Arama sonuçlarınız

1. hsbasar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Toyotaya selam Vosvosa devam ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81130.msg1026305#msg1026305

2. hsbasar

"Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor

Ynt: "Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor Motor sesi orjinal senaryoda vardı ama müziğe uyum sağlamadığı için koymadık. Emniyet kemerini sadece bir sahnede kamera düşer korkusundan unutmuşum, o da kameranın bagaj kapağının üzerinde olduğu sahne. Normalde kemersiz teker döndürmem ;D
  3. hsbasar

Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)

Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010) Bizim vosvosun kısa filmi :) http://www.youtube.com/watch?v=EQx6iQtyrFM

4. hsbasar

"Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor

Sevgili Ferhat Alpözen bayramda arayıp vosvos ile ilgili bir projesi olduğunu söyleyince çok heyecanlandım. Ne zaman yaparız deyince, ilk hafta sonu dedim ve geçen cumartesi çekimleri yaptık. Montaj işlemlerini bu sabah tamamlayarak bana gönderdi, hemen sizlerle paylaşmak istedim. Senaryomuzun...
  5. hsbasar

Toyotaya uygun satılık 15x7 inch jant

Ynt: Toyotaya uygun satılık 15x7 inch jant Jantları aracı alan arkadaşımıza hediye ettim, bu nedenle artık güncel değil.

6. hsbasar

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi FJ40 listesi 6. sıradaki düzeltmeyi yaptım. ----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40...

7. hsbasar

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Takip
  8. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bunlar Garaj TOYO tarafından toplanan araçlar, araçlar o kadar güzel toplanmış ki, ha gidip sıfır araç almışsınız ha bunlardan birini. Ben kırmızı FJ40 ile mavi FJ70 e bakmıştım daha önce ikiside muhteşem. Fiyat konusu alıcı ile satıcı arasında o yüzden birşey...
  9. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bir günaydın da benden

10. hsbasar

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkür ederim, Sizinki çok güzel olmuş

11. hsbasar

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar teşekkür ederim, eşime araç alacaktık, D II aldık hafta sonları kamplarına katılabilmek için :)
  12. hsbasar

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

13. hsbasar

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Ankara listesinde bir güncelleme daha, Disco I den Disco II ye geçtik, darısı III e ;D İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i...
  14. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi dua et Land Rover yazmamışlar ;D şakası bir yana, geçmiş olsun ve kolay gelsin.
  15. hsbasar

Satılık 1984 Toyota FJ40

Ynt: Satılık 1984 Toyota FJ40 Suphi abi hayırlı satışlar

16. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Güzel araç :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-fj-45-pick-up-56973290/detay/
  17. hsbasar

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Ben bu konuyu yeni gördüm ;D ;D ;D Ama haşim bey sağolsun bütün fotoğrafları göndermişti, birşey kaçırmamışım. :D Aracın bitmesini dört gözle bekliyorum, bittiği gün soluğu kayseride alacağım ;)
  18. hsbasar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Telefon numarasını yazalım bir kenara ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

19. hsbasar

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) O zaman bize bir taklamakan geçişi yakışır ;D
  20. hsbasar

Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate

Ynt: Uzun Soluklu Gezil ve Kamplar için Hazırlanmış Discovery 1 V8i Estate Altan abi, demirbaş duruyor. FJ40 gidince vosvosu satmaktan vazgeçmiştim :D :D :D :D Teşekkür ederim Arkadaşlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri