Arama sonuçlarınız

1. KAMP VE ENDURO

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Çok iyi olur. Magellan da çalışan güncel haritaları bulamadım bir türlü.

2. KAMP VE ENDURO

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Modlar 2 gb nin üzerinde çalışmıyor. Bende daha önce Triton 400 modeli vardı. 2000 alınca 400 ü sattım. tabiki haritaların falan yedekleri de vardı. 2000 de haritalar açılmadı. Nette araştırdım. Sadece yüklü olduğu sd...
  3. KAMP VE ENDURO

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Kullanamazsınız. Sadece magellan gps de kullanılabiliyor.

4. KAMP VE ENDURO

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası r3 rc10 programından osmmapMapnik programını çıkarıp mod 4 e ekleyip 16 gb kartta çalıştırdım. Fakat gps in kendi topografik haritasını kullanırken her 2-3 dk da inteBrnal eror verip yeniden başlamasına neden oldu...
  5. KAMP VE ENDURO

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Birde Free topo harita değilde asıl topo haritanız var mı?

6. KAMP VE ENDURO

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Arkadaşlar ben indirip triton 2000 e atmayı denedim Triton, r3 rc10 programı 2 gb sd karta çalşırken, 8 gb hcsd ?class ve 16gb 4 class hcsd kartlarda çalışmıyor. Sanırım r3 rc10 hızlı kartlara göre hazırlanmamış. Eski...

7. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Special diye yazınca siz genelde benim anladığım gibi anlaşılır diye düşünüyorum. Bu arada bazı arkadaşlarım kendi special motosikletlerini tıpkı sizin XL i kullandığınız gibi şehir içinde günü birlik motosiklet olarakda kullanıyorlar. Hatta her gün biniyorlar...
  8. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Bir çok motorum oldu. Olan motosikletlerimin bir kaçının özellikleri ( Hepsini yazmıyorum ) Husky TC 510 510 cc 100 kg 78 ps ---------------- KX 250 250cc 96 kg 62 ps ----------------- KTM 525 510 cc 57 ps 118 kg ------------------ GASGAS EC...
  9. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Kesinlikle tamamen katılıyorum.. Tamamen gezi motosikleti. Zorlu şartlara uygun değil.

10. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Merhaba, Kusura bakmayın görünce dayanamadım yazdım. XL 200 special makina değildir. Gezi için üretilmiş endurodur. Biraz ağır ve hantaldır..

11. KAMP VE ENDURO

Motosiklet Trailer

Ynt: Motosiklet Trailer Aracın arkasına yan takılan sistem proje çizilmeden olmuyor. Bence TSE dende geçmeyebilir. Normal motosiklet römorku ve ruhsata işli çeki demirini tavsiye ederim. Hafif araçlarda arkada fazla ağırlık kaldıraç görevi görebilir. Yani aracın önü hafifleyip yol tutuşu düşer...
  12. KAMP VE ENDURO

Çeki Demiri İçin Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Çeki Demiri İçin Bisiklet Taşıyıcı Merhaba, Bu bisiklet taşıma aparatlarından 2. el bulabilir miyiz? Yenileri gerçekten çok pahalı.

13. KAMP VE ENDURO

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Eksozun üstü Aleminyum parçalarla kaplandı. Parçalar birbirlerine perçinli. %100 el yapımı. çok uğraştırdı ama 2 zamanlılar için olmazsa olmaz bence. 3 hard enduro turda denedim 10 numara koruma sağlıyor. Güzel yanı ezilen yada büzülen parça olursa sadece o...
  14. KAMP VE ENDURO

Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium

Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium 7,5 yıl rafting 3 yıl wild water kajak kullandım. ( 7 yıl tüm yaz hergün ( 7/5 ay) ) Bir dönem ekmek paramdı kürek çekmek. Denge çok sorun olmaz ;) 56 cm en çok bile. Bunlada 3-5 çeşit roll yaparım herhalde. Ben kalitesi konusunda sıkıntılıyım...
  15. KAMP VE ENDURO

Ynt: Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-bot-otium-5-0-m-kano-75339233/detay kanonun linki 33 yaşındayım gençliğimde biraz kürek çekmişliğim var. Uzun süreler gecsede yaşlansamda halen kürek çekerim herhalde. Kajak ı Akdenizde sahil...

16. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA XL 200 ü Special motosikletle karşılaştırmak çok yanlış olur. XL gezi motosikleti. Special motorların işini yapamaz. Special motorlarda XL in işini.
  17. KAMP VE ENDURO

Kayak almayı düşünüyorum. Sea bird otium. Nasıldır bu kayak?
  18. KAMP VE ENDURO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? SELAMLAR GASGAS 2011 SERİSİ

19. KAMP VE ENDURO

Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın

Ynt: Bu Gün Motorun İçin Ne Yaptın Resimlerdeki Eksoz koruma, alt koruma, sağ ve sol kapak korumalar, ( debriyaj ve manyeto kapakları ) el işçiliği ile yaptırıldı. Rodajı yapıldı. Rodaj iğnesi jetleri yarış için olanları ile değiştirildi. kabrirator ayarları yapıldı. buji değişti. Hava...
  20. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA 125- 250 cc motosikletler ( special olmayanlar ) ortalama 200+ km giderler. yedek depo ile de 250+ civarları. XL200 8 lt alıyordu deposu sanırım. Yani ekonomik bir motordur. Alçak motosikletde yere daha kolay basıldığı doğrudur. Fakat alçak olmasının şöylede dez...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri