Arama sonuçlarınız

1. F

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz Sadece v6 değil, tüm markaların tüm ara modellerinin bu tür sıkıntıları oluyor (yedek parça,modifikasyon ....). Önemli olan erişilebilirlik ve sabır. anladığım kadarıyla v6 iyidir hoştur ama biraz daha sabır ister, heves ister, para ister.

2. F

V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz

Ynt: V6 - Vitara Hakkında Düşüncelerimiz afatt kardeş sen v6 ya aşık olmuşsun (zaten inkar da etmiyorsun:) v6ya laf söyletmezsin ki
  3. F

Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri inşallah afatt kardeş :) , şu anda tüm vitaralara aynı mesafedeyim. fiyat/bakımlılık oranına göre, hayırlısyla bi vitara alacağım.

4. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri herkese slm.Konuyu yeni açtığımda bir kaç arkadaşımız forumda bu konunun çok tartışıldığını yazmıştı. aslında haklılardı. ben görememiştim. Abdullah Bey' in eklediği linklerin çoğunu da okudum.Ancak off-road ruhu nasıl bişeydir ki, aynı konu defalarca...
  5. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri Aslında 2. aracım olacak. Hem şehir içi hem arazi için düşünüyorum. Benim kullanımıma ve söylenenlere göre (lpgde ş.içi; 1,6 için 250 kr. 2,0 için 300 kr diyorlar.ne kadar doğru bilmiyorum) 1,6 ila 2,0 motorun yakıtın çok fark edeceğini...

6. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri Abdullah Apaydın Bey yardımınız için çok teşekkür ederim. Ben bu linkteki bilgilere ulaşamamış idim. alakası şu; sizin için çok kolay erişilen bir bilgi, başkası için bazen gerçekten zor ve zahmetli olabiliyor. ii günler.

7. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri hay Allah razı olsun. bende esnafım . kısa günde 40 kişiye aynı şeyi anlatıyorum, müşterim olmasa bile. çoğuda internette var. ne diyim ? ......
  8. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri arkadaşlar elinize mi yapışır ? ayrıca formun hiç bir yerinde v6 nın artıları eksileri yok.sorunları - olası çözümleri var.
  9. F

Ynt: Suzuki Vitara V6'nın Artı ve Eksileri hocam bilginiz varsa paylaşmak isterseniz paylaşın. formu bende biliyorum......

10. F

herkese slm. 96 model vitara v6 alma konusunda karar veremedim.1600 cc 3 kapı / 5 kapı arazi performansını ne kadar fark etkiler ? modifikasyonla bu fark kapanırmı ? 1600 cc / 2000 cc olması güce ne kadar yansır ? özetle v6'nın artısı eksisi nedir ? yakıtı v.s.v.s.... alırken hangi aksamlara...

11. F

Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )

Ynt: Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış ) Sevgili grsl06 ( isminizi bilmiyorum ) msjınıza yeni üye olduğum için cvp yazamadım, kusra bakmayın.burdan yazabiliyorum.Ben lastikleri aldım.Bende 93 model 2,6 motor 5 kapı pajero var.bana büyük geldiği için onu satıp daha yüksek modelli ( 2000...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri