Arama sonuçlarınız

1. interprete

Orçun Usta'dan Blazer Full Ön Takım Restorasyonu

Ön salıncaklar torsiyonludur, Tahoe'lerle kardeş arabalardır, üst salıcaklar kamber kaster ayarına sahip olup torsiyon yükseltmelerinde yeni ayar gerekir. Orijinal parçalarla revize edilen bir ön takım takriben 80.000 km yol götürür. En önemli olan rot başı, rotil gibi el altında parçalar...

2. interprete

Orçun Usta'dan Silverado Sanatında beklenen son. İşte ''TERMİNATOR I''

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' Yavuz Bey zaten yazışma geçmişinde ben hiç arazide şöyle avantaj böyle etkili şu bu demedim ki.. Taa konunun en başında şov amaçlı yapıldı dedim. Lakin faydaları yok mu, tabi ki var. Araç sadece inip kalkmıyor sağa...
  3. interprete

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' Şaban Ustam sözüm meclisten dışarı, çalışmalarını görüyorum, eline sağlık on numara iş çıkarmışsın devamı gelir inşallah. Böyle çalışmalar görmek gerçekten mutluluk verici. Seneye benim de niyetim var şimdiden...

4. interprete

Orçun Usta'dan Silverado Ön Takım Dizaynı (tam Sağ Ve Sol Yapınca Kamberlenme)

Fotoların devamı: Not: Tüm plan, proje, torna ve freze işleri dahil imalat Orçun Usta'ya aittir. OFFROAD GARAJI - ORÇUN USTA 0532 65 888 65

5. interprete

Mekanik çalışma fotolarının devamı:

6. interprete

Ful ön takım dizaynı ve direksiyon tur artışıyla birlikte aks mafsallanması minimize edilmiştir. Ön şaft açısı da o keza ''0'' a düşürülmüştür. (Halk dilinde yaygın olan tabiriyle Mercedes gibi lastik yatırma) Tüm parçaların; proje, torna-freze işçiliği dahil imalat ve fırın boyası...
  7. interprete

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' Endişe etmeyin arkadaşlar ben her şeyi düşündüm, zaten her kez her şeyi düşünebilseydi, her kez yapardı.. Merak eden Youtube'da veya Face'de Orçun Usta diye arasın videolar yayında. Not: İnsanlar Amerika'da bu...
  8. interprete

Orçun Usta'dan Tahoe'ya 2004 Avalanche Şanzımanı Uygulaması

Tahoe muhafaza derinliği 16 cm Avalanche 17.5 cm dir. Avalanche şanzıman yağ pompasının bıçak sayısı daha fazla olduğundan motorun torkunu daha net alırsınız. Gövde komple magnezyum alaşımlı olup cüssesine rağmen hafif bir şanzımandır. Tüm mekanik sorunlarınız ve merak ettiğiniz her konuda...

9. interprete

Orçun Usta'dan Tüm V8'lere Subap Lastiği Değişme Yöntemi (kapak Sökmeden)

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm V8'lere Subap Lastiği Değişme Yöntemi (kapak Sökmeden)

10. interprete

Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara '' Performer Filter Kit''

Tüm Rochester, Holley, Edelbrock ve Carter karbüratörlere tadilatsız uygulanabilir performans filtre kiti.. ''Tüm plan proje ve imalat kendimize aittir'' Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65 Not: Renk isteğe göre değiştirilebilir.
  11. interprete

Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara 'performer Filter Kit'

Tüm Rochester, Holley, Edelbrock ve Carter karbüratörlere tadilatsız uygulanabilir performans filtre kiti.. ''Tüm plan proje ve imalat kendimize aittir'' Offroad Garajı - Orçun Usta 0532 65 888 65 Not: Renk isteğe göre değiştirilebilir.

12. interprete

Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara Performer Filter Kit

13. interprete

Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara Direksiyon Amortisörü Kiti Uygulaması

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm Amerikanlara Direksiyon Amortisörü Kiti Uygulaması Arkadaslar tum malzeme ve iscilik fiyatlariyla ilgili bilgi icin lutfen: 0532 65 888 65 Offroad Garaji - Orcun Usta
  14. interprete

Orçun Usta'dan Patrol'a Vinç Montajı

Ynt: Orçun Usta'dan Patrol'a Vinç Montajı fotoların devamı:

15. interprete

Orçun Usta'dan Patrol'a Vinç Montajı

Şasenin tam önüne tampona zarar vermeden ve kaynaksız sadece cıvata ile bağlanıp proje ve imalat tamamen kendi bünyemizde yapılmıştır. Vinç sehpasına makara ve halat bağlantı aparatıda eklenmiştir.
  16. interprete

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm V8'lere Subap Lastiği Değişme Yöntemi (kapak Sökmeden) devamı:
  17. interprete

Ynt: Orçun Usta'dan Tüm V8'lere Subap Lastiği Değişme Yöntemi (kapak Sökmeden) fotoların devamı:

18. interprete

Araç ilk çalıştırmada mavi duman atıp kesiyorsa sebebi subap lastiklerindendir. 350 makinelerde bu lastikler keskin köşeli o-ring formunda olup yeni jenerasyon 350'lerde artı olarak kapak üzerine oturan sibopdaki yağı süzen kepler mevcuttur. Kapak sökmeden bunları değiştirme yöntemi oldukça...
  19. interprete

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I'' Arkadaşlar videoları dosya hacminden dolayı yükleyemiyorum. Face'den veya Youtoube'dan deneyip bilgi vereceğim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri