Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba , yukarıdaki cümleniz sebebi 2021 planını öne çekilmiş gibi anlaşılıyor.
Bütçenizi bilmiyorum ama eğer 2021 için düşünüyorsanız İzmirden Fethiyeye kadar sahil bandındaki tüm beldeler tüm köylerde toprak fiyatları bu tersine göç sebebi ile uçmuş vaziyette. ilanlara bakarsanız bunu...
şahsi düşüncem ikinci el piyasası haziran gibi düşüşe geçip temmuz ağustos gibi olması gereken yere yani gerçek fiyatlarına dönüş yapacaktır , bu sebeple aciliyeti olmayanların bu fiyatlara araç almasını tavsiye etmiyorum.
hepberaber yaşayıp göreceğiz hayırlısı inşallah...
Rusyanın Süriye rejim devletinin arkasında , Amerikanın da Cihatçı ve Marjinal gurupların arkasında olduğu bir bölgede Mehmetçiğimizi böyle büyük bir tehlike altında bırakılması sebebi ile ülkemizdeki herkesi üzüntüye boğan ,şehit ailelerinin evine ateş düşmesine neden olan böylesine büyük bir...
benim başımdan geçen küçük bir örnek , şu an ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor ve bu tip insanların toplumda ne kadar çok olduğunu hepimiz tecrübe edip göreceğiz.
sizlere kendi hayatımdan bir örnek vermek istiyorum ;
yaklaşık 8 yıl önce rahmetli eşim rahatsızlandı hastaneye gittik , lösemi tanısı kondu biz o an şok olduk .
doktorlar 2 ay ömür biçtiler. ve o an insanın gözü hiçbir maddi değeri görmüyor , iyileşmesi imkansız ama ne kadar uzun yaşatabilirim...
unutmayınız fırsatçılar panik anlarını çok sever , gerekmeyen medikal ürünler almayalım , stok amacı ile belli ürünlere saldırmayalım , önce araştırıp bilinçlenelim sonra çevremizi bilgilendirelim.
sadece ikinci el otoda değil , fırsatçılık öyle bir hal aldı ki deprem bölgelerinde ev kiraları hemen iki katına çıktı , nakliye ücretleri uçtu , son günlerde gördüğünüz korano virüs hastalığı ülkemize henüz gelmemesine rağmen toz ve bakteri maskelerinin fiyatları 5 kat arttı .hepimizin bildiği...
Türkiye-İran sınırında meydana gelen depremlerde Van'ın Başkale ilçesinde bulunan köylerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Dualarımız sizinle Van
onlarda topu sahibinden e atıyorlar :)
Bursa Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık yaptığı açıklamada özellikle internet üzerinden arabalarını satışa sunan insanların, diğer araç ilanlarına bakarak ciddi anlamda ’satılırsa’ düşüncesiyle üzerine 10-15 bin lira gibi rakamlar eklediğini tespit...