Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: "Şaşkın" şöhret yolunda ilerliyor
Motor sesi orjinal senaryoda vardı ama müziğe uyum sağlamadığı için koymadık.
Emniyet kemerini sadece bir sahnede kamera düşer korkusundan unutmuşum, o da kameranın bagaj kapağının üzerinde olduğu sahne. Normalde kemersiz teker döndürmem ;D
Sevgili Ferhat Alpözen bayramda arayıp vosvos ile ilgili bir projesi olduğunu söyleyince çok heyecanlandım. Ne zaman yaparız deyince, ilk hafta sonu dedim ve geçen cumartesi çekimleri yaptık. Montaj işlemlerini bu sabah tamamlayarak bana gönderdi, hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Senaryomuzun...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Bunlar Garaj TOYO tarafından toplanan araçlar, araçlar o kadar güzel toplanmış ki, ha gidip sıfır araç almışsınız ha bunlardan birini. Ben kırmızı FJ40 ile mavi FJ70 e bakmıştım daha önce ikiside muhteşem. Fiyat konusu alıcı ile satıcı arasında o yüzden birşey...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
Ankara listesinde bir güncelleme daha, Disco I den Disco II ye geçtik, darısı III e ;D
İSTANBUL
01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul
02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Güzel araç :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-fj-45-pick-up-56973290/detay/
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..
Ben bu konuyu yeni gördüm ;D ;D ;D
Ama haşim bey sağolsun bütün fotoğrafları göndermişti, birşey kaçırmamışım. :D
Aracın bitmesini dört gözle bekliyorum, bittiği gün soluğu kayseride alacağım ;)