Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: kolla çalıştırma
Seri 3 lerde be bir kısım defenderlarda calıstırma kolu bulunur. Krang kasnagı uzerınde tek yonlu ıkı tırnak vardır. Bu tırnaklara kol takılır. Motor kompresor durumuna yavasca getırılır ve kola yuklenılır. Motor ılk basta calısmadı gıbı bır ses verır ve arkasından...
Ynt: Fiat bis 126
Bıs sanzımanın var mı? Varsa fıyat nedır? Fotografı var mı?
Sanzımanın otmesı, cırtlaması sorun degıl. Pto cıkısından guc alarak vınc yapmayı planlıyorum. Pto tek yon calısıyor. YAnı sanzımanı ılerı gerı yon degıstırmek ıcın kullanacagım.
Ynt: Satılık Defender Ambulans
Hatırladım :)
Dusunmuyor degılımde fakat aynı toplama senaryosu suan gozumde buyuyor. Daha toplanacak unımog ve serı 3 var ve Suan 3 arazı aracı bana cok fazla gelır. Arazinin ne oldugunu ben bu aracta ogrendım. Ne zaman ne yapacagını cok ıyı bılırım. ...
Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları
Serı 3 lerınde aks kafası yerıne mafsal kullanılmıstır. Bozuk olan aks kafası donuslerde ses yapar. Serı 3 te aks kafası olmadıgı ıcın ses yapmaz. ( defenderlarda aks kafası var )
Icerden 4 cekere alınmayacagı ıcın dıf yuke...
Ynt: Series III 109'' Station Wagon Arazi Vitesi Konumları
Saftı takmaya ve aracı askıya almaya gerek yok. Arac 4 cekere alınır, sanzıman on saft cıkısına ve dıf saft kovanına aracın yanınadan egılerek bakılır. Arac 0.5-1 metre yurutulur. Arac yururken on dıf saft kovanı donuyorsa on dıf...
Ynt: Motor Numarası.
Makına muhendıslerı odasından motor numarasının cakma veya orjınal oldugunu 160 cıvarı bır ucrete resmı olarak ogrenebılırsınız. Ikı blok aynı numarada fabrıkasyon olarak cıkması ımkansız denecek kadar dusuktur. Mutlaka motorlardann bırıne sonradan numara cakılmıstır...