Arama sonuçlarınız

1. highoutput

Off Road Sis Lambası

2. highoutput

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Genel Duyuru !!! Bu forumda konu açıldığında maksatlı olarak konuları manüpüle edenleri , tehdit edenleri çok gördük hala görüyoruz. Burada yazdıklarımı kendi üzerine alıp rahatsız olanlar beni takıntı haline getirenlere acil şifalar dilerim. Benim yazım tarzımdan rahatsız olanların benim...
  3. highoutput

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

model yüksek olsun donanımı yavaş yavaş kendi ihtiyaçlarınıza göre yaparsınız.

4. highoutput

Sözlerini aynen sana iade ediyorum terbiyesiz forum cahili , sen kendini niye bu kadar önemsiyorsun , niye hala benim konularimi takip ediyorsun , herkesi kendin gibimi sanıyorsun , tartışmayı bilmiyorsan ait olduğun seviyede kal ve dediğim gibi konularıma girme !!! HUAWEI TAG-L01 cihazımdan...
  5. highoutput

Off Road Sis Lambası

m dereköy , çağlayık , elmalı , aziziye bölgesi tam bir doğa harikası , yazın çok keyifli ama kışın çok sis ve tipi olduğu için riskli bölgeler. motorsikletlerde kullanılan kaliteli ve ufak boyutlu delici ledler işinizi görecektir. Büyük boyutlu sis lambalarına gerek yok ayrıca aküden fazla...

6. highoutput

Çekme Karavan Ve 4x4 Araç Katliamı !!!

adamların hurda araçları bizim galerilerdekinden yeni :confused::( Video: https://youtu.be/aokusqVuQ_I

7. highoutput

bi sponsor bulsak ta bizde bisiklet filan parçalasak :confused::(
  8. highoutput

Serbest piyasa ekonomisi diyen sivri zekalara ithaf ediyorum !!! Çünkü biz geri zekalıyız serbest piyasa ekonomisi nedir bilmiyoruz . Video: https://youtu.be/9WYajKl0HvA
  9. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

limitler arttırılmış geçen yaz 3 lü kartonlar vardı. Duty free nedir? Duty free alışveriş ve free shop

10. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

dikkatinizi çektiyse tüm freeshoplarda sigaralar 2 li karton halinde paketlidir ve tek paket satılmaz , bir yerde yanlışlık var gibi.

11. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

Eve döndüğümde bir kaç saat sonra mevzuatı buraya eklerim. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

Sayın @ince999 Benim işim bu :) yıllardır kapılarda gümrüklü bölgelerde çalışıyorum , mevzuat kişi başı 2 karton 20 pakete izin verir. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

2 karton sigara 1 litre yüksek alköllü içki 1 litre de düşük alköllü içki ile sınırdan geçiş hakkı var , dediğiniz gibi alkollü içki yerine su götürmek daha akıllıca hem pahalı hemde tatsız sular. ben sizin yaptığınızın tam tersini yaptım oradan sigara temin ettim ( freeshop tan ) burada...
  14. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

sayın @adigekuzeyli , pişman oldum demişsiniz , ilaç konusundamı yoksa Gürcistanda güvenliğnizi tehdit eden bir olay mı yaşadınız ? ilaç reçete ve doktor raporunuz varsa sorun olmaması gerekirdi.
  15. highoutput

Lütfen bu sorumsuzların yaptığı katliamı durduralım yazık değil mi günah değil mi :p:smiley::D Video: https://youtu.be/kNTnrpL1Uw0

16. highoutput

Az Yakan 4x4 Öneri

evet basit lik var ve buna rağmen size yardımcı olabilmek için forumun saygı değer üyeleri size yardımcı olabilme adına cevap yazdı. cevap yazılması hoşunuza gitmiyorsa forumda işiniz ne ? madem 15 20 yıldır saygı görmüyorsunuz kendinize sorun , siz karşınızdakine saygı gösteriyormusunuz ...
  17. highoutput

Az Yakan 4x4 Öneri

bakınız ; bu forumda ihtiyacınız doğrultusunda soru sorduğunuzda forum üyeleri tecrübeleri doğrultsunda size cevap verir, ama unimog tan jimny e !!! bir yelpazede en az yakan araç sorusu saçma olduğu için ciddi bir yanıt alamazsınız , doğru soru önce almayı planladığınız marka model araçları...
  18. highoutput

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Üstadım geçmiş olsun ,inş bir an önce iyileşip yola çıkarsınız, bizde bir ayda zor atlattık :( birde enteresan doktorlar domuz gribinde kullanılan ilaçları yazıyor , ülke genelinde durum ciddi sanırım. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. highoutput

Karavanda Ateşli Silah ?

Havaalaninda o tüfeği valizine koyup uçağa binebilirmisin ? Arada fark yok ...hudut , sınır kapısı , liman hudut kapısı hepsinde uygulama aynı. Sendeki bulundurma vs ülke sınırları içinde geçerli uluslarası değil ki. HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. highoutput

Az Yakan 4x4 Öneri

Saçmalamıştın sıvamışsın , dif kilidi , low vites neyle ne alaka ? Gezenbiliri terk edip donanım forumda yaşıcam sonunda :) :) :) HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri