Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Modlar 2 gb nin üzerinde çalışmıyor. Bende daha önce Triton 400 modeli vardı. 2000 alınca 400 ü sattım. tabiki haritaların falan yedekleri de vardı. 2000 de haritalar açılmadı. Nette araştırdım. Sadece yüklü olduğu sd...
r3 rc10 programından osmmapMapnik programını çıkarıp mod 4 e ekleyip 16 gb kartta çalıştırdım. Fakat gps in kendi topografik haritasını kullanırken her 2-3 dk da inteBrnal eror verip yeniden başlamasına neden oldu...
Arkadaşlar ben indirip triton 2000 e atmayı denedim Triton, r3 rc10 programı 2 gb sd karta çalşırken, 8 gb hcsd ?class ve 16gb 4 class hcsd kartlarda çalışmıyor. Sanırım r3 rc10 hızlı kartlara göre hazırlanmamış. Eski...
Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA
Special diye yazınca siz genelde benim anladığım gibi anlaşılır diye düşünüyorum. Bu arada bazı arkadaşlarım kendi special motosikletlerini tıpkı sizin XL i kullandığınız gibi şehir içinde günü birlik motosiklet olarakda kullanıyorlar. Hatta her gün biniyorlar...
Bir çok motorum oldu. Olan motosikletlerimin bir kaçının özellikleri ( Hepsini yazmıyorum )
Husky TC 510
510 cc
100 kg
78 ps
----------------
KX 250
250cc
96 kg
62 ps
-----------------
KTM 525
510 cc
57 ps
118 kg
------------------
GASGAS EC...
Merhaba,
Kusura bakmayın görünce dayanamadım yazdım. XL 200 special makina değildir. Gezi için üretilmiş endurodur. Biraz ağır ve hantaldır..
Ynt: Motosiklet Trailer
Aracın arkasına yan takılan sistem proje çizilmeden olmuyor. Bence TSE dende geçmeyebilir. Normal motosiklet römorku ve ruhsata işli çeki demirini tavsiye ederim. Hafif araçlarda arkada fazla ağırlık kaldıraç görevi görebilir. Yani aracın önü hafifleyip yol tutuşu düşer...
Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın
Eksozun üstü Aleminyum parçalarla kaplandı. Parçalar birbirlerine perçinli. %100 el yapımı. çok uğraştırdı ama 2 zamanlılar için olmazsa olmaz bence. 3 hard enduro turda denedim 10 numara koruma sağlıyor. Güzel yanı ezilen yada büzülen parça olursa sadece o...
Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium
7,5 yıl rafting 3 yıl wild water kajak kullandım. ( 7 yıl tüm yaz hergün ( 7/5 ay) ) Bir dönem ekmek paramdı kürek çekmek. Denge çok sorun olmaz ;) 56 cm en çok bile. Bunlada 3-5 çeşit roll yaparım herhalde. Ben kalitesi konusunda sıkıntılıyım...
XL 200 ü Special motosikletle karşılaştırmak çok yanlış olur. XL gezi motosikleti. Special motorların işini yapamaz. Special motorlarda XL in işini.
Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın
Resimlerdeki Eksoz koruma, alt koruma, sağ ve sol kapak korumalar, ( debriyaj ve manyeto kapakları ) el işçiliği ile yaptırıldı.
Rodajı yapıldı. Rodaj iğnesi jetleri yarış için olanları ile değiştirildi. kabrirator ayarları yapıldı. buji değişti. Hava...
125- 250 cc motosikletler ( special olmayanlar ) ortalama 200+ km giderler. yedek depo ile de 250+ civarları. XL200 8 lt alıyordu deposu sanırım. Yani ekonomik bir motordur.
Alçak motosikletde yere daha kolay basıldığı doğrudur. Fakat alçak olmasının şöylede dez...