Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Belki kural dışı olacak ama kalbi :)

2. cagdas90

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Avatar :)
  3. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar herkese :)

4. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese iyigeceler...
  5. cagdas90

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. Aynen öyle Ankara'ya da istiyoruz :)

6. cagdas90

En İyi Dağcılardan Biri Olarak Gösterilen Sloven Tomaz Humar Ölü Bulundu...

Ynt: En iyi dağcılardan biri olarak gösterilen Sloven Tomaz Humar ölü bulundu... Katılıyorum. Belki herşeyin başı emniyet ama bir işten zevk ve heyecan almadıktan sonra düz yolda yürümekten ne farkı var ?

7. cagdas90

Tunç Fındık'tan Yeni Bir Kitap "Kış Dağcılığı - Teknikler ve Taktikler"

Ynt: Tunç Fındık'tan Yeni Bir Kitap "Kış Dağcılığı - Teknikler ve Taktikler" Hmm kitapçılara bir uğramak gerek yine...
  8. cagdas90

Himalayalar’ın Buzul Haritası Çıkarılacak

Ynt: Himalayalar’ın Buzul Haritası Çıkarılacak Tabi ölçümler başlayana kadar buzul kalırsa.
  9. cagdas90

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz Gezenbilir ailesine hoşgeldiniz.

10. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok şükür, katsayı puanları tekrar geldi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...

11. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba herkese :) nasılsınız bakalım ?
  12. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Buyur gel Kemal abi, başımın üstünde her zaman yerin var, ama bahçe küçük, cidden başımın üstünde oturursan içeriz ;D

13. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın herkese, ve iyi bayramlar. Sabah bayram namazından sonra arka bahçemizin geldiği küçük cennet halini görüp, bir iki fotoğrafını çektim. Telefonumun kamerası kötü, ben acemi, affınıza sığınarak fotoğrafları yayınlıyorum :)
  14. cagdas90

Biz Barbar Türkler, Savaşmayı Öğrenemedik!!!

Ynt: Biz barbar Türkler,savaşmayı ögrenemedik!!! Tabi ki barbarız kardeşim ! Sen kalk, alem Amerika'dan bihaberken dünya haritasını ayrıntılarıyla çiz, medeni ülkeler akıl hastalarını cadı diye yakarken sen müzikle tedavi et, Kudüs'ü alan Haçlılar gibi dizine kadar cesede batmadan İstanbul'da...
  15. cagdas90

Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları

Ynt: Reuters Son On Yılın En İyi Haber Fotoğrafları Merhaba, Sanırım Vietnam Savaşı'nda Vietkong'lu olduğundan şüphelenilen gencin infazının fotoğrafından bahsediyorsunuz. Fotoğraf bende var.

16. cagdas90

Bir Beygir Gücündeki BMV

Ynt: Bir Beygir Gücündeki BMV Adamlar yolunu bulmuş :D
  17. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar herkese..
  18. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydın herkese. Kemal abi şimdi bi tahmin yaparım hiç alakasız bir şey çıkar diye korkuyorum ;D

19. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla dizüstünü bilmem ama, normal ev bilgisayarları için var :-\
  20. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Gidip oraları görmek gerek Kilikadı, Dobruca, Tolbuhin, Pazarcık... Buralar gezi rotasının ana taşları :) Kemal abi, hiç koruyuculu ikinci bir cam denedin mi ? Bütün bilgisayarcılarda vardır, ekranın üstüne takıyorsun, bana çok faydası olmuştu tavsiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri