Arama sonuçlarınız

1. jeomad

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi ozaman bu sayfayı biraz beslemek lazım Ankarada bugun yaptıklarımızı kendi sayfamdan önce burada yayınlayayım

2. jeomad

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Eskişehirliyim Ankara da Oturduğum için "Ankara Offroad ve Outdoor u kurdum ama eskişehirde olacak oluşumada tam destek veririm ankaradan da olsa Hatta etkinliklerinizede katılabilirim. daha ne yapayım bilen hemşerim varsa söylesin
  3. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Doğum Günümü hatırlayan ve Kutlayan tüm Arkadaşlara Teşekkür ederim Arkadaşlar; Bugün ya ben tozuttum fena halde. Gece 11 e kadar andoff arenada pistinde takıldım. Tamponu dağıttım rahatladım. Sonra Gencçlik Bakanlığının acılışına gelen...

4. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 35 artik
  5. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Teşekkür ederim. İllede Mitsubishi li isterem. Amerikan jeeplerini sevemedim :)

6. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :) Paylaşım için Teşekkürler Mesut Bey; Çamuru gölü bulmuşsun :)

7. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sayın Monti m sizi de götüreceğim buralara. Nallıhandan sonra 50 Km daha ilerde sadece. Yeterki uzun yol yaparım deyin. :)
  8. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :)
  9. jeomad

10. jeomad

11. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :) Doğaya bakış
  12. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Mesut Köse Pazar günü sizinle gitmek istediğim etkinlik rotam hazırdı. Akşam üstü olan Randevum yarın 10:30 a ertelendi. Ne diyebirimki şimdi. Üzgünüm :(

13. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yedi göllere ve ordan da Düzce Yarışlarına gitmeyi cok istedim ve yazdım. Ama Son dakikaya kadar işlerimden ötürü program yapamıyorum bu ara. Bugün Eskişehir gezim aklımın ucunda bile yoktu Hem iş ve Hemde Aşk a cevirdim bende
  14. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaşlar; Benim Kamp için bircok eksiğim var. Hala bir cadırım yok mesela 4 adet Sandalyem Yok, Uyku Tulumum Yok, Cünki ilk aldıklarımın yetersizliğini gördüm ve Artık yenilerini almadan Kampa Gidmemem Yatılı. Önce Kendimden özeleştiri...
  15. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ;)

16. jeomad

17. jeomad

18. jeomad

19. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Babamın beni eve gelmeyip oynuyorum diye ısladı çeşme >:(
  20. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İlk Hatırladığım evimiz Bu bahcede onlarca Tavşan kovalar Duvarı tırmanıp kacardım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri