Arama sonuçlarınız

1. B

Manuel Hub Devamlı Lock Da İken 2 Çekerde Kullanabilirmiyim?

aracım 2005 ranger xlt . normalde elektrikli porya kilidi var ama iptal edip manuel hub baglamislar önlere hublar devamlı lock da tutar iken 2 cekerde kullansam bu sekilde yakıt sarfiyatını arttırır yada araca zarar verirmiyim? bir de bu hublar giderken kendiliginden donup lock da iken free ye...

2. B

Ranger De Porya Kilitleri Sorum?

arkadaslar yeni aldigim 2005 ranger xlt de ön jantlara manuel hub takılmış.ben alırken bunu on defransiye kilidi sanmıştım. ancak aracı lifte kaldırdıgımda hublar free de iken 4h yada 4L a da alsam on tekerler donmuyor. hub'ları lock a aldığıktan sonra 4h ve 4L da on tekerler dönüyor. ancak...
  3. B

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Tolga naaber dostum. Nooldu bize cross'cular yaslandi da 4x4'cu mu olmaya basladilar. Ben de daha yeni bir Ranger 4x4 aldim. Oldukça yuklu bi araba yüksek vinç lastik vs vs. Ne zaman istersen gelip baklabilir deneyebilirsin. Sevgiler Bülent Berksan

4. B

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız arkadaslar ben de pajero almayi dusunuyorum 1 ve 2. jenerasyonlar arasinda gidip gelirken pinin lerin ayni altyapida cok daha aksesuarli genc ve neredeyse daha ucuz olmalari beni cezbetti. romork cekmek ve hobi amacli kullanacagim icin genis...
  5. B

Bu Arac Hakkında Olumlu Olumsuz Bilgisi Olan?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-varli-dan-off-roadculara-super-fiyat-145267750/detay/

6. B

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-fabrikadan-ciktigi-gibi-safkan-alman-mercedes-yuruyen-ev-130734241/detay gaziantep te olan bakma imkanı olan yada daha once gormus. arkadas varmi?

7. B

BMW X5 3.0 kullanıcı yorumları

Ynt: Bmw X5 3.0 Kullanıcı Yorumları Bayagi zaman olmus topic yazilali. X5 hakkinda bir bilgim yok eskiden bir 330'um vardi gercekten karda komik derecede kotu idi ama arkadan cekisli spor lastikli olduguna veriyordum. ancak 5 seneyi askin bir suredir sahibi oldugumuz x3'un kar performansi...
  8. B

Lada Niva Almak İstiyorum (yardım)

Ynt: Lada Niva Almak İstiyorum (yardım) dostum verdigin ilanlara baktim nivadan anlamam ama cok arac degistirdim (su anda da niva bakiyorum) bu araclarin tamami ozellikle dusuk butce ile niva bakanlarin uzak durmasi gereken araclar
  9. B

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe Ulkemize gelenlerin Direksiyon bi ara cok sertti sonra yumusadi (hangi yıl) sonra da hidrolik oldu (hangi yil) Motorda degisti bir kac kere en sonra 1.7 enjeksiyon oldu torpido ve koltuklar da degisti Sonucta hangi yildan sonrakileri tercih etmek lazim? Tabiiki en az km ve yaş...

10. B

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu esasinda hakiki bir karavan degil en basitinden hicbir izolasyon yok yani yazlari sicak kurak kışları ise soğuk ve yağışlı :D olacak bunun farkindayim disaridaki klimalar gittigi yerde elektrik baglayip isitma ve sogutmak...

11. B

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-vanda-satilik-10-kisi-kapasiteli-otobus-karavan-67511605/detay/ arkadaslar bu otobus karavana bakan eden hakkinda fikri olan varmi? ruhsatin karavan seklinde olmasi...
  12. B

yurtdisi karavan fuari

Ynt: yurtdisi karavan fuari bu sene hayirlisi ile ben de gidecegim

13. B

CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!! dost aci soylermis kardes 1000 tl ye cross olmaz. 1000 tl ye kim yuruyen saglikli motorunu satar. arkadaslarimizdan cin mali cross motorla bizimle araziye gelenler var ( ancak devamli elin motorun uzerinde olacak elin anahtar tutmuyorsa yurutemezsin) ramzey i...
  14. B

yurtdisi karavan fuari

arkadaslar nasip olursa bu sene yurtdisinda bir karavan fuari gezmek istiyorum duseldorftaki fuar nasil bilen varmi? avrupada bu isin en guzel fuari hangisi tavsiyede bulunabilirmisiniz
  15. B

Şişme Mat Pahalı, Şişme Yatak Ağır ve Hacimli Diyorsanız

bilgi icin tesekkurler tam aradigim seydi hemen siparis verdim

16. B

Bu araci bilen varmi?

Ynt: Bu araci bilen varmi? Zaten firma bilinen hasarli araclari alip genelde o hali ile satan bir firma. Fiyati da buna gore . ancak aracin airbag'leri saglam disarida da hasar goremiyorum. Kimse bu araca gidip bakmadi mi? bu fiyat kazali bile olsa sorunsuz yuruyorsa mutlaka degerlendirilmesi...
  17. B

Bu araci bilen varmi?

Fiatı inanilmaz ucuz. Too good to beleive.Ama yine de sormadan edemiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-ssangyong-actyon-sports-2-0-sxdi-4x4-otomotik-full-full-76467404/detay
  18. B

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de otobanda 110 olduguna eminmisiniz. elimde bir tablo var 95 diyor gecen sene istanbul ici temde 102 ve 107 ile 2 defa fotografli radar cezasi yedim viano ile

19. B

K2 Belgesinde Son Durum Hakkında

dikkat ederseniz gercek kisiler adina hususi olarak kayit edilmis diyor.. sahis adina ticari kayit edilmis ise sikinti olabilir doblo kango tarzi araclari hususi olarak kayit etmiyorlar sahsiniza adina bile alsaniz diye duyuyorum bilmiyorum ne kadar dogru
  20. B

Kilo ile 4x4

Ynt: Kilo ile 4x4 Herkes araci ile gurur duymak dikkat cekmek ister. Parayi bastiran herkes yuzbinlerce €'luk spor yada SUV arabalara sahip olabiliyor. Ancak hicbiri ozel araclar degiller . Yani sahibine kendini ozel hissettirmezler. Toplumun gelir duzeyi yukseliyor insanlar eskiden sahip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri