Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012
Venedik sokaklarına devam;
Yemekler, içecekler, tuvalet hizmeti'nin çok pahalı olduğu söylense de zaman baskısı altında hissetmeden çok stres yapmazsanız 1 Euroya ara sokaklarda kahvenizi içip, ihtiyaçlarınızı giderip...
Kar kampını beğendim.
Biraz sayfaları karıştırınca gezenbilir'in bir dernek olduğunu öğrendim aynı zamanda. Neden olmasın Almanya'da bir şube kurulabilir. Avrupa'da üyeler için karavan turları organize edebilir...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Yeni katılanlara ben de hoşgeldiniz demek istiyorum.
Görüyorum ki karavan üreticileri de var aramızda. Almanya TÜV tecrübesine sahip üretici/tamirci vb. kişilerle tanışmak görüşmek isterim. Almanya tecrübesi derken ürettikleri karavanlar ya da örneğin bir T5'de...
Ynt: Avrupa' da Motokaravan Kiralama?
Üzerine epeyi yıl geçmiş ama tecrübelerinizi anlatabilseniz iyi olur du :)
Almanya hem bu sektörün en geliştiği ülke olarak, hem en ucuz ve en yüksek standartları bulabildiğiniz ülke olarak bence de karavan kiralamak için ideal ülke. Amerika ve benzeri...
Ynt: Yunanistan - İtalya - Fransa
Geçmiş olsun geçen ay garda ve venedik italya gezisinde idik, Başımıza ciddi bir şey gelmedi ama bu başlığı okusa idim tedirgin olurdum herhalde.
Sahi sormak aklımıza gelmiyor ama avrupa'da full kaskolu kiralamalarda çalıntı koruması dahildir herhalde...
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Resimlerden gördüğüm kadarı ile keyifli bir seyahat olmuş. Yaz kış farketmez buralarda da bir gün kervan olabilmeyi dilerim :)
Herkese selamlar
Şahane!
Levent Bey bu iş böyle olmayacak, ya gezenbilir Almanya grubu oluşturacağız ya da bu tarz gezilere katılabilmek için bana Türkiye'de de bir araç bulunduracağız. :)
Sitenin Teknik sayfalarına bakamadım henüz belki...
Fotoğraflar harika, hani kapak olacak cinsden dediklerinden. Ben video'yu da çok beğenmiştim. Bu resimleri video'da görmüştüm hatırladığım kadarı.
Keşke biraz anlasam motor vs. işlerden. Burada işçilik fiyatlarının...
"on peut avoir vu toutes les villes du monde et être surpris en arrivant à venise" montesquieu - lettres persanes
(dunyanin butun sehirlerini gormus olsaniz bile, venedik'e geldiginizde sizi sasirtacak bir seyler muhakkak...
Teşekkürler. Ekim ayında ben çok memnun kaldım.
Kasım aralık sicilya veya ispanya'nın güneyinde karavanda geçer mi bilmiyorum. Yalnız günden güne Almanya'da daha çok kışa özel karavan görmeye başladım, demek ki karavan...
Vaktiyle Hazar kıyılarında ortak yat işletmeciliğine davet eden iranlı bir dostumuz vardı, yolunuz o tarafa düşecekse iletişim bilgilerini bulmaya çalışayım.
Ana konu güvenlik ile ilgili bazı endişeler giderilebilirse Türk karavancıları doğu yönünde de yepyeni dünyaların beklediğini...
Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...
Tebrikler! Planları değiştirmeyin derim. Buralarda görmüşsünüzdür küçücük bebeklerini bisiklet ile taşıyanları.
Bu arada sizin yazıda idi sanırım Italyanlar ile Romenler arasındaki bağlar. Benim gezi rotamdaki Mantova'nın tarihini okuyordum, diyor ki...
Her köşesini kaydetmek istemişim :)
Bence bu binanın içinin o devirdeki eşyalarla bir osmanlı ya da Türk müzesine dönüştürülmesi gerekir.
Yabancı bir kaynağa göre Türkler, hristiyanlara kötülük yapmak için, Hristiyanlar...
Ama bu tarihi binanın bahçesinde dolanmak, taş oturma yerlerinde atalarımız gibi soluklanmak bana tarif edemeyeceğim duygular yaşatıyor. Kızım bahçede bu kadar oyalanmama kızınca kendime geliyorum :)