Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
akaryakıt fiyatı 1 dolara eşitlenmek zorunda , dolar çok hızlı tırmandığı için geride kaldi , eğer dolar 13 bandinda tutulacaksa yakinda motorin ve benzin 13 civarı olacaktır.
yeni model faizsiz faiz günü kurtarma piyasanın gazını alma gibi görünüyor , yükü hazineye değil merkez bankasına...
dolar 13 civarı iken aldığım x bir ürünün kilosu 13 tl den 16 tl ye çıkmıştı , bu sabah dolar 18 den 12 ye düştü aldığım x ürün kilosu düşmedi 18 tl ye çıktı !!! (3 ay önce kilosu 7 tl idi bu arada )
0 arabalarda fiyatlar güncelleniyor , kafalar karışık , bakalım fiyatlar inecek mi ? yoksa döviz fiyatlarının tavan olduğu yerden hesaplar devam mı edecek ?
liman bölgelerinden duyumlarıma göre büyük yağ firmaları dolar kuru sebebi ile yurt dışından ayçiçek yağı ithalatını durdurdu , umarım ülkemizde yeterli stok vardır , bilgilerinize.
Bu arada İzmir'de yaşadığımız deprem dolayısı ile hayatını kaybedenler bizlere derin ve tarifsiz üzüntü versede yaralı kurtulanlar ve enkazlardan sağ olarak çıkanlar bizlere umut veriyor , şu saatlerde son enkazda ( rızabey apt ) kalan son 2 kişi için ümitlendik , heyecanla bekliyoruz umarım sağ...
Debriyaj ayarı , tornacıda yapilir .
Ama benim tahminim sizin şanzıman yağı tamamlanmadan takıldı , oncesinde olmayan ses debriyaj isleminden hemen sonra olması buna isaret ediyor , tavsiyem baska bir ustaya oncelikle şanzıman yağınızı kontrol ettirin.
sayın @seretliko
öncelikle bu işlemleri kime yaptırdıysanız o usta ! ya tekrar götürüp şikayetlerinizi bildirin.
ben 2 ihtimal görüyorum ,
1- baskı balata ayar yapılmadan takıldı.
2- değişim esnasında şanzımanda eksilen yağı tamamlamadılar.
şanzımanda yağ yok denecek kadar az.
selamlar