Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Sırt Çantası

Ynt: Sırt Çantası http://www.adrenalinoutdoor.com/productdetails.asp?ProductTypeID=1590 http://www.adrenalinoutdoor.com/productdetails.asp?ProductTypeID=362 Merhaba bahsettiğiniz çanta bunlardan biri mi acaba ?

2. cagdas90

Motora Kedi Girmesi

Ynt: Motora Kedi Girmesi Geçen yıl yaz tatili bitmiş İzmir'e dönmüşüm, şehirde geziyorum akşama okuluma döneceğim. Agora AVM'den Balçova Kipa'ya doğru yürüyorum, arabalar da vızır vızır geçiyor. Telefonumla meşguldüm, hafif bir fren sonrasında paaat diye bir ses bir minibüs kediye tamponuyla...
  3. cagdas90

Yılan ve Şahinin Mücadelesi

Ynt: Yılan ve Şahinin Mücadelesi Vay be işte hayat kavgası bu olsa gerek :( Teşekkürler Kemal abi.

4. cagdas90

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Ne güzellikler var şu dünyada.. Fotoğraflar için teşekkürler.
  5. cagdas90

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? İmzasındaki Land'ını :D

6. cagdas90

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Eğitimini aldım, bir kısmını da ilgi alanıma girdiği için kendi çabalarımla öğrenerek öğretilenlerin üstüne ekledim diyelim :) Haklısınız kulağa hoş geldiği söylenemez. Ancak, dağlık ve karlı bir arazideki uçak kazasında...

7. cagdas90

Arının Kuyruğunda Gizli Olan İğnesini Vücuda Saplaması

Ynt: Arının Kuyruğunda Gizli Olan İğnesini Vücuda Saplaması Çok pis sokuyor bu hayvan, tiksiniyorum vallahi. http://video.google.com/videoplay?docid=185893111646329&hl=en#
  8. cagdas90

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Yapcak birşey yok Fatih abi, hayat memat meselesi :) Tabi ki yenebilen ve yenemeyen bitkiler var. Tekesakalı, yerfıstığı,temren, nilüfer(tohumu acıdır) ve su kestanesinin kökleri; ladinin iç kabuğu ( haşlanarak), çam iğneleri (...
  9. cagdas90

Kazdağlarında Sarıkız Efsanesi

Ynt: Kazdağlarında Sarıkız Efsanesi Etkileyici bir efsane. Türk kültürünün, edebi birikiminin ne kadar zengin olduğu bu tür halk masallarından anlaşılıyor. Teşekkürler Kemal abi.

10. cagdas90

Hummer Teknik Resimler

Ynt: Hummer Teknik Resimler Nissan Pathfinder'ı boşverip buna mı göz diksem :)

11. cagdas90

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. Ankara'da The North Face sadece Ankamall Boyner ve Çankaya'da Kar Spor adlı bir mağazada satılıyor. İki yerde de aradığım Pamir Windstopper eldivenleri bulamadım. Adrenalin geniş bir ürün envanteriyle The North Face'i reyonlarına eklese...
  12. cagdas90

Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin?

Ynt: Oyun: Nick mi? Avatar mı? İmza mı? Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin? Tutuş açısını (hafif yamuk ;))

13. cagdas90

Biz 1 Numarayız

Ynt: Biz 1 Numarayız Venezüela'ya yolumuz düşerse depoyu doldurmak lazım :) Bu milletin nasıl kazıklandığının resmidir, teşekkürler Sedat abi.
  14. cagdas90

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. Merhaba yine bu tür bir uygulama düşünülüyor mu ? Ve Adrenalin mağazalarının envanterine The North Face ürünleri girecek mi ? Girecekse ne zaman ? Teşekkürler.
  15. cagdas90

Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur

Ynt: Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur Sadece Sedat abinin eklediği resim görünüyor ama o bile dudak uçuklatmaya yeter.. Buralarda bisikletle gezebilene helal olsun.

16. cagdas90

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldiniz. Tabi ki her yerde ve her zamanda olduğu gibi böyle şerefsizler malesef olacaktır, ancak biliniz ki bizim kalbimizde yeriniz ayrıdır, her türlü etkinliğimize bekleriz :) Saygılarımla,
  17. cagdas90

Alkolün Açılımı ve Oyunu

Ynt: Alkolün Açılımı ve Oyunu Oyun mide falan bırakmadı Kemal abi, tövbe bir daha :D
  18. cagdas90

Avrasya Maratonu'nda İntihar

Maratonda intihar şoku 31. Avrasya Maratonu'nun halk koşusu sırasında bir kişi Boğaziçi Köprüsü'nden atladı. Koşu devam ederken, saat 10.00 sıralarında köprü korkuluklarına yaklaşan bir kişi önce giysilerinin bir kısmını çıkardı. Ardından korkuluklara çıkan şahıs, kendini köprüden aşağı...

19. cagdas90

Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? Kişisel web sitesindeki giriş yazısı. Güzel bir bakış açısı olmuş :) Bu güzel bilgileri foruma kazandırdığınız için teşekkürler Kemal abi, dediğiniz gibi;
  20. cagdas90

Spor Tarihinden Bir Protesto Öyküsü

Ynt: Spor Tarihinden Bir Protesto Öyküsü Gerçekten poster olacak bir resim. Böylesi asil, kararlı bir mücadeleye kendini ateşe atarak girişmek, idealleri uğruna hayatını karartmak, haksızlıklar karşısında böyle yumruğun havada dimdik yükselmek takdire şayan bir davranış. Helal olsun diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri