Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger 4x4
merhaba bekirbey ben kullandım oldukca iyi bir performans veriyor arabaya..tavsiye ederim..ama biraz pahalı sürekli kullananmak akıllıca olmaz
arkadaşlar herkeze merhabalar...
gecenlerde shell den yeni gtl dizel aldım rangera araba roket gibi oldu :))
gercektende müthiş bir performans veriyor arabaya
selamlar
daha önce bu sayfada konuştugumuz Cengiz Kemal Şahin arkadaşımıza sormuştık böyle bir şey yazmıştı bize....sizin söylediklerinizide dikkate alıcam ve bir araştırma yapıcam...teşekkürler
arkadaşlar herkese merhabalar..
bün eşine az rastlanır bir olay geldi başıma..evden araziye gitmek için yola çıktım..anayola cıktım 80-90 la gidenken mazot bitti birden ve araba stop etti..
sansa bakın ki o hızla 100 metre ilerideki shell istasyonuna kadar o hızla tam...
ARKADAŞLAR BU PARÇA BOZULMUŞ AYLARDIR ARIYORUM ANCAK BULDUM ADI MOTOR KONTROL ÜNİTESİ İMİŞ SERVİSTE UÇUK FİYAT DIŞARIDA ARAŞTIRIYORUM...
sevgili niyazi abim..
tavsiyelerine uyarak bir araştırma yaptım ve servisin sadece tek teker için 310 tl dedigi rulmanı 50 tl ye buldum.
öndeki 2 tekerlekteki rulmanıda takım olarak 100 tl ye degiştiricem yakında.. buldugum 2 rulman markası var biri amerikan malı TİMKEN...
sevgili niyazi abim..!
Verdigin bilgi ve tavsiyeler için teşekkür ederim çok saol, 1 kaç ay içinde degiştirmeyi düşünüyorum rulmanları ozaman bu dediklerini göz önüne bulundurcam. tekrar teşekkürler
herkese selamlar..
büyük ikramiyede cıksa ancak 2 bilemedin 3 sene bileneriz ancak...
rangeri bugün servise soktum 10 000 km bakımı yapıldı..sağ ön rulmanda ses geldiği değişmesi gerektigi söylendi..
bende idare eder daha dedim ve devam.. insallah büyük birşey açmaz basıma...