Arama sonuçlarınız

1. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA eğer asvaltda çok dişli bir lastik kullanırsanız, ıslak zeminde asvalta kayma riskiniz başlar. XL 200 max 120 + km civarları yapabiliyor. XL 200 ile uzun süreler bu hızlarda gitmek motor ve sizin için çok hoş olmayabilir.

2. KAMP VE ENDURO

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Merhaba, XL 200 özellikle yeni başlayanlar için ideal bir motosiklet. XL 200 Hondanın Brezilya fabrikasında üretilen bir model. Türkiye eksoz emisyonunda ve sinyalizasyonda avrupa birliği standartına geçiş yaptığı için Çin motosikletleri kolaylıkla gelsede Honda TR...
  3. KAMP VE ENDURO

Motosiklet Trailer

Ynt: Motosiklet Trailer Jeepin arkasına aparat yapsak. Motosikleti resimlerdeki gibi yan arabanın arkasına koysak, Trafikte ceza yermiyiz?

4. KAMP VE ENDURO

Plaka Saklamada Son Teknoloji

Ynt: Plaka Saklamada Son Teknoloji Arkadaşlar You tube linklerini direkt koyarsanız www.ktunnel.com sitesinden girip bakabiliriz. Fakat lütfen linkleri direkt yazın.
  5. KAMP VE ENDURO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? KTM 525 EXC Motosikletimi çok istemeyerek de olsa sattım. XL 185 S halen durmakta ( 1990 model 12.000 kmde ) KTM in yerine 2009 model HUSQVARNA TC 510 Full cross aldım.

6. KAMP VE ENDURO

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme Bildiğim kadarı ile Triton 1500 modelleri ve üstünde kendinde Google earth haritası mevcut. Fakat düşük versiyonlarda Google earth uygulaması çalışmıyor. Ben Google earth den çizdiğim routeları KML dosyası olarak direkt GPS e atıyorum. Arada...

7. KAMP VE ENDURO

Daihatsu Diff Lock

Ynt: Daihatsu Diff Lock Arkadaşlar merhaba, Gümrük çıkması 90 model enjeksionlu ferozamda Porya kilidin yanı sıra arkada difransiyel kilidi var. Aldığımda üzerinde vardı.
  8. KAMP VE ENDURO

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Arkadaşlar Termostat hakkında yardım istiyorum. Aracımın termostatı arızalandı. 78 Derecelik Ferozaya uygun termostat bulamadım. 82 derecelik ve 92 derecelik çok var. Başka hangi aracın termostatı Feroza ya uyar? Teşekkürler.
  9. KAMP VE ENDURO

Daihatsu Feroza

Ynt: Daihatsu Feroza Selam arkadaşlar. Bende yakın zamanda gümrük çıkması orjinal 38.000 km de Feroza aldım. 1990 model fakat araç Enjeksionlu 16 valf li. Biraz Türkiyedeki Ferozalardan farklı bir görünümü var. Araç yattığı için ufak defek masrafları var. bazı parçaları gümrükde çalınmış. Aracı...

10. KAMP VE ENDURO

Sky Team Hakkında =)

Ynt: Sky Team Hakkında =) Çin çonların tümünden uzak durmanızı tavsiye ederim. Şu ana kadar 35 in üzerinde motosikletim oldu. Çin çon alırsanız büyük ihtimal son sahibi olursunuz. En son ucuzundan 1990 model XL 185 aldım. Orjinal 12.000 KM de Tam bir klasik. Fakat A dan Z ye japon makina...

11. KAMP VE ENDURO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? KTM 525 EXC ve 1990 model Honda XL 185 ( Orjinal 12.000 km de )
  12. KAMP VE ENDURO

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Adım Okyay. Daihatsu Feroza, KTM 525 EXC ve Honda XL 185 sahibiyim. Dalış, Dağcılık, Offroad, Motocross, Kajaking, ile uğraşıyorum. Antalya/ Alanya dan siteye yazıyorum. Yaklaşık 8 yıl outdoor sporlar yapan özel bir firmada çalıştım. Şu an yine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri