trafik sigortası , her sene muayene , feribota arabalı vapura binerken kazık tarife, 1. koprusen...
  12. B

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! Ben E sınıfı ehliyet alip karavanımı cekemeyecegimi ogrenince ŞOK olmuştum. Bu haber cok makbule gecti. Peki merak ettigim bir husus var. B sınıfı ehliyetin var ve egitimi aldin bir imtihan yada ehliyet degisimi gerekmeyecekmi...

13. B

2008 Pajero 3.2 Aldim

Ynt: 2008 Pajero 3.2 Aldim almadan once mi sonra mi? parasını vermedi iseniz tabiiki almadan evvel iyi bir ekpstertiz zaten ekspertizse aldıktan sonra ne yapmanız gerektiği ortaya çıkacaktır
  14. B

Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ?

Ynt: Pickup Lar Ticari Mi Değilmi ? şahıs üzerine kayıtlı 3500 kg altındaki ticari araçlar kişisel kullanımda k2 belgesine gerek duymaz.
  15. B

Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.

Ynt: Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım. cj dedigin arac orta halli bir butce ile bile yurutulemez kucuk butcelerle yanina bile yaklasmayin derim

16. B

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz ben bi eski kasasini almayi dusunmustum (2004-2005) hatta eski kasa da dememek lazim belki guclu bi makyaj da denilebilir motor yurur ayni bildigim kadarı ile aksesuar eksigi de pek yok gibi sadece farlar ve ic torpidosu farklı sanki...
  17. B

Motor Heyecanı Tekrar Sardı

Ynt: Motor Heyecanı Tekrar Sardı ...
  18. B

Karavan Secimi İçin Yardım

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım burada yazilacak 3-5 satir yada paragraf da olsa sana fazla bisey vermez. en dogrusu forumlardaki yuzlerce faydali topice bakmaniz

19. B

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim lada size uygun gorunmuyor senede 25 bin ciddi rakam hem sarfiyat hem konfor yonunden sizi cok yorar 1 ay bile dayanamazsin 850 km uzun yol yaparsin ama cooook yorulursun niva agirlikli arazide kullanilacaksa super bir aractir. onun icin ya 2. arac olacak yada...
  20. B

2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...?

Ynt: 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...? 2008-2004 arasi 2000-2500 cc tum motorlu araclarin vergisi 1623 genelde kasko bedeli %5'in altinda oldugundan 1 alt kademe vergisi olan 1080e dusuyor (yıllık yani 1 bandrol 540 tl olmasi lazim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri