Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön salıncaklar torsiyonludur, Tahoe'lerle kardeş arabalardır, üst salıcaklar kamber kaster ayarına sahip olup torsiyon yükseltmelerinde yeni ayar gerekir. Orijinal parçalarla revize edilen bir ön takım takriben 80.000 km yol götürür. En önemli olan rot başı, rotil gibi el altında parçalar...
Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I''
Yavuz Bey zaten yazışma geçmişinde ben hiç arazide şöyle avantaj böyle etkili şu bu demedim ki.. Taa konunun en başında şov amaçlı yapıldı dedim. Lakin faydaları yok mu, tabi ki var.
Araç sadece inip kalkmıyor sağa...
Şaban Ustam sözüm meclisten dışarı, çalışmalarını görüyorum, eline sağlık on numara iş çıkarmışsın devamı gelir inşallah. Böyle çalışmalar görmek gerçekten mutluluk verici. Seneye benim de niyetim var şimdiden...
Ful ön takım dizaynı ve direksiyon tur artışıyla birlikte aks mafsallanması minimize edilmiştir. Ön şaft açısı da o keza ''0'' a düşürülmüştür. (Halk dilinde yaygın olan tabiriyle Mercedes gibi lastik yatırma)
Tüm parçaların; proje, torna-freze işçiliği dahil imalat ve fırın boyası...
Endişe etmeyin arkadaşlar ben her şeyi düşündüm, zaten her kez her şeyi düşünebilseydi, her kez yapardı.. Merak eden Youtube'da veya Face'de Orçun Usta diye arasın videolar yayında.
Not: İnsanlar Amerika'da bu...
Tahoe muhafaza derinliği 16 cm Avalanche 17.5 cm dir. Avalanche şanzıman yağ pompasının bıçak sayısı daha fazla olduğundan motorun torkunu daha net alırsınız. Gövde komple magnezyum alaşımlı olup cüssesine rağmen hafif bir şanzımandır. Tüm mekanik sorunlarınız ve merak ettiğiniz her konuda...
Tüm Rochester, Holley, Edelbrock ve Carter karbüratörlere tadilatsız uygulanabilir performans filtre kiti.. ''Tüm plan proje ve imalat kendimize aittir'' Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65
Not: Renk isteğe göre değiştirilebilir.
Tüm Rochester, Holley, Edelbrock ve Carter karbüratörlere tadilatsız uygulanabilir performans filtre kiti.. ''Tüm plan proje ve imalat kendimize aittir'' Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65
Ynt: Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara Direksiyon Amortisörü Kiti Uygulaması
Arkadaslar tum malzeme ve iscilik fiyatlariyla ilgili bilgi icin lutfen: 0532 65 888 65 Offroad Garaji - Orcun Usta
Şasenin tam önüne tampona zarar vermeden ve kaynaksız sadece cıvata ile bağlanıp proje ve imalat tamamen kendi bünyemizde yapılmıştır. Vinç sehpasına makara ve halat bağlantı aparatıda eklenmiştir.
Araç ilk çalıştırmada mavi duman atıp kesiyorsa sebebi subap lastiklerindendir. 350 makinelerde bu lastikler keskin köşeli o-ring formunda olup yeni jenerasyon 350'lerde artı olarak kapak üzerine oturan sibopdaki yağı süzen kepler mevcuttur. Kapak sökmeden bunları değiştirme yöntemi oldukça...