Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Eskişehir'deki teyzem Bulgaristan'a gidip geliyor, o getirdi :) İlla ki gitmeye gerek yok, burada (Ankara'da) Pursaklar bütün göçmen doludur, oralardaki pazar ve dükkanlarda satılıyormuş, bir ara gidip çuvalla alacağım :D
Aynı stres herkesi etkiledi galiba :) Haя BAфΛи böyle bir marka Bulgaristan vaflesi yiyorum, çok güzel bunlar yahu :)
A şüle ba ;D Şaka bir yana halimize şükredelim abla ömrü boyu bir sandalyeye hatta yatağa mahkum olanlar, gözünden başka hiçbir yerini kıpırdatamayanlar var. Elimiz kolumuz tutuyor, işimizden gücümüzden kalmıyoruz ya.. Çok şükür.
Aman abla yorgunluk hiç olur mu daha gencecik insansın ;) Sen de yorgun olursan biz ufaklıklar kimden destek alıcaz, kimden pozitif enerji alıcaz :)
İyi diyelim iyi olalım ablacım dersler son sürat gidiyor, sayısal sınıfında olup da sayısal dersleri zerre kadar umursamamak süper birşey ( Yabancı dil, Tarih veya Uluslararası İlişkiler seçeceğim de ;D) herkes harıl harıl Fizik çalışırken ben yavaş yavaş...
Ba teteee maşnayı aydeyerim de hiç giremeerim temincek maşnayı yıkadım da şımıl şımıl şımıldeeyi ;D aa ba jivkofun politziaları Bulgaryadan te burey gelmişler bayol ;D
Hemen Kemal abi :)
Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
Allaaaaa dızmana yenmez mi be çocukluğum dızmanayla geçti yolda bisiklet sürerken çocuklarla...
Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)
Ufuk abi valla ne yağmurluk var, ne kışlık bot. Yazlık trekking ayakkabısı var, ayaklar süngere döner ;D, paramı da eldivene yatırdım tekrar finansman işlemlerine ufak ufak başlıyorum bot almam biraz sürecek :D ;D şu Öss'yi...
Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)
Merhaba,
Üzülerek bildiriyorum ki ekipman yoksunluğu nedeniyle katılamayacağım. Bütün giysilerim yazlık :( Belki Ocak ayına doğru.. Katılacak olan herkese bol eğlenceli ve kazasız belasız bir yürüyüş diliyorum.