Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla bu gidişle olacak olan o Fatma ablacım.. Baba toprağına hasret mi çekiyorum ne ;D

2. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ohooo Kemal Abi hoşbulduk, amin cümlemize. Nasılsın anlat bakalım :)
  3. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Eskişehir'deki teyzem Bulgaristan'a gidip geliyor, o getirdi :) İlla ki gitmeye gerek yok, burada (Ankara'da) Pursaklar bütün göçmen doludur, oralardaki pazar ve dükkanlarda satılıyormuş, bir ara gidip çuvalla alacağım :D

4. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Aynı stres herkesi etkiledi galiba :) Haя BAфΛи böyle bir marka Bulgaristan vaflesi yiyorum, çok güzel bunlar yahu :)
  5. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Fatma abla :) nasılsın ?

6. cagdas90

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Merhaba yeniden yalnızlık, benim eski dostum... Hello again loneliness, my old friend...

7. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın herkese. Evet, tete teyze anlamına geliyor.
  8. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tabi ki buna şükür.. Ben müsaadenizi isteyeyim, dersler yoruyor :) Herkese iyi geceler.
  9. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) A şüle ba ;D Şaka bir yana halimize şükredelim abla ömrü boyu bir sandalyeye hatta yatağa mahkum olanlar, gözünden başka hiçbir yerini kıpırdatamayanlar var. Elimiz kolumuz tutuyor, işimizden gücümüzden kalmıyoruz ya.. Çok şükür.

10. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Aman abla yorgunluk hiç olur mu daha gencecik insansın ;) Sen de yorgun olursan biz ufaklıklar kimden destek alıcaz, kimden pozitif enerji alıcaz :)

11. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi diyelim iyi olalım ablacım dersler son sürat gidiyor, sayısal sınıfında olup da sayısal dersleri zerre kadar umursamamak süper birşey ( Yabancı dil, Tarih veya Uluslararası İlişkiler seçeceğim de ;D) herkes harıl harıl Fizik çalışırken ben yavaş yavaş...
  12. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bulgaristan'ı görmemiş yeni nesil kendini belli ediyor işte ;D

13. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ba teteee maşnayı aydeyerim de hiç giremeerim temincek maşnayı yıkadım da şımıl şımıl şımıldeeyi ;D aa ba jivkofun politziaları Bulgaryadan te burey gelmişler bayol ;D
  14. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ah gitti 10 puan ;D Nabeysin ba Fatme tete ;D
  15. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nee anlamesin beni ba Kemal aga ? Te Fatma tete de süleyi ;D

16. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hemen Kemal abi :) Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D Allaaaaa dızmana yenmez mi be çocukluğum dızmanayla geçti yolda bisiklet sürerken çocuklarla...
  17. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
  18. cagdas90

Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009) Ufuk abi valla ne yağmurluk var, ne kışlık bot. Yazlık trekking ayakkabısı var, ayaklar süngere döner ;D, paramı da eldivene yatırdım tekrar finansman işlemlerine ufak ufak başlıyorum bot almam biraz sürecek :D ;D şu Öss'yi...

19. cagdas90

Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009)

Ynt: Ankara, Gerede - Aktaş Göleti Yürüyüşü Duyurusu (15 Kasım 2009) Merhaba, Üzülerek bildiriyorum ki ekipman yoksunluğu nedeniyle katılamayacağım. Bütün giysilerim yazlık :( Belki Ocak ayına doğru.. Katılacak olan herkese bol eğlenceli ve kazasız belasız bir yürüyüş diliyorum.
  20. cagdas90

Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır... Başımızın üstünde yeriniz var Kemal abi, hele bir olacağına varsın da her zaman bekleriz :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri