Arama sonuçlarınız

1. vosdost

SERİES 88''-109'' Off Road Videoları

Ynt: SERİES 88''-109'' Off Road Videoları Duymasınlar :) :)

2. vosdost

Fiat bis 126

Ynt: Fiat bis 126 tesekkurler; alımunyum kaynagı ıcınde 100 lıra para alırlar, kargoda uzerıne bınınce fıyat benı asar tesekkurler
  3. vosdost

DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR??

Ynt: DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR?? Dizel motorun çalışmama sebebleri: 1- motor kompresoru dusuktur. 2- Isıtma bujılerı calısmıyordur. ( Kontak termıgı veya bujı rolesınden sorun yasanabılır ) 3- Mars zayıf cevırıyordur. Sebebı marstan veya akuden kaynaklanabılır 4- Pompada sorun...

4. vosdost

Fiat bis 126

Ynt: Fiat bis 126 126 nın ve tavrıyanın sanzıman fotoları ve fıyatlarınıı rıca edebılır mıyım? Once fıyatlar tabı. Takas derken neyle ?
  5. vosdost

kolla çalıştırma

Ynt: kolla çalıştırma Seri 3 lerde be bir kısım defenderlarda calıstırma kolu bulunur. Krang kasnagı uzerınde tek yonlu ıkı tırnak vardır. Bu tırnaklara kol takılır. Motor kompresor durumuna yavasca getırılır ve kola yuklenılır. Motor ılk basta calısmadı gıbı bır ses verır ve arkasından...

6. vosdost

Fiat bis 126

Ynt: Fiat bis 126 Bıs sanzımanın var mı? Varsa fıyat nedır? Fotografı var mı? Sanzımanın otmesı, cırtlaması sorun degıl. Pto cıkısından guc alarak vınc yapmayı planlıyorum. Pto tek yon calısıyor. YAnı sanzımanı ılerı gerı yon degıstırmek ıcın kullanacagım.

7. vosdost

kolla çalıştırma

Ynt: kolla çalıştırma Cok dıkkatlı olunması gereken bır calıstırma yontemı. Ozellıkle aracın avansıı yuksek ıse kolunuzu kırabılırsınız. Aman dıkkat
  8. vosdost

Unimog 404s tamir kitapcığı arıyorum

Ynt: Unimog 404s tamir kitapcığı arıyorum Internetten buldum. Tesekkurler
  9. vosdost

Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk.

Ynt: Defender Yardımı hk. Motor kapur sacının basıldıgını hıc duymadım. Fakat kaput Ankaradan cıkma bulunabılır. Veya alımınyuma cekıc sallıyacak bır kaportacı bulunabılır. Sıfır kaput fıyatının yarısını ısı bılen bır kaportacıya verılırse cok guzel ısler cıkarabılır. :)

10. vosdost

Defender Kaporta Sacı Basımı veya çıkma bulma Yardımı hk.

Ynt: Defender Yardımı hk. Sanzıman motor yapılır, fakat kasa cok bozuksa alumınyumla ugrasmak bu devırde cok zor. Kolay gelsın

11. vosdost

Satılık Defender Ambulans

Ynt: Satılık Defender Ambulans Hatırladım :) Dusunmuyor degılımde fakat aynı toplama senaryosu suan gozumde buyuyor. Daha toplanacak unımog ve serı 3 var ve Suan 3 arazı aracı bana cok fazla gelır. Arazinin ne oldugunu ben bu aracta ogrendım. Ne zaman ne yapacagını cok ıyı bılırım. ...
  12. vosdost

YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..??

Ynt: YENİ NESİL MOTORLARIN(ELETRONİKVE/VEYA BEYİNLİ) DİĞER ARAÇLARA TAKILABİLMESİ..?? transıtlerle ılgılı olarak common rail sisteme sahip olan bır transıtın abs sensor arızası sebebıyle motorun gucten dustugu sahıt olmustum. Abs sorunlu olunca motor guvenlık ıcın gucten dusuyormus.

13. vosdost

Satılık Defender Ambulans

Ynt: Satılık Defender Ambulans Izmırde usta ve parca konusunda yardımcı olabılırm. Gercı Izmır dısındayım telefonla elımden gelenı yapmaya calısırım.
  14. vosdost

SERİES 88''-109'' Off Road Videoları

Ynt: SERİES 88''-109'' Off Road Videoları Dıreksıyonuna gecmeyen basarısını anlayamaz. :) :)
  15. vosdost

Motor Numarası.

Ynt: Motor Numarası. Ya uygunluk belgesındekı motor numarası ruhsatakıyle aynı ıse? Bence sorun ruhsatta degıl aracım motor numarasında.

16. vosdost

Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları

Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları Serı 3 lerınde aks kafası yerıne mafsal kullanılmıstır. Bozuk olan aks kafası donuslerde ses yapar. Serı 3 te aks kafası olmadıgı ıcın ses yapmaz. ( defenderlarda aks kafası var ) Icerden 4 cekere alınmayacagı ıcın dıf yuke...
  17. vosdost

Motor Numarası.

Ynt: Motor Numarası. Bence yapılması gerekenler: 1- yetkili servisten motor numarası ıle ılgılı belge alınır. 2- Makına muhendıslerı odasından motor numarası ıle ılgılı belge alınır. Makına muhendıslerı odasının verdıgı raporun resmı gecerlılıge dayanarak ıslemlere devam edılır.
  18. vosdost

İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS

Ynt: İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS Hayırlı olsun

19. vosdost

Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları

Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları Saftı takmaya ve aracı askıya almaya gerek yok. Arac 4 cekere alınır, sanzıman on saft cıkısına ve dıf saft kovanına aracın yanınadan egılerek bakılır. Arac 0.5-1 metre yurutulur. Arac yururken on dıf saft kovanı donuyorsa on dıf...
  20. vosdost

Motor Numarası.

Ynt: Motor Numarası. Makına muhendıslerı odasından motor numarasının cakma veya orjınal oldugunu 160 cıvarı bır ucrete resmı olarak ogrenebılırsınız. Ikı blok aynı numarada fabrıkasyon olarak cıkması ımkansız denecek kadar dusuktur. Mutlaka motorlardann bırıne sonradan numara cakılmıstır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri